Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Na który poziom się to opłaca budować? Bo z tego co widzę to koszty rosną lawinowo a % się niewiele zwiększa. Takie same badziewie jak te całe kryjówki
Cytat od Art: „ Graczowi wiedza o blokadzie innej osoby nie jest do niczego potrzebna. Naruszył zasady to naruszył, nie ma co drążyć tematu. ” Mi osobiście taka wiedza bardzo była potrzebna bo ten kto wisiał na pręgierzu nie był brany do sojuszu i nie chcę żeby mi ktoś jakies multi wciskał żeby obserwować statusy
Cytat od Virtual_ManPL: „Dlatego jedyna opcja jest stworzenie nowego uniwersum docelowego... Przy okazji usunie sie konta na wiecznych urlopach zajmujacych tylko bezsensowanie pozycje do kolonizacji.” Dokładnie bo uniwersa są przepełnione i nie ma sie nawet gdzie skolonizować
Nie wiem co się wszyscy tak bronią przed podniesieniem im eka jak to tylko na plus, ekowcy bedą mieć większe wydobycie a flociarze nie będą musieli zbierać przez tydzień dexu na jeden często nie udany lot Minus tylko taki że trzeba sure zsyłać codziennie a nie raz na tydzień
Ela i Quantum obejdzie się bez łączenia bo po pierwsze obraz gry się nie zmieni bo i tak wszyscy flociarze będa siedzieć na urlopach, musiała by być blokada niszczenia moonów żeby to zmienić, po drugie na obu uniach grają ci sami gracze i po trzecie szkoda idlaków
Legend jakbyś wszystko zebrał to byłbyś 9mld na plusie to wtedy byłby zaś push a tak jest uczciwa wtopa Graty ubicia tego pseudo flociarza co tylko o bunkry umie sie rozbijać i rośnij tam bo jakaś opozycja musi być na tym unii
Jakie łączenie jak pewnie 50% tych samych ludzi gra na wszystkich tych uniwersach. Tylko masa multi będzie, sam zbychu napierdziela na 8 kontach na jednym unii a jak połączą to będzie miał ze 20, nie wiem jak on to wszystko ogarnie