Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 557.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ładnie Warka bardzo ładnie musiało to paść, to była kwestia czasu. Mi cały czas uciekał. Gratulacje fajny zysk!

• Obrońca jest już skazany na prawicę Gratulacje! Inwestuj w eko!

• oj jakby to było pełne choć w połowie Gratulacje

• a weź wyjdź grubasie wow.gif Masz ostatnio passę trzeba przyznać Lot na krotki PZ i kasacja... skąd ja to znam gruby?:D gratulacje chłopie

• czym sobie zasłużyłem na to "wyróżnienie" Wyczuwam jakiś podstęp Gratulacje bedzie na kilka statków

• Ktoś się musiał na to naciągnąć... Wiemy o co chodzi Należy Ci się to ST, wytrwały jesteś w tym co robisz no i jest efekt. P.S. Avatar masz pierwsza liga

• Nasze małe RW: solo 500%, ACS 800%

Pazik - - DiD U68

Pazik [MISIE] vs. Commander Vektor [NFH] ~ 2121.37% Dnia 21-07-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Krążownik 8.888 Okręt wojenny 8.888 Pancernik 2.222 _________________________________________ Obrońca Commander Vektor [NFH] ________________________________________________ Mały transporter 1.828 Duży transporter 40.146 Recykler 441 Gwiazda Śmierci 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Pazik …

• pozdrawiam sojusz oraz znajomych również okazjonalnie Wimsa obrońcy odbudowy (Ukryta treść) (Ukryta treść) (Ukryta treść) (Ukryta treść) (Ukryta treść) (Ukryta treść) (Ukryta treść) (Ukryta treść) Dnia 21-07-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 111.111 _________________________________________ Obrońca Adihd [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 99.178 Duży transporter 44.…

• Templarsów w akcji zawsze dobrze się ogląda gratulacje duchu

• też na to raz leciałem ale bardzo szybko zawróciłem, miał wyczucie czasu Gratulacje

• nie chce wiedzieć ile to ustrojstwo pali w takiej ilości fajna ilość gratulacje

• Ładnie Cann przyfarmione bedzie na kopalnie Gratulacje o obrońcy odbudowy

• Pazik [MISIE] vs. El Chudomente [IPZ] ~ 1472% Dnia 13-07-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Krążownik 5.000 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca El Chudomente [IPZ] ________________________________________________ Mały transporter 2.618 Duży transporter 26.586 Lekki myśliwiec 8.558 Ciężki myśliwiec 297 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 10 Sonda szpiegowska 1.045 ___________________________…

• Nasze małe RW: solo 500%, ACS 800%

Pazik - - DiD U68

Pazik [MISIE] vs. Nielot ~ 1869.6% Dnia 28-06-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Nielot ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 37.179 Lekki myśliwiec 1.605 Recykler 1 Sonda szpiegowska 765 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Pazik [MISIE] ______________________…

• Pozdrawiam sojusz oraz znajomych Dnia 28-06-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Krążownik 100.000 Okręt wojenny 10.000 _________________________________________ Obrońca jamajoto [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 22.826 Duży transporter 17.402 Lekki myśliwiec 170.779 Ciężki myśliwiec 1.558 Krążownik 20.118 Okręt wojenny 5.515 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 32…

• generalnie taki komentarz powinien wystarczyć [url]https://www.youtube.com/watch?v=R3og5973e0Q[/url] Ale agresorzy trochę wysiłku włożyli więc wypada coś dodać w nawiązaniu to wszystkich 4 tomów upadku króla niszowych starć. Gratulacje fajna akcja wyszła. Obstawienie układów, zdejmowanie moonów, klikanie. Zapewne trochę czasu to kosztowało. A więc czapki z głów Malko gratulacje Przez tyle długich lat nie pokazałeś kompletnie nic ciekawego Żadnego konkretnego ST. Generalnie ciężko znaleźć jakieko…

• ładnie Warka fajnie widzieć, że odbudowa idzie w dobrym kierunku mam nadzieje, że nawet jakaś zemsta nas uraczysz Gratulacje! A Tobie chomik kopa w cztery litery! Pochwal sie na u66 :P

• a by Cię drzwi ścisły ! Konkretne farmienie gratulacje!

• No chłopaki konkretnie przekopane. Fajnie się na to patrzy Gratulacje! Szo Fredek

• tak czy siak wilku ładny strzał. Gratulacje się należą!