Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 557.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Misiek nigdzie i nigdy nie napisałem, że się pushowałeś i nawet tak nie sądzę. Dużo latasz, jesteś aktywny to i złomujesz. Miałem na myśli to, że ktoś nie upilnował swojej zabaweczki. To co pisałem tylko trafiło na Twoje ST i nic więcej. Wczoraj przeleciałem sobie dział ST. Porównywałem "ofiary" z ich rocznymi przyrostami i dniami aktywnej gry. Jedna wielka masakra. Tu nie pomoże żaden ticket, support, GO, SGO ani nikt inny. Tak już to ogame wygląda i nic z tym nie zrobimy.
-
Cytat od JTR: „Czekałeś, czekałeś i doczekałeś się :). Gratulacje, elegancko wyszło, tak jak Uzielek wyżej napisał masz na co wydać zrabowane surowce. Jeszcze lepszych rw życzę :). Obrońcy szo. ” Przyrost punktowy obrońcy za rok 2017 wynosi -134 892 pkt Więc tego... jak to się mówi? Gratulacje i do następnego :)
-
Żenada !!!!
Postktoś w innym poście pisał, że to konto prowadziła Alex z Nekekra czekając na fuzje Miałem nieprzyjemność grać z tym czymś na u66 jeszcze przed poprzednimi fuzjami. Całe LzB to jedna wielka kpina a Alex to nr1 na ogame.pl sklasyfikowane do bana i najlepiej jeszcze kary pieniężnej w Euro na rzecz Gameforge. Zachęcam do lektury na jej tamat ---> tech off - czytaj w st <--- Wilku nic tylko współczuć
-
No i się porobiło Szkoda Kojak, że Ciebie trafiło. Ale ważne, że się nie poddajesz. Jest dok, jest x5 i jedziemy dalej. A Ty grubasie po co syf robisz pod nieswoi stekiem? Porządne starcie, bardzo ładny % to wypada pogratulować i milczeć a nie biadolić. Coś Cię chyba nadal boli za tą wtopioną kasę. Gratulacje ancymon tym bardziej, że były floty obok, które mogły by Cię poskładać Szo Kojak!