Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 557.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bigot Ty to się chyba z Mamedem zgadałeś A dobry sąsiad z Ciebie był Miejmy nadzieje, że konta nikomu nie oddasz i wbijesz urlop. Prędzej czy później wrócisz. Choć nie życzę Ci tego bo prawdopodobnie nie można zrobić nic mądrzejszego jak po prostu zakończyć ten nałóg. To tylko pierdoły Rodzina Ci się powiększa a to najpiękniejszy moment w życiu każdego Gratulacje dla Ciebie i małżonki. Powodzenia, szczęścia i spełnienia! Czołem! P.S Podaj na PW imię i nazwisko tej z avatara
-
Pazik [MISIE] vs. Almost [PZWP] ~ 1589.76% Dnia 30-11-2018 10:47:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 4.500 _________________________________________ Obrońca Almost [PZWP] ________________________________________________ Duży transporter 33.120 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 4.500 ( -0 ) ___________________…
-
Zysk byłby lepszy gdybym miał więcej pancy pod ręką Ale i tak jest dobrze Pozdrowienia dla sojuszu i buddy Dnia 29-11-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 20.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca loboo1 [{BORG}] ________________________________________________ Duży transporter 46.289 Recykler 2 Gwiazda Śmierci 43 Pancernik 114 _____________________________________…
-
Cytat od KKS: „Witam mamy x7 z 500% pasuje ostawić by ekonomom satek nie jeździć i wykazać się zdolnościami lotniczymi By nie krzywdzić słabszych graczy można wprowadzić Progi % Top 100 Floty 500% top 200 Floty 400% Top 300+ Floty 300% ” I to jest bardzo dobry próg. Na uni są już tak duże floty, do tego 40% złomu, że to 500% to nie jest problem. Jak najbardziej popieram.
-
Cytat od Wisior: „Niektórzy obserwują cel z urlopu. Ja jestem o jeden poziom wyżej i zbieram złom z urlopu Od: Flota (30000) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 600.000.000. Na polu zniszczeń [X:XXX:X] znajduje się 402.112.400 jednostek metalu i 170.311.600 jednostek kryształu. Flota odzyskała 402.112.400 jednostek metalu i 170.311.600 jednostek kryształu. Od: Flota (30009) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 600.180.000. Na polu zniszczeń [X:XXX:X] znajduje się 702.202.400 jednostek met…
-
youtube.com/watch?v=s7XOGQPtdyI Witam jak dotąd mój największy % i mam nadzieje, że będą kolejne. Pozdrowienia dla sojuszu, buddy i Szłepsa Obrońcy szybkiej odbudowy jeśli będzie. Dnia 26-11-2018 13:35:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Duży transporter 1 Pancernik 100.000 _________________________________________ Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _______________…
-
Cytat od Koloc: „I to jest właśnie to co należy w tej grze robić. Mega eko flota do niezłych złomowań i jeszcze handel. Pazik pewnie niedługo podium się zbliży A co do marbola to chyba Misiu sie wkurzył, że mu go skroiliście. Gratulacje ” jeszcze tylko muszę się zmobilizować do ekspedycji i chyba będzie komplet potencjalnych źródeł utrzymania w tej grze
-
Starcie dzięki zasłudze Draconisa to On wyskanował i obserwował Dziękuję za zaproszenie i polecam się na przyszłość. Pozdrowienia dla sojuszników Dnia 20-11-2018 00:50:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 55.555 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Agresor Draconis ________________________________________________ Lekki myśliwiec 73.924 Krążownik 9.475 Pancernik 3.670 __________________…