Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 557.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wszystko się zgadza, jest regulamin i trzeba się go trzymać. Ale kto ten regulamin napisał? ktoś z gameforge? Art? Specjalistą nie jestem ale coś mi mówi, że ten regulamin jest napisany przed naszych Modków Trzymają się go sztywno jakby to był jakiś święty gral. "Edytuj" i trzymamy się nowego regulaminu. Jeszcze raz napiszę - wystarczy chcieć. Ale o czym my rozmawiamy skoro nawet nikt nie racz odpisać z włodarzy forum. Zajęci są? Pod ST kolegów się wpisują cały czas a nas mają w ... Trzeba opisa…
-
Cytat od FILU: „Kolec no niestety nie da się wlecieć w zasieki na czyściocha omijając lot gs-ami ale w tej rozgrywce już niestety nie aż tak aktywny będę chociaż będę starał się trochę zrobić rw. dobra po za rozmowa z kumplem z PN . Czy wiadomo jest coś o podniesieniu nagród ? bo przy naszych ekonomach podniesienie budynku to chyba już żarcik jak i badanie przy Zefirze ” Górnik może postawić flotę, a ktoś z flotą nie może zrobić eko? Filu zrób sobie tylko na 1 kolonii porządne eko i już będziesz…
-
Sugerujesz Koloc, że ja powinienem zrobić taki konkurs z paliwem po minimalu?:D Ja jak któregoś pięknego dnia będę kończył z ogame to zrobie fajny konkurs Przetopie wszystko co mam, wszystkie surowce wymienie na paliwo, jeszcze mnóstwo uzbieram i zwycięzca dostanie taka paczkę 10-15kkk paliwa Tylko kiedy ja skończę
-
Jak nic nie zostanie zmienione to zawsze możemy wziąć sprawy w swoje ręce i nie latać poniżej tych 300% Pokażmy Modkom, że da się i można zrobić fajną rywalizacje. Tylko czy wszyscy by się tego trzymali? Czy nikt się nie wyłamie? Wtedy byłby to "NASZ" próg procentowy Modki niech bawią się w swoje wyliczanki a my w swoje. Wszystko do zrobienia, trzeba tylko chcieć. Przemyślcie sprawę, mamy czas do poniedziałku.
-
Johny zaczniemy od Twoich satelit wielki pogromco światła Cytat od Ruda: „Ale moment. Rozumiem wszechobecne rozczarowanie progami. Ale weźmy pod uwagę fakt, że progi muszą też uwzględniać graczy, którzy nie mają ogromnych flot. Po za tym nie rozumiem tekstu "a to sie wypisuje", przecież próg to tylko wartość minimalna rw które może się znależć w dziale i zostanie zaliczone. Kto Wam każe latać po takie %? Nikt. S&D nie ma też nic wspólnego z ankietami do nowych uni. Quantum dostał większy próg, b…
-
Cytat od ciap: „Cytat od Koloc: „jestem bardzo zdziwiony wielkością progu gdyż poprzednia edycja na eko x1 miała próg 50 % teraz mamy eko x7 więc każdy trzyma dtków więcej na planetach, 90 % to za mało ale zdanie ” Na x1 było 30% złomu. Teraz mamy 40% dlatego 90% teraz to na 30% było 67.5%. Wiec to wzrost z 50% na 65.5%. ” teraz mamy 7x większe wydobycie więc jest teoretycznie 7x więcej DT na planetach więc 7x więcej złomu + jeszcze 10% więcej idzie na pz trzeba brać wszystko pod uwagę. Nie rozu…
-
Cytat od Toadie: „Są już progi, w tej edycji wynoszą one 90% Zasady projektu Seek & Destroy ” youtube.com/watch?v=R3og5973e0Q Ośmieszacie się podając te progi. Jedna wielka żenada. Nie wiem jak długo myśleliście nad ustaleniem tego progu ale pewnie bardzo długo bo czegoś tak głupiego nie można wymyślić w jednej chwili. Brak słów Nie widzicie co ludzi chcą, o jakich % piszą? Szanowni super Administratorzy Wy to S&D robicie dla siebie czy dla graczy? Litości ludzie. Robicie jakieś śmieszne ankiety…
-
udało się podbić PB Z racji tego, że obrońca jest jednym z największych kamperów to decydowałem przyjąć trochę strat i posłać same pance. Udało się wstrzelić w okienko i to chyba na zwózkach w ulu bo surowca minimalnie przybyło przed wlotem Pozdrawiam buddy i sojuszników. Dnia 05-12-2018 09:55:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca MAR…
-
ciamajdek [WINTER] & Malack [WINTER] & AmstelL [WINTER] & Starrk [WINTER] & markus [KAC] vs. asherl [WarriorS] ~ 1 089 992.94% TOP 1 ACS UNI LIBRA czyli asherla opisanie
Pazik - - Starcia Libra
PostNie znam żadnego z Was ale aż na u68 gwiazdy pospadały a galaktyka wywinęła się na lewą stronę Więc musiałem zobaczyć gdzie było epicentrum. procent, zysk, floty - miazga Gratulacje tylko pozazdrościć
-
Zygunia nie chce się pomylić bo całkiem szczegółów nie znam ale ten lot rudiego na Ventillo to chyba był odwet Jeśli sie mylę to mnie popraw ale najlepiej niech się wypowie sam zainteresowany - rudi lub vent. Swoją drogą brakuje w tej grze takich graczy jak rudi. Dla niego to jest tylko gra - jakaś tam gra. Do zabicia czasu przy piwku. Rudi po prostu gra dla ludzi, z którymi ma wieloletni kontakt. Bardzo często logował się na urlopie tylko po to, żeby pogadać i to nie o grze tylko o naszym i jeg…
-
A to starcie dedykuje Bigotowi. Każdemu życzę takiego sąsiada. Mimo podziałów i przeciwnych obozów potrafi zachować wielka klasę. Pozdrowienia dla sojuszu i buddy. Hani - witamy w gronie posiadaczy 14 planet Dnia 03-12-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 30.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca KAISER SOZE [UNITED] ________________________________________________…