Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 557.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pazik [MISIE] vs. Maurice Katta [CoEU] ~ 960% Dnia 08-03-2019 18:00:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca Maurice Katta [CoEU] ________________________________________________ Duży transporter 20.000 Wyrzutnia rakiet 5.917 Lekkie działo laserowe 2.045 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Pazik [MISIE] _____…
-
Cytat od nscr: „gratulacje Ancy Fjonka - głowa do góry, najpierw real później głupoty, poukładasz tematy to wrócisz do zabawy z naszymi nowymi przyjaciółmi Ancymon - przypominam że PAN PAZIK ten którego się nie rakietuje i nie lata po uni bez jego pozwolenia bo co to za zwyczaje że jacyś nowi tu przychodzą i mają coś do powiedzenia kiedy grają tu sami starzy gracze i Pan Pazik, którego należy przeprosić na forum za wystrzelenie rakiet w jego kierunku i ten ewentualnie zadecyduje o odpuszczeniu j…
-
FILU [MISIE] & Pazik [MISIE] & Warka [COMA] & szajka [KOMORNIC] vs. MakeOgameGreatAgain [MASTER] ~ 3920.76%
Pazik - - Starcia U68
PostDobrze, że zdążyłem podczepić krążki bo byście byli sporo w plecy z tym zyskiem Dzięki za zaproszenie
-
małe ale cieszy Pazik [MISIE] vs. ZetoBot [O-ECO] ~ 1391.34% Dnia 19-02-2019 11:54:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca ZetoBot [O-ECO] ________________________________________________ Mały transporter 12 Duży transporter 22.038 Lekki myśliwiec 10.000 Ciężki myśliwiec 1.037 Krążownik 893 Okręt wojenny 85 Sonda szpiegowska 1.000 Bombow…
-
To starcie w sumie w 100% przez przypadek Przez przypadek zrobiłem źle FSa z paliwem w układzie - Na planete obrońcy. Zawróciłem i z ciekawości użyłem falangę żeby zobaczyć czy widać mój powrót. Moim oczom ukazały się te gęsi, które leciały kilka dni. Miałem na tyle szczęścia, że dzień przed zalogował się obrońca i dodał mnie do buddy Chyba czas zagrać w lotto Pozdrawiam sojusz i buddy Dnia 18-02-2019 09:28:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sir Grzegorz [Explorer] ______________…
-
gruba prazynka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & inker [KOMORNIC] & dziuniek [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. Karlos [UNITED] ~ 13684.32%
Pazik - - Starcia U68
PostDziś United nie ma szczęścia. Gratulacje bardzo fajny wlot
-
Myślałem, że obrońca wysłał FS na inny % niż zamierzał ale 30min po ataku wrócił mu drugi FS więc sam już nie wiem Tak czy inaczej życzę odbudowy Pozdrawiam sojusz oraz buddy Dnia 03-02-2019 04:40:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Krążownik 50.000 Mały transporter 80.000 Lekki myśliwiec 200.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca tadzio [UNITED] ____________________…
-
Graf [MISIE] vs. Bizon [ALF] ~ 12716.43% : Graf [MISIE] vs. Gilbert [ATM DL 2] ~ 17519.78%
Pazik - - Starcia U68
PostJesteś wielki Wszyscy wiemy jak jest hehe Ale nie róbmy śmietnika z tych starć mimo wszystko. Piękne st, genialny zysk Graf masz upór maniaka Tylko pozazdrościć Gratulacje!
-
Cytat od V.a.l.k.y.r.i.a: „Graciochy KKS ostatnio masz dobrą passę. Oby trwała jak najdłużej przetapiaj i czekamy na kolejne rw ” No faktycznie passa rewelacyjna. 2 bany w ciągu jednego S&D Ciekawa definicja dobrej passy Współczuje obrońcy trafienia akurat w jego recki. SzO a agresorowi dalszych bannerskich sukcesów.