Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 557.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Celestial General [AVALON] & kajako uni6 [P N] & dorsz [AVALON] vs. IDOG [Darkness] ~ 10712.63%
Pazik - - Starcia U68
PostPewnie zbierał na astro Gratulacje
-
Pazik [MISIE] vs. misiek2729 [LITR] ~ 1287.9% Dnia 03-05-2019 12:39:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca misiek2729 [LITR] ________________________________________________ Duży transporter 26.277 Wyrzutnia rakiet 2.227 Działo Gaussa 142 Działo jonowe 260 Wyrzutnia plazmy 102 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Pazik [MISIE] ___…
-
Pluszowy [MISIE] & Kilgor [MISIE] & Pazik [MISIE] vs. krzychu [D o D] ~ 24437.35%
Pazik - - Starcia U68
PostKażdy miał jakiś wkład Bartek wykrył lecący klucz gęsi w sąsiedztwie Ja przeliczyłem to i owo a Kilgor jak widać na załączonym obrazku - wykonał wyrok. Fajna zgrana akcja za co bardzo dziękuję wszystkim zaangażowanym. Co do obrońcy... nie życzę odbudowy. A jeżeli takowa będzie to życzę dalszych porażek. Cwaniak i cham bez kultury. Został wyliczony i jeszcze pyskuje na PW. Mała historia obrońcy na Deimosie (która zresztą daje trochę do myślenia)(Ukryta treść) Jak widać jedna wielka miernota a do …
-
obserwator [BOSS] & DemoN [3 X] & Hellcat [3 X] vs. kojot [TEMPLARS] ~ 12755.2%
Pazik - - Starcia U68
PostKtoś ma chyba dziurę w Kaczniku i trochę drobiu zwiało Przecież od tego łupnięcia to się kojotowi wszystkie rogale na lewą stronę wywinęły Czekajcie ja Wam bunkier znajdę, zobaczymy czy takie te gęsi mocne Miazga Panowie gratulacje!
-
Celestial General [AVALON] & rollo [COMA] & CiX [AVALON] vs. rudi rzeznik [MISIE] ~ 16124.39%
Pazik - - Starcia U68
PostCytat od AMAV: „gratulacje ładny %, dział nie jest mono sojuszowy i więcej różnych osób lata co cieszy , po drugie pluszak w rekach ..., z tym potencjałem co mają że nie wybronili ...., a zapomniałem nie ma kto.... ” Jeszcze troche i Wam zabraknie kont do obrony. Spora część wisi na banie za handelki Rudi zawsze zachowuje klase i kulturę na bardzo wysokim poziomie bez względu na to jakie tagi są w tytule. A Ty jak widać jesteś jakimś emocjonalnym zerem. Nie znasz czasu ani miejsca.
-
Guderian [NiS] & Ozaru [NiS] & Biggest Papa [Smurfs] vs. Mordimer [BOSS] ~ 1023.34% + ~ 61.93%
Pazik - - Starcia Galatea
PostŁadnie się bawicie na tym nowym przybytku Dzieki za dedki Szalejcie dalej!
-
Pozdrowienia dla wszystkich w tym pięknym dniu Dnia 21-04-2019 00:18:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca browarek67 [UNITED] ________________________________________________ Mały transporter 515.348 Duży transporter 100.019 Lekki myśliwiec 35 Recykler 28 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 8.332 Lekkie działo laserowe 10 Ciężkie dzia…
-
Życzę wszystkim Wesołych Świąt Dnia 21-04-2019 03:07:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Krążownik 100.000 Okręt wojenny 10.000 Mały transporter 555.555 Lekki myśliwiec 455.555 _________________________________________ Obrońca Azrail [P N] ________________________________________________ Duży transporter 58.558 Statek kolonizacyjny 1 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 35.913 Lekkie działo laserowe 34.…
-
zygunia [KOMORNIC] & ReTsaB The End [KOMORNIC] & dziuniek [KOMORNIC] & WieprzSS [KOMORNIC] vs. Warka [COMA] ~ 651561.83% - TOP1 ACS UNI 68, TOP3 ogame.pl
Pazik - - Starcia U68
Postz bólem się na to patrzy Warka jesteś mega pozytywnym gościem No ale trzeba przyznać, że starcie piękne. Jednym słowem szacun! Warka miałeś kozacką flote mam nadzieje, że wróci w silniejszym wydaniu Gratulacje!
-
Pluszowy [MISIE] & Kilgor [MISIE] vs SilentlyWithoutAword [ANGELS] - 8454,78 %
Pazik - - Starcia U68
PostFack Ty latasz Nawet Kilgor dodał swoją cegiełkę Ładnie Panowie oby częściej
-
Trafić Bladasa to już coś, tak więc cieszy podwójnie. Zawsze nieuchwytny. No i podobno to jego pierwszy złom Okoliczności starca już tak nie cieszą... zdrowia Bladas! Oraz bardzo szybkiej odbudowy! Dnia 09-04-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 35.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Bladas [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Mały transporter 17…