Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 639.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
¯\_(ツ)_/¯ Dnia 15-07-2018 13:56:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [G-Z] ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca Rolson [T_M] ________________________________________________ Duży transporter 12.429 Satelita słoneczny 702 Wyrzutnia rakiet 2.721 Lekkie działo laserowe 23.892 Działo jonowe 4 Wyrzutnia plazmy 47 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Hellmond [G-Z] __________…
-
Gratulacje Steffan, to już drugi raz kiedy złom przylatuje Ci na podwórko Atakierowi SzO i rozważniejszego doboru celów w przyszłości.
-
Na pierwsze starcie w nowych barwach nie czekaliśmy długo, do tego wyszedł całkiem przyzwoity %. Bardzo dziękuje Rafałowi za lot oraz CBRowi za pieczę nad akcją i recyklery. Pozdrowienia dla [G-Z], [U-P] oraz wszystkich sympatycznych graczy uni Xanthus ! Obrońcy szybkiej odbudowy. PS. Kupię deuter Cytat od Rafik1986: „My jesteśmy grube ziomy i sprzątniemy wszystkie złomy. Turbo wózki mamy ,więc od innych szybciej pchamy. Albo grubo ,albo wcale,ziomki bawią się wspaniale. Dziekuje za lot Hell,Cbr…
-
Witam, dziś przedstawiam bardzo satysfakcjonujące starcie, na Sensus Mortis leciałem nie przymierzając już z 15 razy, dzisiaj ku mojemu zdziwieniu lot zakończył się sukcesem. Chciałbym móc powiedzieć, że victoria jest całkowita, lecz nie byłbym sobą gdybym trochę nie zlamił i tak oto recki wysłane dopiero po wlocie (Sensus niczym ninja pojawiał się zazwyczaj parę minut przed atakiem, stąd pesymistycznie podchodząc do kwestii nie wysyłałem recków), w skutek czego cały złom znalazł się w chińskich…
-
Witamy serdecznie, architektem dzisiejszego starcia w całości jest CBR, ukłony w Twoją stronę ! Zysk nie powala, ale zupełnie nie o to w tym chodziło. Dzięki za lot Panowie Obrońcy SzO ! Dnia 30-06-2018 22:11:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [U-P] ________________________________________________ Bombowiec 510 Niszczyciel 635 Lekki myśliwiec 118.077 Mały transporter 61.199 Ciężki myśliwiec 10.274 Okręt wojenny 10.259 Pancernik 20.250 Krążownik 30.134 ___________________…
-
Szkoda, że odbudowy nie będzie, ale idą wakacje to i rodzinka trochę się Tobą nacieszy, wszystkiego dobrego Aser ! Agresorom gratuluję %.
-
No takie "rozbijanie się" to ja rozumiem ! Super % i zysk, dzięki za pozdrowienia. Powodzenia na nowej drodze życia bez cyferek
-
Mimo pesymistycznego nastawienia całkiem prędko przyszło mi wstawić następne starcie. Rolson zalogował się tuż przed wlotem, lecz awaria sieci energetycznej (pozdrawiam wujka z PGE) pozwoliła na pomyślny wlot. Generalnie całe to starcie można podsumować jako tragikomedię, wcześniej wspomniana przerwa w dostawie prądu, recki wysłane na farming z braku innych statków.. Szczęśliwie złom zabezpieczony, gwiazdka dobita, nie mogę narzekać. Pozdrawiam sojusz, w szczególności Steffana, szybkiego powrotu…
-
Witam po dłuższej nieobecności, tuż po zdjęciu urlopu zacząłem leniwie skanować galaktykę i trafiłem na tę oto flotę, stojącą sobie bez opieki. Tuż przed dolotem zapaliła się aktywność na docelowym księżycu, jak się później okazało był to skan innego myśliwego. Jako, że ostatnio coś kiepsko mi idzie latanie i co za tym idzie nie wiadomo kiedy będę miał okazję tutaj ponownie gościć, pozdrawiam wszystkich hurtem: UP - ekipę debeściaków, bez Was Panowie już dawno bym te cyferki w diabły puścił.. Dr…
-
Powrót z przytupem ! No to mamy nowe top 1 solo, gratulacje Obrońcy SzO
-
Gratulacje dla Was, % robi wrażenie, Molkiemu udanych wakacji i powodzenia, bo to naprawdę kulturalny i sympatyczny człowiek
-
Coś się plączesz w zeznaniach mój Drogi. Jeżeli faktycznie taki styl gry sprawia Ci radochę to pogratulować i tyle w temacie. Cytat od zielu75: „A złom nie u mnie z prostej przyczyny By zamknąć Wam jadaczki ” No błagam, bądźmy poważni, Ty który jeszcze tak niedawno tak cieszyłeś się z jakiś 200 baniek złomu, który zebrałeś z CBRowego i mego starcia na Ziutku teraz nagle odpuszczasz ot tak ponad 1.5 MILIARDA, uczciwego przecież jak twierdzisz, zysku ? Druga sprawa, czy naprawdę, aż tak zależy Ci …
-
Cóż pudło, to nie ja wysłałem ticketa, chciałem się najpierw dowiedzieć co tutaj zmalowałeś. Ok, czyli zamiast pushu mamy jakże cudowną wystawkę, to wszystko zmienia, przecież Ty jesteś kryształowo czysty A gdzie ten złom finalnie trafi to już nieistotne. Nawet jeśli trafi do konta silniejszego od tego obrońcy, prawda ? Uważam, że po prostu wstyd coś takiego wystawiać. Jeśli już koniecznie musimy sprowadzać tę dyskusję do wycierania sobie buzi sojuszami, to przypominasz sobie, żeby ktokolwiek od…