Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 639.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Na wstępie gratulacje dla ekipy złomującej, kontra to nie lot na bfs, wymaga pewnej dozy umiejętności, a przede wszystkim ikry, ażeby się to udało. Co do sondek jeśli faktycznie chcieliście zlagować Drake'a to ciuś ciuś, brzydko z Waszej strony, ale to już administracja rozsądzi. [ciach] Moderator Neferet:Obraza
-
Starcie z serii tych, które nie miały prawa się skończyć w dobry sposób, połowę historii ma tutaj do opowiedzenia sam Obrońca. Ja powiem tylko tyle, że przespałem nie tylko wlot, ale też powrót floty. 15 minut zabrakło, żeby @zielu75 skasował mi calutką flotę, która stała sobie spokojnie po powrocie z ataku. Pozdrawiam [N-D] i jasnowidza @Raiden, wiedziałeś, że dzisiaj zasnę :D. Obrońcy odbudowy, obaj spieprzyliśmy, ale Ty odrobinę bardziej.. Dnia 20-01-2019 03:05:29 następujące floty spotkały s…
-
Najlepszy gracz Uriela w reckach ? Wielkie gratulacje KHz, szkoda złomu, ale przy tak kosmicznym % można na to przymknąć oko.
-
Witamy serdecznie ! Autorem dzisiejszego starcia w całości jest Assasin, dzięki za zaproszenie do lotu ! Pozdrawiam sojusz i znajomych, Obrońcy standardowy pakiecik życzeń na odbudowę. Cytat od Assasin !: „Poranne przepalenie dexu nie poszło na marne, zawrotka obserwacja, czekanie na * i ponowny szybki wlot. Dziękuję Hellmond za towarzystwo. ” Dnia 15-01-2019 17:50:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Okręt wojenny 24.…
-
Zazwyczaj to Minionki wpadają do nas w odwiedziny, dziś to ja skorzystałem z gościnności ich ula i przy okazji trochę sobie zatankowałem. Serdeczne pozdrowienia dla [N-D] szczególnie dla Steffana za wspólny lot na dofarm oraz Franca i CBR za dotrzymanie mi towarzystwa podczas nocnych wojaży. Obrońcy SzO ! Dnia 15-01-2019 00:43:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Pancernik 25.000 ___________________…
-
Cytat od dryDson: „Bardzo mi się podoba, że z twojej strony na forum trafiają tylko większe kąski Jakbyś miał własny próg to wstawiania stejków Gratuluję i wszystkiego dobrego w nowym roku od całego DELETE No chyba, że oni nie podpinają się pod życzenia, to wtedy zedytuję wpis ” Dzięki wielkie za ciepłe słowa, dla Was również najlepsze życzenia. Od razu nadrobiłem zaległości w ST na Cosmosie i widzę, że nieźle sobie tam poczynacie
-
Witam po dłuższej przerwie. Po raz pierwszy ujrzałem flotę obrońcy, do tego jeszcze w moim układzie - w tak sprzyjających okolicznościach bez zbędnego namysłu wysłałem stateczki i efekt widoczny poniżej. Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych, a wszystkim Graczom uni Xanthus życzę szczęśliwego Nowego Roku, Obrońcy BSzO ! Dnia 29-12-2018 15:13:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Krążownik 75.794 Okręt wojenny 21.652 Panc…