Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 639.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[Minionki] Minionki 514 555,2% vs. [N-D] Niskie Domki 68 742,94% Zakończona
sheaker - - Wojny Xanthus
PostCytat od abraaa: „Nie znalazłem reszty raportów, więc może i u agresora i wtedy % bez dyskusji dla N-D. Czepiam się tylko, że wpisane jest że złom cały zebrany a nie był, dlatego poddaje go w wątpliwość . Jak udokumentowane będzie, temat jasny. ” Nie mam już niestety API recków, szczerze mówiąc nawet nie zauważyłem ubytku złomu, niech @wakat zadecyduje co z tym zrobić. Ja ze swojej strony przepraszam za wprowadzenie w błąd opisem zbiórki.
-
PostBo to jedyne co potrafi. Nawet jeśli faktycznie Obrońca podwędził trochę złomu to nie ma to znaczenia - procent zostaje po naszej stronie. Przestań kręcić gównoburze i zrób coś pożytecznego. E: już dawno się skasował, sama zbiórka reaperów daje mi mniejsze stary i procent dla Domków, przestań się czepiać dla sztuki człowieku.
-
Post@abraaa Nim wypowiesz się co do starć tutaj zamieszczanych zapoznaj się proszę z regulaminem działu wojen, Twoje zdanie, niestety, ma niewielkie znaczenie. Pozdrawiam Hellmond
-
PostALF [N-D] vs. Piort [Minionki] - 716% (Ukryta treść)
-
PostHellmond [N-D] vs Admiral Star [Minionki] - 594 % (Ukryta treść) Hellmond [N-D] vs Admiral Star [Minionki] - 585 % (Ukryta treść)
-
Wyjątkowo owocny ten pirat. Graty za odkrycie takiego celu, a Obrońcy SzO! PS. Bez Was w tym dziale to tak jakoś... dziwnie.
-
Cytat od YouAllGoingToDie: „jakos nie chce mi sie wierzyc ze to "losowosc" zwlaszcza na takiej liczbie. zawsze bylo min 5, teraz nie ma ani jednego. i dziwnym zbiegiem okolicznosci 2 dni po poscie @dexPL z lamentami... za duzo tu "przypadku" ” Rozpieszczony odkrywco, gracze, GO oraz Art zgłaszają różnorakie błędy do wierchuszki, a z jaką szybkością są one poprawiane przez programistów z GF wiemy wszyscy. Zatem wróć na ziemię, łatwe surowce chyba namieszały Ci co nie co w głowie skoro jeszcze krz…
-
Na froncie wojennym wieje nudą, a statki trzeba wietrzyć. Dziękuję @Cztery za cynk! Obrońcy SzO. Pozdro dla Domków i znajomych. Dnia 12-03-2020 14:26:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Pancernik 300.000 _________________________________________ Obrońca Nithahiah ________________________________________________ Mały transporter 2.025 Duży transporter 10.000 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 10.000 Sonda szpiegowska 18.0…
-
PostOde mnie mały demontaż księżyca. Hellmond [N-D] vs. Pavciosz [Minionki] - 784,75% Atak na księżyc 11.03.2020 04:54:06 Od: dowódca floty Twoja flota z: Quarkle [2:384:8] dotarła do księżyca planety Księżyc [2:384:14]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Sz…
-
PostHellmond [N-D] vs Pogromca_Ciasteczek [Minionki] - 1994% (Ukryta treść)
-
PostCzekam na UF zatem. E: 14.03. - już nie czekam.
-
PostCytat od Time2Party: „Cytat od sheaker: „Cytat od Makrela: „Lot Generała z prawdziwego zdarzenia Desperackie loty ” Wypowiedz wojnę, miej ból dupy, że przeciwnik próbuje wygrać - bądź Minionkiem. ” ból dupy to masz tY lady malta ,osmieszasz sie nie tylko swoimi postami ,ale i swoimi atakami , jak i pytanie o klucz :E,ale czego spodziewac sie po nobie co postawil flote bo inni oddali mu zlom w ataku samobojcow Cytat od Fy-dzi: „Boshe żenada najlepszy flotowiec uni lata mi po mt i sondach żeby zro…
-
Graty, Janusz i Jack w ACS, czego tutaj nie lubić!
-
Post@pavciosz To Wy wypowiedzieliście wojnę, więc proszę siedzieć cicho. Jeszcze więcej słabszych kont dajcie na U, to już w ogóle będzie super. PS. Tak mam zamiar się dalej rozbijać, jeśli masz z tym problem - kod przekazania do Desera i kończymy tę farsę.
-
PostCytat od Makrela: „Lot Generała z prawdziwego zdarzenia Desperackie loty ” Wypowiedz wojnę, miej ból dupy, że przeciwnik próbuje wygrać - bądź Minionkiem.