Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 481-500 z 522.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Zauważyłem że jedna bitwa nie dodana a dość znacząca [Darkness]PATROL ~vs~ Warlord[H.D] - 7126,14% bitwa na planecie

• Tak wygląda prawidłowa aktualizacja riferku 1. Miejsce Leonidas [W.P.] Łączny % RW: 200133 % (średnio:5559 %) Suma RW solo: 15 Suma RW ACS: 21 Łącznie suma RW: 36 Największe RW Solo: SOLO Top 2 Uni28; Leonidas [GoN] vs Reaver [Darkness] - 8912,85% + farming + zbiórka + PB Najwieksze RW ACS: ACS Top2 Uni28; ManNiaK i Leonidas i IronMan [W.P.], Vega [W.P./BioH] vs Straznik013 [Nazgul] - 28969,06% - Return of The Kings Nie ogarniam jak te 200k łatwo przyszło

• Po raz kolejny podtwierdzenie że złomnął mnie nie byle kto trzyma się Ciebie to Top 1 graty i jedziesz dalej Cypisowi lizaka pozdro Leo

• Cytat od Devlin: „Przecież uczestniczył w każdej z siedmiu bitew - niezależnie od tego po której stronie :E” Lamko sorry ale zawsze po tej samej stronie tam widnieje raz tylko wynik nie był taki jak być powinien

• Wyrównanie rekordu Ilość bitew (acs) jednego gracza w Top10 ST na jednym uni: 6 Leonidas [Uni28] [TOP.10]...bitew solo i acs... Uni.28 Top 2,3,4,5,6 i 10 a licząc wtopę z moim udziałem to by było 7

• 1. Miejsce Leonidas [W.P.] Łączny % RW: 178145 % (średnio:5089 %) Suma RW solo: 15 Suma RW ACS: 20 Łącznie suma RW: 35 Największe RW Solo: SOLO Top 2 Uni28; Leonidas [GoN] vs Reaver [Darkness] - 8912,85% + farming + zbiórka + PB Najwieksze RW ACS: ACS Top2 Uni28; ManNiaK i Leonidas i IronMan [W.P.], Vega [W.P./BioH] vs Straznik013 [Nazgul] - 28969,06% - Return of The Kings Aktualizacja

• Cytat od Szpryc.: „zasiadaczem okazał sie 14 letni rozkminiacz Halloween :D” Ten najlepszy gracz uni60 ? Graty dla atakerów,z botami trzeba ostro obrońcy kolejnej wtopy pozdro Leo

• 1. Miejsce Leonidas [W.P.] Łączny % RW: 175786 % (średnio:5326 %) Suma RW solo: 13 Suma RW ACS: 20 Łącznie suma RW: 33 Największe RW Solo: SOLO Top 2 Uni28; Leonidas [GoN] vs Reaver [Darkness] - 8912,85% + farming + zbiórka + PB Najwieksze RW ACS: ACS Top2 Uni28; ManNiaK i Leonidas i IronMan [W.P.], Vega [W.P./BioH] vs Straznik013 [Nazgul] - 28969,06% - Return of The Kings

• ACS Top 6 Uni28; ManNiaK i Leonidas [W.P.] vs WiXoD [Darkness] - 15655,42% + farming

• 1. Miejsce Leonidas [W.P.] Łączny % RW: 160131 % (średnio:5004 %) Suma RW solo: 13 Suma RW ACS: 19 Łącznie suma RW: 32 Największe RW Solo: SOLO Top 2 Uni28; Leonidas [GoN] vs Reaver [Darkness] - 8912,85% + farming + zbiórka + PB Najwieksze RW ACS: ACS Top2 Uni28; ManNiaK i Leonidas i IronMan [W.P.], Vega [W.P./BioH] vs Straznik013 [Nazgul] - 28969,06% - Return of The Kings I prosiłbym o przypilnowanie Partysa z aktualizacją bo jak wspomniałem nie godzę się na zaliczenie mu tego RW w obronie z wi…

• Cytat od Reaver: „ Po 1, bilans dodałem jako zwykłą ciekawostkę.” No ba Cytat od Reaver: „ Po 2. To na mnie ktoś wystartował na moment przed tym jak dostałem bana i ówczesny GO oznajmił, ze jak nie zawróci, to go zbanuje na zawsze.” Zwracam honor ale i tak nie zmienia faktu że to jest wykonalne czego jestem żywym dowodem bo nikt nie mógł przewidzieć że GO da bana ryzyk fizyk a sam wiesz że kto nie ryzykuje ten nie ma. Cytat od Reaver: „ Po 3. Twoja to byłą ustawka, a te starcie z patrysem, jak s…

• Dziękuję za obiektywizm aż się nie spodziewałem pozdrawiam Edit. I liczba mnoga nie koniecznie zwraca się do Ciebie ale nie wierzę żeby takie herezje sam wymyślił

• Przepraszam bardzo 1. Starcie z nick'iem : Bana nałożył GM (Mistrz Gry),nie dostałem za to żadnego upomnienia,nakazu odsyłania surki czy czegokolwiek innego to że Ty miałeś taką sytuację to mi to lotto misiu to że Ty frajer jesteś i zawróciłeś nie mój interes. Trochę w to gram i gdybym wiedział że tak nie można to prawdopodobnie bym nie marnował paliwka na dłuuuugiego fsa... 2.Ustaweczka Swoją drogą dziwię Ci się że wszystko podliczyłeś,albo inaczej że Ci się chciało tylko że w takiej sytuacji w…

• 1. Miejsce Leonidas [W.P.] Łączny % RW: 172343 % (średnio:5222 %) Suma RW solo: 13 Suma RW ACS: 20 Łącznie suma RW: 33 Największe RW Solo: SOLO Top 2 Uni28; Leonidas [GoN] vs Reaver [Darkness] - 8912,85% + farming + zbiórka + PB Najwieksze RW ACS: ACS Top2 Uni28; ManNiaK i Leonidas i IronMan [W.P.], Vega [W.P./BioH] vs Straznik013 [Nazgul] - 28969,06% - Return of The Kings Żal było podliczać to ostatnie ST bo sobie tylko średnią zaniżyłem

• 1. Miejsce Leonidas [W.P.] Łączny % RW: 167372 % (średnio:5230%) Suma RW solo: 13 Suma RW ACS: 19 Łącznie suma RW: 32 Największe RW Solo: SOLO Top 2 Uni28; Leonidas [GoN] vs Reaver [Darkness] - 8912,85% + farming + zbiórka + PB Najwieksze RW ACS: ACS Top2 Uni28; ManNiaK i Leonidas i IronMan [W.P.], Vega [W.P./BioH] vs Straznik013 [Nazgul] - 28969,06% - Return of The Kings Aktualizacja Co do innych podziałów uwzględniających np technikę zrobienia ST to myślę że KFZ w PoO jest wystarczające aktual…

• 1. Miejsce Leonidas [W.P.] Łączny % RW: 144547 % (średnio:5353%) Suma RW solo: 11 Suma RW ACS: 18 Łącznie suma RW: 29 Największe RW Solo: SOLO Top 2 Uni28; Leonidas [GoN] vs Reaver [Darkness] - 8912,85% + farming + zbiórka + PB Najwieksze RW ACS: ACS Top2 Uni28; ManNiaK i Leonidas i IronMan [W.P.], Vega [W.P./BioH] vs Straznik013 [Nazgul] - 28969,06% - Return of The Kings Z łaski swojej usuń cytat bo nic nie widać

• ACS Top2 Uni28; ManNiaK i Leonidas i IronMan [W.P.], Vega [W.P./BioH] vs Straznik013 [Nazgul] - 28969,06% - Return of The Kings Jak będziesz miał kiedyś czas

• Przepraszam że wtrącę ale nigdzie nie napisano że nie można spamić... Skoro autor już się podjął tematu,to bardzo bym prosił o rzetelność w jego prowadzeniu a nie tylko skopiowanie od poprzedniczki i zaktualizowanie linków bo 1/3 nie działa... A i osobiście uważam że ktoś tak nieodpowiedzialny jak Pysiek nie powinien prowadzić takiego odpowiedzialnego tematu nie wiem czy prowadzący podoła napływowi nowych RW w topce i czy nadąży z aktualizacją na Twoim miejscu jeszcze bym to przemyślał pozdrawia…

• Chelsea Londyn

Leonidas - - Piłka Nożna

Zna ktoś przyczynę tych ostatnich dwóch frajerskich porażek moich mistrzów ? bo ja się już tydzień zastanawiam i nie przychodzi mi nic do głowy

• Co z tego jak brak chętnych na złom taki dobrobyt że nikt nie chce lecieć na łatwą surkę