Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 441-460 z 522.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Raz się ManU oberwało przez wzięcie górnych widełek przez sędziego i wielkie halo. Ale jak ManU strzela x goli ze spalonych w kluczowych meczach (choćby pamiętna jesień z CFC) to w to mi graj, albo to czerwo za "symulowanie" Torresa który dostał po piszczelu. Już nie wspominając o magicznych wolnych na 20metrze w 95minutach Skończcie, sędzia to sędzia, wolno mu wszystko, tak zawsze było, jest i będzie. Fakt że część może dałaby żółtą ale to było bardzo niebezpieczne wejście. Za śmieszniejsze rze…

• Truje mi dupę 2 tygodnie że jakieś zaległości mam a tu jakieś śmiechowe coś z fali, podane na tacy od gsówki Skończ waść... A ten tekt "You will be next" to mi zajumałeś Ale dobrze że uczysz się od najlepszych Przetapiaj bo mega zysk a obrońcy eko albo powodzenia w sieci handlowej pozdro Leo

• Heh Co tu dużo pisać W kontekście tych ostatnich tekstów o pedalstwie, niewolnikach itd itp to śmiesznie wygląda rw [ciach] Graty misiek Dopełniłeś tylko dzieła zniszczenia, meszek niestety już konta za sporą kasę nie sprzeda I udało Ci się przetrwać kolejne jego konto Dobrze się stało, cieszy taki widok meszkowi to chyba powodzenia na innym uni I kupienia wszystkich kont na OGame.pl . Yo,yo nigga pushuj się dalej Leo //Nieodpowiednie określenia i słownictwo. //Asiaa

• Świetnie Iwan W takim tempie to szybko postawisz flotę porównywalną do Top Łan Przetapiaj i złomuj dalej ! Nie wtop - to przede wszystkim Obrońcy SzO pozdro Leo

• Biję pokłony, chylę czoła Odwaliłeś kawał dobrej roboty i cieszy mnie fakt że grasz tutaj i stawiasz im opór. RW bajka, zysk świetny ale dobuduj recków żeby w przyszłości nikogo nie pushować Przetapiaj a obrońcy powodzenia w realu pozdro Leo

• Już się wpisuje bo się otrząsnąłem w końcu Graty lamko Prosiłem o jakąś 5 cyfrówkę ale to mnie zagięło Wykręcić taki % na solufce na uni bez ACSa - szacun Wreszcie RW na miano Tap Łan Złomiarza Kassio Napinaczom powodzenia, bo chyba ostatnia flota zdolna zagrozić Tap Łanowi padła więc teraz już mu z górki pójdzie Zysk nie ważny, aczkolwiek nadal to 3k% za mną Graty organizacji a obrońcy SzO albo powodzenia w realu za wzorową postawę pozdro Leo

• Manchester United

Leonidas - - Piłka Nożna

I właśnie tu jest ten czas reakcji. Chciał czy nie, to nie mógł nic zrobić i oberwał piłką po łapie.

• Manchester United

Leonidas - - Piłka Nożna

Z tego co się orientuje to rozróżniają celowe i przypadkowe zagranie piłki ręką.

• Manchester United

Leonidas - - Piłka Nożna

Moim zdaniem jest ważne. Nikt normalny za coś takiego by nie gwizdnął. Zupełnie przypadkowe, wręcz coś w rodzaju nabicia piłki na jego rękę z takiej odległości.

• Manchester United

Leonidas - - Piłka Nożna

Ale to na prawdę kpina jakaś była cały ten mecz. Chelsea zasługiwało na zwycięstwo bo 2 bramki z ManU odrobić to mało kto potrafi, im się udało. Manchester zagrał słaby mecz, zwłaszcza po przebudzeniu Chelsea, Diabełki rzadko dochodziły do głosu. Z wygrania meczu po bramce ze spalonego nie byłbym dumny, a zwłaszcza po kontrowersyjnej kartce. Nawet jeżeli tam faulu nie było, to było to niebezpieczne zagranie bo nie trafił w piłkę i całe szczęście że Torres go "prawie" przeskoczył bo kontakt był. …

• 10. Miejsce Hota [Nazgul] [OFF] Łączny % RW: 42.311% Suma RW solo: 4 Suma RW ACS: 2 Łączna suma RW: 6 Największe RW Solo: Hota [Nazgul] vs_ Hetman [BioH] ~ 17412. % Najwieksze RW ACS: Kata_Kekkai & Hota [Nazgul] vs_ Magdus [Aryman] ~ 14786.%....top.1.acs Uni.28 nemesis & Mała Majka & JANKI69 OFF & Kata Kekkai & Hota [Nazgul] vs_ Dziuba [GoN] ~ 5662.%...top4.acs uni28 [S&D].....Hota [Nazgul] vs_ syrek [Shadows] ~ 450.% Hota [Nazgul] vs_ Marfi [BBY] ~ 381.% Hota [Nazgul] vs _ Profos [GoN] ~ 2871.%…

• Ilość jednostek wydanych w licytacji na brązowy dopalacz kryształu : 99.602.004 Gonzo [Uni60] http://imageshack.us/photo/my-images/215/thebeste.png

• Mroczny Jesteś wielki tak jak ten % Przetapiaj i złomuj dalej A obrońcy powo w realu bądź na innym koncie pozdro Leo

• Lol To się sporo osób ucieszy na widok tego RW SzO Niszczarce a obrońcom graty podstawki pozdro Leo

• Szacunku zero,nóż w plecy ale na bfsie dostać takiego złoma to też trzeba być nie byle pro Miło że Chaos pokazał pazurki bo stać was na takie % Graty i przetopu tego gigantycznego zysku pozdro Leo

• Było aktualizowane miesiąc temu ale nowych linków brak Jakby ktoś chciał żeby jego starcie znalazło się w Topce to zachęcam do zgłaszania

• Top 1 ACS Uni28; Leonidas i ManNiaK [W.P.] vs General_Liu_Bei alias Hector [Darkness] - 33244,66% Nowe Top 1

• Cytat od Leonidas: „1. Miejsce Leonidas [W.P.] Łączny % RW: 249.445,81 % (średnio: 5090,73 %) Suma RW solo: 27 Suma RW ACS: 22 Łącznie suma RW: 49 Największe RW Solo: SOLO Top 2 Uni28; Leonidas [GoN] vs Reaver [Darkness] - 8912,85% + farming + zbiórka + PB Najwieksze RW ACS: Top 1 ACS Uni28; Leonidas i ManNiaK [W.P.] vs General_Liu_Bei alias Hector [Darkness] - 33244,66%” Aktualizacja

• Miejsce 11. Leonidas #Universum/Universa na których zostały zrobione ST: 28 #Ilość ST: 49 #Łączny % z wszystkich RW: 249.445,81 % #Średnia na 1 RW: 5090,73 % 42. Soluffka; Leonidas [W.P.] vs kedah [Darkness] - 745,7% + farming 43. Soluffka; Leonidas [W.P.] vs jj1 [Darkness] - 410,78% 44. Soluffka; Leonidas [W.P.] vs jazx [-] - 638,18% + zbiórka 45. Soluffka; Leonidas [W.P.] vs jj1 [Darkness] - 1145,34% 46. Soluffka; Leonidas [W.P.] vs Konop [ARYMAN] - 546,17% + zbiórka 47. Soluffka; Leonidas [W.…

• 1. Miejsce Leonidas [W.P.] Łączny % RW: 215.911,53 % (średnio:4593,8 %) Suma RW solo: 26 Suma RW ACS: 21 Łącznie suma RW: 47 Największe RW Solo: SOLO Top 2 Uni28; Leonidas [GoN] vs Reaver [Darkness] - 8912,85% + farming + zbiórka + PB Najwieksze RW ACS: ACS Top2 Uni28; ManNiaK i Leonidas i IronMan [W.P.], Vega [W.P./BioH] vs Straznik013 [Nazgul] - 28969,06% - Return of The Kings Nabijanie postów