Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 522.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
owens106 [BoS] vs RethManI [REBELS], zUa Sarmikowa [MNS], zUy ares [MNS], zUy kUn [MNS] - 20352,94% - obrona TOP 1 ACS
Leonidas - - Hall of Fame
PostNooo Pierwszego RW sam nie pochwalałem bo wiedziałem że stać Was właśnie na takie RW Nic dodać nic ująć, kolejna odpowiedź na wszelkiego rodzaju wątpliwości kto tu rządzi A całe frajerstwo które zamierza tu komentować "i tak owens jest lepszy" tylko pocieszę - skończycie tak samo, bądź podobnie Przetapiajcie i jedziecie z koksem a owensowi SzO, Uni pomoże i tym razem pozdro Leo
-
malyszu [3 X], Mili [3 X], Thrall [3 X], wojtekreal [3 X] vs RasputiN [JACKASS] - 140 457,74%
PostJak to mówią trafił swój na swego I wcale nie mam tu namyśli że ARO miał skilla czy coś Graty za samo złomowanie, przetopu nie trzeba życzyć bo dobrze wiecie co zrobić z surką. Aro SzO i wyciągnięcia wniosków. Mniej pushowania i więcej grania bo będąc nieszkodliwym pusherem zabawy z tego nigdy nie będzie. pozdro Leo
-
ACS; Mili i Bociek i Wojtekreal i CRACOVIA KRAKOW [3 X], zasiadacz [-] vs BornToDie i Gabbana i MaLy GLoDeK [RoA], obserwator [BOSS] - 168587,96% top2 OGAME.PL
PostHimaru Szkoda ciagnac temat, wszyscy praktykuja handel po dobrych przelicznikach, jedni lepiej,drudzy gorzej, inni się uczą Odbudowy trwają, roszady kont trwają i dalej myślę że mimo tego zacnego ST to siły na uni dalej są zrównoważone
-
ACS; Mili i Bociek i Wojtekreal i CRACOVIA KRAKOW [3 X], zasiadacz [-] vs BornToDie i Gabbana i MaLy GLoDeK [RoA], obserwator [BOSS] - 168587,96% top2 OGAME.PL
PostCytat od wojtekreal2: „A jak u ciebie puszówka WOJNAR? coś ostatnio spadek znowu zaliczyła, beż zadnego rw na forum....” Jak już taki spostrzegawczy jesteś to też się pochwalę że zauważyłem że z Patafiana ubyło trochę gęsi oraz znikło 1kkk paliwa a pojawiło się 1kkk krysi które niebawem pewnie też zniknie
-
Post10 lmów = 30k mety i 10k krisu. 1 niszczarka = 60k mety, 50k krisu i 15k paliwa. Lot na BTD - bezcenny, za wszystkie inne zapłaci Patafian
-
PostCytat od Thrall^: „a mówią, że ślepy w karty nie gra :D” Cytat od historyk: „Dla mnie to jakoś lepiej wygląda Cytat Bilans agresora (M: -16.345.466.000, K: -7.364.027.000, D: -1.236.041.000, P: -24.945.534). Bilans obrońcy (M: -9.605.582.200, K: -6.022.116.400, D: -3.232.559.000, P: -18.860.258).” Oni mieli to policzone tylko... tak jakoś wyszło Born ogarnij się bo z Top 400 odrobisz szybciutko na wlasciwa sobie czolowke W Xach najlepszy gracz jest na 750 pozycji więc Top konta nie ma najmniejsz…
-
PostKto to jest ten bociek ? Jak mawiał wujek Wojciech, nawet słaby zasiadacz jest dobry, jak ma dobrych kumpli. Graty dla obrony jeszcze raz, szkoda tylko że nie było jeszcze jednej floty "w rekawie", byloby jeszcze fajniej niz jest. A i przynajmniej macie co przetapiac Całe szczescie na infuzie wyjdzie kto i co przetapia pozdro Leo
-
ACS; artek, Ira, Szpryc, Che Guevara, Muadib[ZLY SEN] vs Alioth, PioTro, NoName, jezol, LubieTruskawki, woody, Fundacja, Hort[DOBRYSEN] - 270941,73%
PostBrakowało mi jednej floty w obronie Ktoś ma za małe cohones chyba na tego typu akcje Przykro zapewne nie tylko mnie. Gratuluję wszystkim, podjąć się tego typu akcji mogą tylko noł lajfy Przemiału dla agresorów, SzO obrońcom pozdro Leo
-
2.SOLO; olesniczanin [NetWars] vs Elessar alias Leonidas [Rycerze] - 916,4% - OBRONA 1/2 3.Top 1 ACS Uni28; Leonidas i ManNiaK [W.P.] vs General_Liu_Bei alias Hector [Darkness] - 33244,66% 11.ACS; Leonidas alias ManNiaK & Jiraiya & Melchiot & Pandix [DTB] vs anderson [Nomad] - 9841,01% 16.Soluffka; Leonidas [W.P.] vs manish [WEDROWCY] - 445,89% + zbiórka + 50 ST na Uni28 :) 17.ACS Obrona; zmechu2 i Gall [WINE] vs future i Leonidas [GoN] - 766,82% + moon A loty na misję szpieguj mogą być zaliczon…
-
von eliminator i szu i GRAFF i olesniczanin i pokorny [NetWars] vs Blabla vel Dargoth [Nemezis], mietek i Wims i Jarecki [Templars], Bladeripper [DoF] - 114710,17% - TOP 3 OGAME.PL ACS - OBRONA
PostOmg To szybkie palce taką akcję zorganizował ? Pięknie, chwali się i wgl bo prawie cały sojusz zezłomowany w jednym RW, ale zapytam - bez żadnych podtekstów - "Gdzie jest złom ?" bo prawdopodobnie jest to najbardziej stratny Topowy ACS na OGame.pl ale o tym nikt nie raczył wspomnieć bo trzeba było wstawić 5 nutek dla upiększenia. Swoją drogą dalej nie kumam że Koalicja patrzy co się dzieje z boku zbierając siły, Templars i NetWars nawzajem się wybijają a do tego dołącza ten śmieszny koleś z DoF …
-
A Kompany ? Za co on dostał ? Przecież atakował piłke, Naniego nawet nie trafił w noge: youtube.com/watch?v=mrgFYnaw9d0 Niebezpieczne zagranie koniec kropka. Miał prawo dać czerwo, skorzystał z tego. A w 10 to nawet Barce szło opykać i dojść do finału LM Wystarczy chcieć Pozdrawia fan Chelsea Londyn