Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 522.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 1-Solo: zUy ares i Mickey Knox [MNS], Plamka [GEN] vs Numer Raz [BWOLF] - 41943,47% + farming + pyskaty joint w rekach
Leonidas - - Hall of Fame
PostTop 1 solo na największym płaczku i szczekaczu. Tak bardzo MNS ! Miodzio Graty Siurku Zawsze wiedziałem że masz potencjał żeby takie STarcia trzaskać Szybkiego przetopu i jedziesz dalej. Obrońcy zastanowienia się nad sobą. pozdro z nart Leo
-
Z reguły nie lubie jak ktoś wącha gówno a wmawia wszystkim że to róże ale skoro wszyscy tu zainteresowani mieli bekę, ubaw po pachy czy też 8h radochy to pozostaje życzyć więcej takich akcji w nowym roku ! Obrońcy szybkiej odbudowy, mimo że surki na start po odjęciu strat i kosztów lotu pewnie nie wiele zostanie max na 1 DT pozdro
-
116) ACS; Goku, Seth, Ama [IRON], markus [MG42], Protoss vs Marcus [WIP] - 369507,5% TOP 1 ACS uDraco & TOP 1 ACS speed uni x2 OGame.pl !
PostNo no, jestem pod wrażeniem Druga flota WIPów na przestrzeni 1,5 roku - brawo opozycjo, nie próżnujecie ! Szkoda Marcus, piękną flotę postawiłeś, nie wątpię że sojusz i sojuszowe zaplecze pomoże ją odbudować Agresorom szczere gratulacje, mało macie okazji do świętowania więc smak tej bitwy zapewne podwójny. Przetopu. pozdro
-
ACS; zUy ares i Cannabis i zUy LeO [MNS], panwpolo [polo] vs dawac_koncze [Ekipa] - 18480,47% ---Top4 ACS---
PostŚmiesznie trochę wyszło z 5 minutowym lagiem recków no ale nie od dziś wiadomo że programiści GF robią co mogą żeby to naprawić. Bezczynność obozu przeciwnego tylko ułatwiła sprawę, pozdrawiamy i życzymy kolejnych spadających moonów. Zysk mizerny ale małe prawdopodobieństwo tego że wejdzie bez liczenia zawróconego stacjonuj zniechęcała do angażowania większej ilości flot. Grunt że RW dla MNS bez specjalnych wysiłków Dzięki sorro za lot i do naSTępnego, obrońcy powodzenia w realu. pozdro Leo
-
Jakby eko było szybsze to bym na rękach ich nosił Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile lepiej się gra z eko x3 a z flotą prędkości x1. Badanie nie trwa 3 miesiące tylko miesiąc, eko to 30kk a nie 10kk. A budowa floty nie trwa 3 lata tylko rok albo i krócej bo większe farmy. I można grać "od fsa do fsa" z dużą flotą bo idzie wyrobić z samego eko na jej utrzymanie a nie zawsze się ma czas na latanie. A tak przykładowo na uni68 nie mam czasu ogarniać FSa na własne, a koszty fsów na stacjonuj czy kol…
-
Webber owens zawsze miał info od Boga Marvin co nie zmienia faktu że szansa na trafienie floty bez wiszenia nad moonem obrońcy i z odebranym fsem jest mniejsza niż trafienie 6 w Lotto. Jest to niewykonalne bez założeń które się kwalifikują pod cuda, a w wiszeniu nad moonem to nie ma finezji. No ale Czekamy na kolejnego wybrańca, niestety ale pajda byłeś nim tylko przelotnie
-
Cytat od Marvin: „Dobre obserwacje, nutka szczęścia i mamy wyliczone kolonizuj - tak jak ktoś wcześniej wspomniał, fart w postaci obrońcy zamykającego przeglądarkę od razu po wylogowaniu.” No i życzę z całego serca każdemu graczowi na OGame.pl żeby wykonał to najbardziej finezyjne starcie, zaraz po tym jak to zrobi pojawi się gwiazda na niebie i nadejdą mędrcy ze wschodu bo info od Boga. Znajdź mi takiego gościa na świecie co dzień w dzień puszcza fsa i dokładnie 1s po tym wyłącza przeglądarkę t…
-
Cytat od Gully: „Myślę, że dyskusja na takim poziomie nie ma sensu. Co ci przeszkadza ten punkt? Jesli ktoś dokona tego wyczynu to chwała mu za to. Nadal jest to możliwe, więc teoretycznie komuś może się udać. Owszem, wyliczenie z niewidocznego i nie dającego się uwidocznić PZ jest tym samym w tym momencie. Poza tym wyliczenie z kolonizuj można zrobić jeszcze na jeden sposób. Obrońcy robi się astro w trakcie FSa, po czym flota robi kolonię. Wtedy łatwo to wyliczyć, jesli szybko się zauważy. Taki…
-
Cytat od Gully: „W przeciwnym wypadku jak to sobie wyobrażasz? Usuniesz punkt i usuniesz niektórym ich punkty w KFZ?” Zostawić im punkty, 90% nie gra więc już np nie zaliczy obrony ze znikającym księżycem. Skasowane kolonizuj, dodana obrona na niszczonym księżycu. Bilans wyrównany. I nie piszcie mi o rażącym błędzie obrońcy bo nawet jeśli popełni rażące błędy to nie wiesz co liczysz w tym wypadku, może lecieć na niewidoczne pz u idlaka, zatrzymaj, atakuj na moona idlaka, itd itp więc ostatecznie…
-
Cytat od >>pajda<<: „to jak inaczej niz orientacyjnie mozna obecnie wyliczyc kolonizuj bo nie kumam, a jesli mozna to mnie oswiec, w przeciwnym razie to jest martwy podpunkt” A oto wybraniec ! Również z chęcią posłucham bo jak wyżej proponowałem usunięcie tego podpunktu to był pikuś policzyć kolonizuj. Ja tam jestem skłonny to zaliczyć, ale bardziej skłonny byłbym, w dalszym ciągu proponować usunięcie tego gównianego podpunktu który na 100% pewności jest do wykonania TYLKO po zdjęciu moona. I ni…
-
Problem jest taki że przez te 5 lat graczy ubyło a nie przybyło, w większości teraz grają osoby dla których łapanie z pzta to abstrakcja więc tak jak ktoś wyżej napisał - podniesienie progu = kolejny strzał w kolano tego tematu. I pragnę zauważyć że w tym momencie na 30 universach jest zarejestrowanych 84.272 konta więc ~100 graczy w klubie to nie jest przesada. Zobacz ile nowych twarzy pojawiło się od reaktywacji 2 ? 3 ? W ciągu miesiąca raczej nie wiele się zmieni, max to aktualizujesz Webbero…
-
50. Soluffka; Leonidas [W.P.] vs manish [WEDROWCY] - 445,89% + zbiórka + 50 ST na Uni28 :) 51. Soluffka; Leonidas [W.P.] vs Katon [Nazgul] - 1106,18% + zbiórka 52. Leonidas [GoN], Anotheros [DTB] vs 66Shadow66 [KINGSIZE] - 5523,92% 53. Top 2 Solo Uni68; Leonidas [DTB] vs Higurashi [BWOLF] - 32226,77% + zbiórka + PB 54. ACS; Leonidas alias ManNiaK & Jiraiya & Melchiot & Pandix [DTB] vs anderson [Nomad] - 9841,01% 55. Soluffka; Leonidas alias ManNiaK [DTB] vs sandman [J W] - 1048,55% + farming 56.…
-
Jak na pokaz ? Dla zysku przecież Taki urok dużych starć solo że zwykle po 6 rundach rozstrzygnięcia nie ma bo się przez GSy nie idzie przebić mimo że się jest na zwycięskiej pozycji, brakuje czasu żeby dobić przeciwnika Tutaj są tylko jedne punkty - punkty stracone po obu stronach liczone tak samo Dużo prościej niż w boksie, nie ma żadnych kontrowersji - silniejszy ponosi mniejsze straty
-
Mi to konkretne starcie lata koło tyłka, tak jak % w wojnie, bo grunt że wygraliśmy. Nie mam praw w sojuszu, nie ja podałem ten wynik, śmiechłem jak zobaczyłem (bo to pierwszy raz widze) ale to nie moja sprawa Dobrym przykładem na wytłumaczenie tego byłaby walka na pięści ale nie uliczna a bokserska. Masz jasno określone reguły: 12 rund, po których - o ile obaj panowie/panie stoją na deskach - sędziowie podają punktowe wyniki bo walka nie została rozstrzygnięta. Tu masz to samo: 6 rund, po który…
-
Cytat od pawel1000: „Nie nie mam żadnych wątpliwości, zwycięstwo należy sie MNS, napisałem zresztą potem że jest jeszcze kilka starc gdzie agresor nie przebił sie za 1 razem , pierwszą fala ataku , więc idąc tym tropem to także tamtym "pokonanym" należałoby z tych ST doliczać procenty a to jednak nie najlepszy pomysł.” To o co ci człowieku chodzi jak to samo staram się przekazać Fatalnemu od 3 dni ?
-
Na logikę. Skoro w każdej bitwie rozstrzygniętej wygrywa osoba która ponosi mniejsze straty, tak samo w bitwie w której padł remis można na tej podstawie określić kto tą bitwę wygrał w momencie powstania RW. W regulaminie na forum pisze co pisze, każdy to rozumie poza Tobą. Nie napisali że do Starć Tytanów wrzuca się RW wygrane bo przecież to dział dla lam i nubów i wrzuca się tu wszystkie porażki Normalne - Starcia Tytanów, dział dla RW które wygraliśmy i przysługuje nam prawo do wstawienia ich…