Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 522.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Się dobraliście do tego lotu Zespół zgrany Oby więcej RW w takim składzie, Fabian weź naucz go latać bo ja próbuje bezskutecznie pozdro
-
Cytat od FaTaL1Ty: „Ares, lepiej powiedz komu do dupy teraz będziesz wchodził. Twoja kariera na ursie opierała się głownie na tym A wszyscy razem z tobą skończyli albo w reckach albo na banie - tak bardzo mns” Chyba graliśmy na innych uni bo z tego co JA pamiętam to MNS nikomu w dupę nie musiało wchodzić bo było najlepsze, z nikim układów nie było od początku A wtopa na miesiąc przed końcem uni, w momencie gdzie aktywnie grał TYLKOsorro tylko potwierdza słowa Wieszcza Konia o waszych 5 minutach …
-
brak słów po fuzji
PostFenomen Sarmik - nawet jak nie gra na jakimś uni to nadal ma wiernych fanów Jak Ty to robisz, naucz mnie !
-
Ledwo w kościele wystałem tą godzinę, kac straszny i fizyczny i moralny Graty Piotro, cytując klasyka - poniósł mnie melanż. Prawda stara jak świat że jak się gra to się nie pije bo jednego i drugiego nie idzie pogodzić Próbowałem no i poległem. Nazwałbym tą grę ostatnio po mojemu takim typowym "męczeniem chuuuligana" Pogonię w eko Darmosia teraz Przetopu i wesołych świąt wszystkim ! Edit. Sorro już Ci mówiłem że ja nie mam problemu z alkoholem. Problem się zaczyna jak się alkohol kończy
-
sorro [MNS] & DonTabson [MNS] & Plamka & Brawurka [MNS] & Cannabis [MNS] vs. PioTro [GEN] & FaTaL1Ty [BWOLF] & DrJointOddam [BWOLF] & malyszu [BWOLF] - 332156.17% - TOP1 ACS. Pożegnanie z Ursą.
Leonidas - - Hall of Fame
PostJak amator Po mojej wtopie nie sądziłem że ktoś jest wstanie tak uwalić i to na większy % no więc szczere graty sorro Dokonałeś tego Szkoda że 3 tygodnie przed łączeniem, trzeba teraz będzie uruchomić 29 kont i odbudujemy jakoś Obrońcom graty, ale podpuchą czuć było od początku do końca, nie wiem czym kierowali się agresorzy ale chwała im za lot do końca Wiem że to smutne ale to oni zrobili to RW, nie wy pozdro Leo
-
DrJoint [BWOLF] vs VAI [B-S] - 5032.7% & DrJoint [BWOLF] & ZOHAN [BWOLF] vs merek [Z_Z] - 5747.47%
Leonidas - - Hall of Fame
PostSzacun, jesteś tak bardzo kreatywny [ciach], a szkoda że nie masz pomysłu jak to wygrać w uczciwy sposób Potraktuj to jako "próbę moonową" na 5k%. Nic nie było w regulaminie a ty masz za mały mózg żeby zrozumieć że coś jest nie halo z wstawianiem takich RW. Jak bardzo trzeba być ograniczonym. Moderator Indestructible:Upominam za obrazę.
-
+ 68.ACS; Leonidas i Graf [DTB] vs StySia [3 X] - 30301,13% 69.ACS; Leonidas alias ManNiaK i rudi rzeznik [DTB] vs Samotnick [BsPirate] - 2928,74% 70.T-bag & Leonidas [DTB] vs. popson [BsPirate] ~ 23.161,82% Leonidas #Universum/Universa na których zostały zrobione ST: 28,68,1 #Ilość ST: 70 #Łączny % z wszystkich RW: 433.914 % #Średnia na 1 RW: 6.198 % Ciernik może byś się chciał pobawić w prowadzącego ? No Name dopisał siebie i zakończył działalność ^^Może jakby temat jakoś funkcjonował to komuś…
-
A taki ładny był Mordo moja Nareszcie, dokładnie tak jak Cie uczyłem, mój padawanie , to jest najlepsza riposta dla tych wszystkich pyskujących. Czujnie czekasz w uśpieniu na swoją okazję bo zawsze ona nadchodzi. Graty ST, Top 2 solo, kolejny "złoty strzał w złote usta" I wszystko na koszt tych 32 pushówek. Dobrze że w końcu dostanę swoje 3 Co do obrońcy, na dobrą sprawę, sorro pokazuje jak grasz bardziej niż ty sam. Strata niewielka, pushówki już pełną parą pewnie cisną więc wierzymy że zmotywo…