Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 522.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cześć, jeżeli ktoś myśli że ST robione na siłę to gratuluję, w nagrodę możesz dać + bo właśnie tak było ! Szukałem wszystkiego co da wynik >3000 recków złomu i jakiś zysk. Zysku nie ma bo wiadomo paliwo bo to bo tamto Ale w dobie pushów, nie zapominajmy że to tylko fun i nawet jak ktoś nie gra X czasu to zwyczajne oranie śmieci (tej floty) na śmieciach (tym bunkrze) dla śmieci (tych surowców) zawsze było kwintesencją tej gry Pozdrawiam wszystkich tych co czują się pozdrowieni Dnia 15-01-2018 nas…
-
rudi rzeznik [MISIE] - kuleczka [R.A.F] & zygunia [KOMORNIC] - 1470% - OBRONA MOONA
Leonidas - - Starcia U68
PostZnowu trochę ruchu na Uni się zrobiło. Mówiłem HC żeby lepiej pilnował tych naszych pushówek bo wyjdą jaja, i jak zwykle nie myliłem się Rudi SzO, pozbierasz się jak zwykle i jak zwykle szybko wrócisz jako zwycięzca w tym dziale ! Całej reszcie zluzowania bo się bijecie o jakieś farmingi zamiast ładować SyTymi STejkami pozdro
-
Cześć, to nie fatamorgana, ani żadne deża wi. Z tego się nie wyrasta, tego się nie zapomina, zwyczajnie to się ma we krwi Czułem w kościach że obrońca się lognie, znamy się jeszcze z Uni28 kiedy to próbowałem kilka razy kasować mu moony przez 16 us. Lognął się pomiędzy atakiem a jedynym puszczonym dofarmem, zwinął trochę paliwa ale jakoś to przeżyję bo ładnie pogratulował i przyznał że fart Trudno się z tym kłócić Życzę szczęścia tym razem wszystkim moim fankom, fanom,Reaverowi, Pandzie i Voytko…
-
Cześć, ja chciałem tylko odnowić roczny abonament na urlopowanie w BOSS (1ST/rocznie żeby móc urlopować w tym zacnym towarzystwie). Kilka skanów, minutki na moonie i lot. W sumie może częściej będę ściągał urlop na tym speed, moje eko może wreszcie wyciągnie na FSa Pozdrawiam wszystkie moje fanki, fanów i Reavera PS. Ogólnie jakiś czas temu śniło mi się że zezłomowałem Włosia bo tak dawno nie grałem że zapomniałem że my na siebie nie latamy. Przypał był taki że obiecałem mu że nie będę zbierał z…
-
Kromak [P N] & Andre [DoF] vs. Duch [KOMORNIC] - 31 399,70 % - chyba TOP 9 ACS
Leonidas - - Starcia U68
PostOooo jak cieszy oko że ktoś tego pajaca przytemperował. Graty chłopaki i miłego przetopu A obrońcy nic bo jest niereformowalny. pozdro Leo
-
Mili [3 X] & wojtekreal [3 X] & ARO [3 X] & Terrormachine [BOSS] & obserwator [BOSS] vs. Zakrzys [COMA] - 49 595.81%
Leonidas - - Starcia U68
PostFloty biorące udział w starciu jak z jakiejś ugaaamelli Ehh te lata świetlne żeby to wybudować, za chwile będzie okazja do pomnożenia tego x5 Graty Panowie, Coma w reckach to nie jest normalne zjawisko więc cieszy podwójnie. Przetapiajcie i życzę kolejnych okazji do takiego "wietrzenia" armad pozdro i wesołych świąt !
-
Cóż mordeczki Sweet revenge 1/5 Tak jak zawsze powtarzam, z khz się nie lata. Co innego jak jego flota nie podnosi się z orbity, wtedy jest jakaś szansa Było tyle opcji zjechania całej tej floty że aż łezka się w oku kręci że same pance wylądowały w reckach Natomiast jeżeli faktycznie Uziemiliście Osame na stałe, w co szczerze wątpię mimo wielkiego zarzekania się to wyrazy uznania dla Was Przetopcie szybko i jedziecie z następnymi, Reaver nażre się przez święta to cały styczeń będzie skanował po…
-
Cóż, krążki odrobione, po złomie nie widać śladu Chciałoby się rzec że to RW to jak "feniks z popiołów" ale straciłeś raptem kilka piór Przetapiajcie, dobrze że wujo leciał to w końcu coś weszło pozdro
-
100 lat, 100 lat niech żyje Cyborg nam ! Ta flota to jest coś co bawi i uczy Przetapiaj i ciśnij lamki dalej a obrońcy SzO. pozdro
-
wojtekreal, CRACOVIA KRAKOW, Mili [3 X] & ARO & Gorillaz [CShopSc] vs Maciek2 [P N] - 201 190.06%
Leonidas - - Hall of Fame
PostOdechciało mi się grać po tym starciu Głównie przez to że przestane robić bezsensowne RW do S&D a bądź co bądź była to jakaś motywacja która została stłamszona Dodatkowo po tym co zobaczyłem w statach nie wiem czy jest sens jeszcze kiedyś ściągać urlop : 772f5c0b7f79e.jpg Gratulacje dla wszystkich, jak widać Aro prowadzony za rączkę mimo wszystko jest bardzo przydatny Przetapiajcie, a obrońcy odbudowy ! Czekamy na jakąś odpowiedź ze strony Koalicji, to tylko ułamek Waszych zasobów pozdro