Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 522.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie no, wpisałem go żeby nie było że przyszło Uni1 i jedyny gracz który zasługuje na nominacje jest z Uni1. Nie może tak być przecież. Z drugiej strony mogę zgłosić Kromaka, co jak dowali BFsem to się kopalnie u ciap walą W sensie niszczą, nie że kopulują. Albo Johna co ostatni gasi światło. No bo przecież gość co tu był motorem napędowym każdej mądrzejszej akcji ze strony Xów to jakiś bezsens, niewypał totalny. No i na urlopie wiecznym. Idąc tym tokiem to w sumie może siebie też bym mógł zgłosi…
-
Jedyni co tu się kwalifikują to Yes Man i Mili. I z całym szacunkiem dla całej reszty towarzystwa, to tylko Yes głównie ze swoją ilością ST a Mili ze skillem jakoś tak balansowali klase z tym wszystkim. Reszta ani skilla ani klasy Obs to ciekawy przypadek bo aspiracje i możliwości ma na Najlepszego Gracza OGame tylko jest zbyt leniwy W ogóle jak całe BOSS. Ciap jakby miała flotę to by była najlepsza ale wiadomo, gra eko = brak prestiżu No ale jak ktoś nominuje ludzi co tylko na BFSach coś złomuj…
-
Napushować floty to jedno ale umieć ją wykorzystać to co idnego Graty mordy, piękna sprawa taka akcja, majstersztyk, pryma sort. Przetapiajcie, masa sury jest, szacun za zebrany złom pozdro Leo
-
Elo. Farming farmy. Elo. Dnia 23-05-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ManNiaK [BOSS] ________________________________________________ Niszczyciel 20.000 _________________________________________ Obrońca Bladas [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Satelita słoneczny 900 Gwiazda Śmierci 17 Pancernik 1.056 Wyrzutnia rakiet 24.995 Lekkie działo laserowe 1.656 Ciężkie działo laserowe 16 Działo Gaussa 94 Wyrzutnia plazmy 86 Mała powłoka ochronna 1 __________…
-
FILU [MISIE] & rudi rzeznik [MISIE] & Graf [MISIE] & CoSieDzieje [MISIE] vs. Cienias X [H...] 15014.24%
Leonidas - - Starcia U68
PostCytat od FILU: „z Skillem ” Z czym ? Albo zabawa albo skill, albo wymówki albo wyniki Piękna sprawa że po dojściu Grafa ilość waszych sojuszowych ACSów wzrosła o jakieś 500%. To gość który wniósł w końcu jakość do tego sojuszu co widać w dziale ST, ostatnio zdominowanym przez Misie. Natomiast patrząc na bunkier i skład floty obrońcy to sobie myślę że ten złom dało się zebrać bo mieliście pewnie dużo czasu na organizację, albo jak to zwykle bywa walnęliście moona w złym momencie gdzie albo mieliś…
-
Cytat od JTR: „Gratulacje Andre, wszystko się zgadza, tagi po odpowiednich stronach jak to ktoś gdzieś napisał, procent jakiś jest, oby tak dalej, większego zysku w następnych bitwach życzę . Obrońcy szo. ” Tak było ! Potwierdzam Graty Andrzej, tyle trampków zawsze dobra sprawa ustrzelić. Szybki częściowy rewanż za kajaka, dobrze że jest zacięcie do gry. Przetopu, obrońcy SzO. pozdrawiam Ktoś
-
Cytat od JTR: „Cytat od Leonidas: „Jeden z niewielu gości w towarzystwie co się szarpnie na takie akcje. Graty mordo, fajnie widzieć coś policzonego. Wszystko się zgadza, agresor, sojusz obrońcy, % i styl Nic dodać nic ująć Przetapiaj ” No wiesz, nie spodziewałam się, na u1 kajako był praktycznie Twoim sojusznikiem... no ale prawda, to nie u1, trzeba o tym pamiętać. ” Weeeź Starcie dwóch moich "praktycznie" sojuszników przy czym z kajakiem nie latałem nigdy a z Grafem na te 6 lat wspólnej gry w …
-
Cześć mordeczki to znowu ja. Rano dostałem wiadomość od Grafa - "kiedy stek?". Powiedziałem szczerze że dopiero jak coś znajdę, mimo że jakoś nie szczególnie szukałem, poza stałymi dostawcami "emocji" z latania na stojące floty. Przypadkiem tego dorwałem u siebie w US, pech chce że mam go koło siebie i na 7g i na 4, a że pamiętam jak Goryl chyba raz mi go w US sprzątnął, to zwyczajnie więcej mu nie chce dawać takich satysfakcji Lot w układzie za darmo, sprzątnięte itd. Ale nie o tym chciałem. Pr…
-
rudi rzeznik [MISIE] vs. kuleczka [R.A.F] 891% na minusie .prosze nie gratulowac hehe
Leonidas - - Starcia U68
PostPrawda. Podejście Rudiego jest zarażające ! Ktoś tu w ogóle gra jeszcze dla statystyk czy pkt ? Graty Rudi za decyzje, straty są ale odrobi inna farma. Piona i jedziesz dalej ! A gsówce ogara pozdro Leo