Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 522.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
W ogóle czy ktoś zauważył taki paradoks że ATM to bankomat ?
-
Filu teraz: latest Ja nie wiem jak wy się trzymacie jak on Was tak jedzie i tak ciśnie i co post z Wami kończy Szacun Za to podoba mi się ta cała sytuacja Jestem ZA ! Yes, rośnij duży i silny
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
Leonidas - - Starcia U68
PostDramat Graty atakującym, Mili wysłałem SMS o treści POMUSZ na nr 1122 2.46zł z VAT, mam nadzieję że pomogłem
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
Leonidas - - Starcia U68
PostKtoś tu chyba dzielił konto z Włosiem W każdym systemie jest luka podobno Zwłaszcza w tym systemie na 40% którego skutkiem jest luka w systemie pamięci Szkoda Mili ale stare przysłowie: z kim się zadajesz, takim się stajesz ma tu olbrzymie odzwierciedlenie Włoś teraz będzie pracował na odbudowę dwóch flot Ukłon w stronę ekipy złomującej, pięknie wykorzystana okazja, zysk to jakaś masakra. Gratulacje czujności, wymiana ciosów na naszym uni świadczy jedynie o tym że zebrała się tu cała śmietanka O…
-
MisiuGD [P N] vs. Warlord [-] & Leonidas alias ManNiaK [BOSS] ~ 21841.66% - Obrona
Leonidas - - Starcia U68
PostHehe. No hej. Hehe. Dobra ale tak bez jaj totalnie. Zrobiłem 2 ST w obronie, w ciągu ostatnich 2 dni, gdzie przez ostatnie 10 lat gry takich ST zrobiłem jedno. Z prostego powodu, nigdy nie wierzyłem w powodzenie takich akcji. Do tanga trzeba dwojga i moja rola zakończyła się na wysłaniu floty na odpowiednią godzinę resztą zajął się przewrotny los. Obs dał mi jakieś 1% szans na powodzenie tej akcji, ja się śmiałem bo co mi szkodzi jak i tak siedzę, wysłać tą flotę. Efekt mnie zamurował troszkę. I…
-
john malkowitz 007 [ANGELS] vs. Leonidas alias ManNiaK [BOSS] ~ 4615.52% - Obrona
Leonidas - - Starcia U68
PostW związku z tym że ostatnio takie małe Jurassic Park tu mamy (pozdro Mili ) to też wpadłem odkurzyć kości. No i stało się. Po moich bezczelnych prowokacjach na forum (Najlepszy gracz na Uni68), Jasiek postanowił w końcu pokazać mi miejsce w szeregu. Podobno mu net zmulił, ja widziałem że mu mulił ze 40 minut bo ani nie zamierzał opóźniać a skanować tam gdzie powinien też jakoś nie teges. Pogratulował, ja mu życzę SzO bo odfarmi pewnie do końca tygodnia te pancki. No i oficjalnie: Witam serdeczni…
-
obserwator [BOSS] & Dziadzia komornik [3 X] & Piaskowy Dziadek [BOSS] vs. fumik ~ 60805.68%
Leonidas - - Starcia U68
PostJak ja nie cierpię gsów Graty gwiazdorzy, rozbrajajcie te konserwy bo takim składem to w żaden bunkier nie robi wrażenia przetopu.
-
Selene [P N] & ABW [PZWP] & Lzk kupie dex [PZWP] & Zolwik128 [PZWP] vs. CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 92782.56%
Leonidas - - Starcia U68
PostCóż. Widząc to RW przypomniał mi się taki program gdzie idealnie by się wpasowali główni bohaterzy tego starcia. Nie wiem czemu, ale gdzieś z tyłu głowy usłyszałem jak (prowadząca) Selene mówi do (gracza) Włosia: "Włosiu, jesteś najsłabszym ogniwem, odpadasz. " Może mam dziwne skojarzenia Szkoda Łosiu, pamięć masz dobrą ale krótką Odbudowy. Odpowiedź na starcie na YM była pewna, a że szybka to musi podwójnie cieszyć. Graty dla ekipy złomującej. pozdro
-
Ten uczuć kiedy się wahasz kogo z dwójki Mili - Yes Man nominować do tytułu najlepszego gracza Uni i jeden z nich postanawia rozwiać wszelkie wątpliwości Żartuje, oboje zasługujecie na to miano mimo takiego finału Mili, wojtek - niesamowite RW, potężne floty i równie wielki %. Słaby FS ? Domyślam się że byliście gotowi również na takiego "niezasłabego" FSa, sam fakt podjęcia decyzji o próbie złomowania takiej floty budzi szacun, niektórym to się nawet nie śni. Ukłony bo skończyliście Uni w wystr…
-
Tego Waszego Maćka to przecież Aro nie poskładał. Swego czasu charatnął kogoś z relokacji. Kogoś skontrował. Ogólnie szukamy najlepszego gracza a rozumiem że jest to taki gość dla którego nie jest problemem zebranie złomu po ustawieniu synchro, który ma pojęcie o mechanice tej gry ciut większe niż to że można skanować i kliknąć wyślij flotę a przy tym jeszcze umie się zachować. Chcesz wybrać kogoś "aktywnego" kto pojawia się w ST tylko i wyłącznie efektem miliona skanów bezsensownych skanów dzie…