Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 522.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od buleon: „Może i dobrze, bo likwiduje nadwyżki deuteru na uniwersach. ” Nie rozumiem co napisałeś. Jak ktoś może mieć za dużo deuteru, deuteru który można tanio sprzedać lub wymienić drogo
-
Ej a za co dacie bany jak ktoś się nie zastosuje ? Bo nie można tego pushem nazwać skoro nie było nazywane tyle czasu "Niesubordynacja wobec widzimisie COMA - 7 dni z urlopem"
-
Dlaczego ? Twoje widzimisie ? Po 14 latach ? 1 gram konsekwencji w działaniach bo zaczynasz pajacować.
-
Hahaha Art to co teraz robisz to jest zwieńczenie całego Twojego kierownictwa OGame.pl Brawo
-
mame_nie_teraz_ruszyla_maszyna_40653.jpg Nie ukrywam że to uprzejmość wilka, zresztą kolejne dzisiaj RW w US We własnym układzie jestem nie do zatrzymania ManNiaK [3 X] vs. c3po [FAN] ~ 1429.95% Dnia 14-04-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ManNiaK [3 X] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca c3po [FAN] ________________________________________________ Mały transporter 3.600 Duży transporter 9.000 Lekk…
-
Leonidas alias ManNiaK [3 X] vs. Bigos ~ 106096.1% - Top 4 Solo Uni68 & Top 9 Solo OGame.pl
Leonidas - - Starcia U68
PostNaturalnie że wierzyć nie musisz, ja też nie wierze że kupujesz tani deuter żeby na nim latać raz na ruski rok Paradoksalnie to jednego używam, na reszcie grają koledzy z dobrym sercem jak Gilbert np
-
Leonidas alias ManNiaK [3 X] vs. Bigos ~ 106096.1% - Top 4 Solo Uni68 & Top 9 Solo OGame.pl
Leonidas - - Starcia U68
PostCytat od Selene: „Liczę na to że mi ją wytłumaczysz, w końcu Ty wiesz wszystko lepiej od innych - i kto tu prowokuje? ” Pędzę z wyjaśnieniami: nie wiem kto się napalił na to konto, nie dostałem żadnych informacji że konto trzymane pod Misie a napy wcale nie oznaczają że trzeba się przyjaźnić beaten.gif ile moich RW widziałaś z Misiami u boku ? Pushem złomowym brzydzę się jak mało kto i wcale nie nie chodzi tu o mniejszy zysk niż z przetopu i handlu
-
Leonidas - - Starcia U68
PostZanim zaczniecie rzucać kamieniami PROSZĘ PRZECZYTAJCIE I puśćcie sobie nutkę [url]https://www.youtube.com/watch?v=8F7juh9Q-To[/url] Obrońca to konto które kiedyś należało do AMD, był moment że nawet farmił mi tam ktoś z tego konta dex na 5g Potem konto trafiło do Misi, nie wiem kto na nim grał, nie wiem kto to chciał przetopić, nie wiem kto chciał zarobić (choć się już domyślam ). W każdym razie dzisiaj Mili (handlarz) pisze mi (handlarzowi) że gamoń jestem bo stoi 5kkk floty na moonie. Po czym…
-
Ostatnia handlowa niedziela pełną parą więc trzeba szukać nowych źródeł dochodu Zabawne ile flot - dotąd nieuchwytnych na skanie i surowców nagle pojawiło się na moonach. Faktyczny obraz naszego universum - kilkudziesięciu graczy i kilkaset kont pracujących na nich Może nawet jako sojusz jawnych pusherów pokusimy się o podsumowanie tych naszych kryształowych przeciwników Handel świecących przykładem ludzi z PN i COMY, przetop sury w Komornic. Nie wiem co u Misi, bo napy nas trzymają to się nie s…
-
Gdzie rozwiązany został problem multikont ? Dalej można mieć X moonówek, X gsówek, X deuterówek (3 X ). Od samego początku istnienia tej gry liczyło się zaplecze: siatka szpiegów, siatka kont pomocniczych. Budzicie się nagle po 14 latach grania w to, wpiszecie dwa zdania w zasady gry i myślicie że problem jest rozwiązany. Na 50% mniejsze zyski z handlu będzie 2x więcej multi bo to jest prawdziwy problem którego nikt, w żaden sposób nie jest wstanie rozwiązać przez system gry. Możecie zacząć grać…
-
Zlikwidować handlarza źródło wszelkich patologii na ogame
-
Wgl tak dziwnie mi że płacę za usługę premium - handlarza - i ktoś mi próbuje wmówić że nie mogę go użyć tak jak mi się podoba Jak niemcy to łykną to będzie koniec świata
-
Powiedz mi jak przy eko x7 są wstanie zbadać np czy 100kk dexu to te trefne czy jednak te wydobyte w przeciągu tygodnia. Edit. Wniosek jest taki że problem zaczyna się od 200kk
-
Co znaczy strata dla kogoś podczas handlu ? jak mi chcieli w czasach świetności sprzedać dex po przeliczniku wyższym niż chciałem to orałem satelity i wtedy była strata na handlu teraz ekowcy są bezużyteczni, zwłaszcza jak mają bunkry