Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 522.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Elo mordy, też tęskniłem ST z serii kto rano wstaje temu Mili daje. Zwykła egzekucja, zero emocji żeby nadrobić to się wybrałem do Energylandii, stąd spore opóźnienie ze wstawieniem, Zadra, Hyperion wiadomo rewelka. Polecam gorąco jak ktoś nie był. Od siebie pozdrawiam wszystkich fanów i fanki. I dziękuje Miliemu za danie. Skana A bo to ST na P N. No to wiadomo że smakuje ze 3 X tak jak normalne. Hetevox by się nie dał tak złomnąć, on był gość, co umiał w FSy. Pozdrawiam serdecznie również bo to…
-
Fat Boy [KOMORNIC] vs. Mili [3 X] & PATRIOTA [3 X] & wojtekreal [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 1172508.06% + 135224%
Leonidas - - Starcia U68
PostHe he nikt nie wspomina o cichych bohaterach tego starcia szkoda, może sami się odezwą i zbiorą trochę śmietanki za genialną incepcje pomysłu samego lotu. Mili jak to wyszło z Włosiem to nie mogę wyjść z podziwu i jeszcze sam policzył wszystko. Brakujące ogniwo 3 Xowej układanki, w końcu ma czym latać dłużej niż dwa tygodnie, przejmujemy to Universum Graty Pany, Grubasa wystawili elegancko na odstrzał, sam też się napalił jak szczerbaty na suchary no i mamy efekty. Przetapiajcie ten mega zysk, a…
-
MisiuGD [P N] vs. powertom [HQ] ~ 3677.44% ; MisiuGD [P N] vs. powertom [HQ] ~ 2729.4%
Leonidas - - Starcia U68
PostJakby co to nie mi Graty, przetapiaj, rośnij - wiadomo Obrońcy SzO
-
obserwator [BOSS] & DemoN [3 X] & Hellcat [3 X] vs. kojot [TEMPLARS] ~ 12755.2%
Leonidas - - Starcia U68
PostA no tak GSy Graty, co gdyby nie Wasze GSy, to uni byłoby najnudniejsze ever przetapiajcie na... GSy
-
Elo mordeczki w tą deszczową niedzielę. W poszukiwaniu surowców na flotę z kapelusza i kolejne ekstremalne przyrosty (nie mylić z pushem, bo dla przypomnienia przyrost to nie push) skanowałem cały weekend idlerów i bunkry. Patrzyłem z podziwem na RW konkurencji zastanawiając się gdzie popełniam błąd Więc poskanowałem moony i w końcu kliknąłem "Wyślij flotę" i to jest jakieś wyjście. Będzie na odbudowę Włosia - to nie był push jakby co, chociaż faktycznie już była mowa żeby go przetopić bo sporo …