Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Przy 80% złomu nie ma bunkru nie do zdobycia, to tylko kwestia dobrania odpowiednio dużego młotka Szkoda, że nauka o tym musi być czasem tak kosztowna. Obrońcy SzO, a atakującemu gratulacji z posiadania odpowiedniego młotka
A dzięki, bardzo dobrze, mocno 2 miejsce trzymamy i cały czas idziemy w górę. Po malutku ekipa się klaruje. Hmmm, a która to Twoja koleżanka? W sumie nie ważne, pozdrowię wszystkie
Jeszcze raz pogratuluję Polował, polował aż upolował, po tym jak babola strzeliłem i zamiast na stację, na moon to flota sobie po PZ poleciała Tak to jest jak dużo zajęć człowiek ma na głowie.^^ Z ciekawości spytam, recki na tą samą godzinę co atak były czy 1sec po?
Hej West, motyw który zrobiłeś dla Tommy'ego bardzo przypadł mi do gustu, jak będziesz miał czas i chęci, to będę wdzięczny za miniaturkę dla mnie. Mój nick jest troszeńkę dłuższy, więc pewnie będzie pasować umieszczenie go na tle tego czarnego nieba, trochę mniejszą czcionką. Gdyby dało się zamiast tej gwiazdy przy nicku dodać efekt wyładowań elektrycznych, pasujących do niego, było by super