Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 69.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Skibix [LUMPY] vs. Soundman [KARTEL] & Elektrostatyczny [KARTEL] ~ 152.8% (Ukryta treść)
-
Elektrostatyczny [KARTEL] vs. Jebasznikov [LUMPY] ~ 86.68% (Ukryta treść) Elektrostatyczny [KARTEL] vs. MatiPxM [LUMPY] ~ 88.72% (Ukryta treść)
-
Sprzedam deuter [KARTEL] vs. MatiPxM [LUMPY] ~ 30.8% (Ukryta treść)
-
Elektrostatyczny [KARTEL] vs. Skibix [LUMPY] ~ 60.74% (Ukryta treść) Elektrostatyczny [KARTEL] vs. MatiPxM [LUMPY] ~ 34.28% (Ukryta treść) Elektrostatyczny [KARTEL] vs. MatiPxM [LUMPY] ~ 31.04% (Ukryta treść)
-
No to dzisiaj hurtem powpadały miniST. A więc tak, zaczęło się od skanu na którym znalazłem sporo lamek no i fruuu: Elektrostatyczny [KARTEL] vs. kuma ~ 575.43% (Ukryta treść) Następnie profilaktycznie sprawdzanie innych planet, znalazłem kolejną ze sporym bunkrem i większą ilością lam. Patrzę na falangę, a tu kolejna porcja lamek leci na stację, druga zaś na FS na ekspedycji. Różnica w powrotach to było półtorej godziny, nie chciałem ryzykować, że mi połowa ucieknie jeśli gość(ówa) się zaloguje…
-
Szału nie zrobię, ale żeby nie było, że napluć przeciwnikowi na buty nie potrafimy Elektrostatyczny [KARTEL] vs. Jebasznikov [LUMPY] ~ 93.78% (Ukryta treść) Elektrostatyczny [KARTEL] vs. Jebasznikov [LUMPY] ~ 92.85% (Ukryta treść) Elektrostatyczny [KARTEL] vs. Skibix [LUMPY] ~ 127.62% (Ukryta treść)
-
Kontrolowane złomowanie sojusznika po tym jak nie miał możliwości zalogować się na konto Dnia 04-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Elektrostatyczny [KARTEL] ________________________________________________ Pancernik 9.984 _________________________________________ Obrońca Tofik [KARTEL] ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 3.655 Lekki myśliwiec 19 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 7 Okręt wojenny 270 Recykler 5 Niszczyciel …
-
Ale reparacji wojennych nie będziecie żądać? xD Jako najdłużej działający agent jej lumpowskiej mości jestem bardzo kontent ;D
-
Elektrostatyczny [KARTEL] vs. boski ~ 238.15% Takie tam przed snem. Wiem, latanie po satkach szału nie robi, ale te 100% rabunku na bandytach jednak robi swoje :P Dnia 01-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Elektrostatyczny [KARTEL] ________________________________________________ Bombowiec 5.000 Lekki myśliwiec 129.200 Krążownik 2.000 _________________________________________ Obrońca boski ________________________________________________ Mały transporter 1.247 Krążo…
-
Elektrostatyczny [KARTEL] vs. Captain Moon ~ 618.78% Takie tam rozbijanie bunkra Dnia 30-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Elektrostatyczny [KARTEL] ________________________________________________ Bombowiec 5.974 Lekki myśliwiec 122.997 Mały transporter 71.158 Krążownik 14.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Captain Moon ________________________________________________ Mały transporter 1.500 Recykler 20 Sonda szpiegowska 472 S…
-
Doskonale sobie zdawałem sprawę z podstawki, ponad 4 dni nim fs wróci to aż nadto czasu by ją przygotować, a dwukrotnie postawiony moon w dniu powrotu mówił sam za siebie. Zlamiłem jedynie przy drugiej próbie ściągnięcia moona przed atakiem. Ale jak to sam Fabiano napisał, gdy wtopił swoją flotę, czasem człowiek leci do końca. Powody, zostawię dla siebie i zaufanych osób z soja Z odbudową nie będzie żadnego problemu P.S. A może tęskniłem za sławą wynikającą z pojawienia się w ST? xD
-
Gratulacje, piękny widok, coś tym WSNRom chyba widok recków od środka przypasował w ten weekend
-
Narimmor ma u mnie minusa, za ściągnięcie moona ale pakowanie Wsnera do recków zawsze probsuje. I like it