Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 69.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ptaszki zaćwierkały, że Putin zmienia zajęcie z latania na lepienie uszek na święta i robi wystawkę złomu. Szybki skan po sąsiedzku i faktycznie wszystko wystawione przed dom no to lecę skoro "somsiad" taki hojny. Putkowi SzO, koledzy pewnie jak zawsze pomogą. ST dedykuję Karlikowi, co to klątwę na Putka rzucił, życząc mu wcześniej tego wieczoru by w reckach wylądował Widzisz Szefu, Mikołaj chyba usłyszał co pod choinkę chcesz dostać Pozdrowienia dla KARTELU i moich wszystkich dostawców dexu ora…

• Cytat od Wojownik Kajaczenko: „1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [LUMP] LUMPY MROKU vs KARTEL GORNICZY [KARTEL] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: - 3. Preferowany system liczenia: system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: 1 miesiąc (tj 17.12.2019 - 17.01.2020) 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: 167% 6. Stosunek do RW z …

• No to runda druga.

• Cytat od NarImmor: „Poddajemy się, nie mamy szans, bo za dużo osób w kartelu wzięło klasę generał. Sojusz KARTEL wygrywa wojnę. ” Troll czy nie, jako odpowiedzialny za prowadzenie wojny w Kartelu przyjmuję wniosek o zakończenie wojny. @wakat w tej sytuacji proszę o zamknięcie tematu.

• Trafienie zaliczone to wypada pogratulować Agrestowi SzO, nie mam wątpliwości, że szybko się odkuje. [ciach] Moderator Neferet:Usunięto komentarz do wyrzuconych postów

• Z dedykacją dla Putka: youtube.com/watch?v=bvwIuGLp97Y Atak na księżyc 13.12.2019 05:05:50 Od: dowódca floty Flota z Erwin [6:360:12] dotarła do księżyca planety Księżyc [6:359:15]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 7 % Szansa na zniszczenie GŚ: 46 % 716% dla Kartelu 3828% Kartel - 18823% Lumpy

• Tak Putek, wiemy, tak samo jak słyszałeś, że się nie da zakrzywić galaktyki... No to sprawdźmy czy się wam opłacało: (Ukryta treść) Łącznie 1680% dla Kartelu 3112% [KARTEL] - 18823%[LUMPY]

• Cytat od R32: „Nari te niszczenie się nie zalicza do wojny BaronUriel [KARTEL] vs. DestroyeR [LUMP] ~ 716% Atak na księżyc 08.12.2019 03:38:50 Od: dowódca floty Flota z poskaczemy [3:383:9] dotarła do księżyca planety KUPIE DEX I METAL [3:383:7]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 12.12 % Szansa na zniszczenie GŚ: 46 % Tak…

• Kartel 2148% - Lumpy 16667% BaronUriel [KARTEL] vs. DestroyeR [LUMP] ~ 716% Atak na księżyc 08.12.2019 03:38:50 Od: dowódca floty Flota z poskaczemy [3:383:9] dotarła do księżyca planety KUPIE DEX I METAL [3:383:7]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 12.12 % Szansa na zniszczenie GŚ: 46 % Elektrostatyczny [KARTEL] vs. NarI…

• Szkoda Bobusia, najsympatyczniejsza osoba w Kartelu. Bobuś i więcej nie przysypiaj z flotą na ziemi Procent spory, ale do końca miesiąca jeszcze trochę czasu zostało więc białej flagi nie wystawiamy, nie jesteśmy Francją xD

• Cytat od R32: „16GS w piach według wzoru % ze zniszczonej floty = (wartość zniszczonej floty dzielone przez 100 000) mnożona razy 30% 160.000.000 dzielone przez 100.000 daje 1.600 x 30% daje 480% dla sojuszu LUMPY Mam nadzieję że dzisiejszej nocy się bardziej postaracie zobaczymy jakie wielkie macie cohones ” Popraw raporty misiek, bo te z pozycji 2:251:7 to nie są ataki Kartelu. Jeśli chodzi o moje gąski to w sumie 10 padło przy próbach Spoko, dziś, jutro, cały miesiąc zabawy przed nami ;*

• Coś tak w temacie cicho, nikt się nie chwali, to może na początek coś wrzucę Elektrostatyczny [KARTEL] vs. DestroyeR [LUMPY] ~716% Atak na księżyc 07.12.2019 06:00:21 Od: dowódca floty Flota z Albert [3:443:15] dotarła do księżyca planety KUPIE DEX I METAL [3:383:15]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 11.31 % Szansa na zn…

• Ładnie, aż żal, że tych procent nie wyszło więcej by wysmażyć pełnowartościowego steka, zwłaszcza przy tak tłustym dofarmie

• Chyba co innego mu stało, dlatego flota zeszła na dalszy plan (Sorki ale nie mogłem się powstrzymać od tego komentarza ) Sebixowi SzO Agrestowi zaś gratulacje, jak widać Lumpy łatwiejszy i tłustszy cel niż ja

• Mój debiut w tym dziale, po tej lepszej stronie Z nudów skan to tu, to tam, no i patrzę a tu takie rzeczy zaparkowane w bunkrze. Szybki lot z duszą na ramieniu bo Kochaniutki aktywny w sąsiedztwie, ale jednak bezpieczny powrót. Pozdrowienia dla Kartelu Osobne dla tych co mi rozrywki dostarczają próbując mnie upolować Parafrazując tekst z GoT: "Co mówimy bogowi złomu? Nie dzisiaj!" Dla obrońcy duże Skupię dex w każdych ilościach Dnia 04-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agr…

• No no, na moje to chyba niedostatki dexu macie i znaleźliście sposób by orać ekonomów bez ryzyka basha. Przynajmniej minimalny procent tym razem wyższy. Brawo, rozwijacie się Niby zima nadchodzi, a tu się gorący grudzień zapowiada

• Takie tam co by się flota przewietrzyła Dnia 19-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Elektrostatyczny [KARTEL] ________________________________________________ Bombowiec 5.000 Lekki myśliwiec 200.000 _________________________________________ Obrońca Dejka [TYLKO MY] ________________________________________________ Mały transporter 1.175 Duży transporter 280 Satelita słoneczny 1.049 Wyrzutnia rakiet 21.300 Lekkie działo laserowe 12.000 Ciężkie działo laserowe 7.400 Dzi…

• Jak w temacie, szukam stałego odbiorcy dexu, ewentualnie metalu, jeżeli będę miał nadwyżki. Nick w grze Elek.

• Żeby w temacie było to zwycięzcom udanego przetopu, a przegranemu SzO. A tak po za tym, to dalej, dalej, tylko sobie popcornu doniosę

• Zestawiasz czołg z dostawczakiem i wielkie zaskoczenie, że czołg starcie wygrywa. Słabiutko