Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 645.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kefi666 [WINTER] VS FRANK_DUX - 13738.73% + bonusy zaległe + oko umilacz :)
asherl - - Starcia Libra
Postcos tam wpadlo , przetapiaj na eko
-
Witam i ja w sumie to @AmstelL zmotywowal mnie do skanowania pozdrowienia dla Warriorsow, Szturmana , Ulisia , Manka , Reiny , wszystkich znajoomych Agresor asherl [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 135.000 _________________________________________ Obrońca kostuch ________________________________________________ Mały transporter 23.455 Duży transporter 78.529 Lekki myśliwiec 9 Krążownik 965 Okręt wojenny 666 Statek kolonizacyjny 49 Recykler 3.004 Sonda szpiegow…
-
Cytat od StySia: „Czyli już wiemy że asherl i androg wyłapali za push !!! :brawo: dla WarriorS Już nas mdli jak czytamy wasze opinie na nasz temat. Tym bardziej widząc co dzieje się u Was! a i moje konto, mój styl gry, moja sprawa... Jeszcze raz GRATY STARCIA ” to samo moge powiedziec o moim koncie , moje konto moj styl gry , Tobie wielkie G do tego
-
Cytat od StySia: „Interesująca historia STarcia! Mam nadzieję, że Twoi sojusznicy czyli asherl i androg również pochwalą się jak walczą ze złem nie przejmując się kilkudniowym przymusowym urlopem. Już nie mogę się doczekać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ” @StySia czysta hipokryzja , wiedzac co sie dzieje w BP potrafisz takie cos napisac. Czyzby klapki na oczach ? czy moze napiszesz ze nie wiesz o co chodzi jak immo spushowal sie 60kkk ? chyba nie doczekamy sie zebyscie …