Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 581-600 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od kermit: „Cytat od ciap: „Ciężko to wyliczyć bo zyski z ekspedycji zależą od tego ile ich ktoś wyśle. ” ale może je wysyłać od początku gry masowo, a zbieracz nie bo musi poczekać 13 lat na 50% ” Czemu uczepiłeś się tych 50% i 13 lat? Po roku gry można mieć spokojnie 40% grając samym eko bez żadnych płatnych dodatków, sprzedając deuter po średniej cenie. Moje najlepsze konto (Punkty: 999.999.999) ma dopiero 45%. Oczywiście możemy mierzyć się i dawać sobie cele jakieś mega wygórowane ale …

• Cytat od Apofis: „W grze chodzi o to, żeby każdy gracz miał szanse coś zbudować. Inaczej po co grać. - ale tu chodzi o anty żeby kupować i tyle w temacie. ” Przecież masz szansę. Jakbyś nie zauważył to wszystko związane z eko ma wykres logarytmiczny a nie np. prostoliniowy (ciągle tak samo trudno) czy nawet wykładniczy (im dalej to łatwiej). Im dłużej gramy to trudniej robi się eko. Oczywiście eko nadal rośnie ale o wiele wolniej niż na początku. Właśnie uzależnienie dodatkowego wydobycia od kop…

• Cytat od Elkanen: „Mam rację? ” To słabo znasz Zasady ponieważ nie muszę. Moony zawsze można niszczyć.

• Ciekawe jest to co piszesz bo post wyżej piszesz: Cytat od Elkanen: „Zabawnie to bedzie kiedy zrobią na Tobie śmieszny % i Twoja drużyna przegra ” czyli mam taką mega flotę że jak dostanę złoma to moja drużyna przegra z drugiej strony: Cytat od Elkanen: „Twoje zdanie jest pewnie tyle samo warte w dyskusji co flota z jaką zgłosiłaś się do rozgrywek ” nazywasz moją flotę mało wartą. Koleś zdecyduj się na jedną wersję. Mam flotę jaką mam i nic Ci do tego. Sam wiele razy piszesz że każdy gra jak chc…

• Cytat od Elkanen: „Tak samo jak na u68 wciskasz się do S&D na siłę z nadzieją, że uda Ci się zdobyć nagrodę drużynową tak teraz i na Librze probujesz zrobić dokładnie to samo. ” Jak Ty mnie dobrze znasz. To jeszcze powiedz mi po co mi nagroda? Najdroższy budynek to metal 41 kosztujący 663kk + 165kk co stanowi ok 5 dni mojego eko. Ale idźmy dalej. Za ten koszt zbuduję 65 GŚ. Ostatnio drużyna wygrała 1.124.328%, żeby mieć nagrodę drużyny trzeba mieć 3% czyli 33.730%. Tylko idiota mógłby pomyśleć ż…

• Cytat od Apofis: „Typowy flociarz nie będzie przez 2 lata czy tam więcej eko trzepał no nie uwierzę bo Jeszce czegoś takiego nie widziałem. ” Nie ma czegoś takiego jak typowy flociarz. Coraz więcej flociarzy stawia na eko od kiedy jest większe speed eko ponieważ sporego to daje kopa do statków. Eko nie stawiają osoby które grają UFS (bo i po co... to logiczne). Cytat od Apofis: „To od liczby pełzaczy powinno być uzależnienie od % wydobycia. ” Brakuje w zdaniu "moim zdaniem". Tak jak Stark pisał:…

• @entro Żadnego PW nie mam. Rozumiem że jak 0,13% punktów drużyny jest mało ważne na PW to też nie bedziesz wymagać ode mnie 16% wkładu w procenty. dla kłótliwych: 16 wyszło z dzielenia 100 przez liczbę osób w drużynie czyli 6.

• "A potem" u tamtego gracza trwa już dwa lata. Dla Ciebie problem jest rok gdy i 40% ale nie przyjmujesz do wiadomości że ktoś od 2 lat robi eko gdy do tej pory nic nie budował? Większość flociarzy deklaruje na chwilę obecną wybory klasy eko wraz z rozbudową pod wydobycie (kopalnie, astro, plazma). Wyżej pisaliście o tym że po 30 latach dojdzie się do 50%. Wyliczyłam że potrzeba 13 lat i afera Na chwilę obecną mam 45% a mam jedno z lepszych eko na ogame. Ktoś kto gra na speed x7 jest w stanie rok…

• Cytat od kermit: „Cytat od ciap: „że gracz bardzo szybko dochodzi ” ale jaja, bardzo szybko dochodzi do +50% w 13 lat ” Ja nie piszę o 50% a o 40%: Cytat od ciap: „Po 1 roku gry na speed x7 mamy 40%. Po 2 latach mamy 42% Po 3 latach 44% ” Jeżeli zostałaby wgrana wersja nr 2 to sporo osób startuje z eko 40%. Rok w ogame to dużo? Moim zdaniem nie. Większość z nas gra tutaj dłużej, dużo dłużej.

• trashsim.universeview.be/ drago-sim.com websim.speedsim.net osimulate.com/

• Cytat od Apofis: „Cytat od ciap: „Apofis i Elkanen - klepiecie te posty bez większego zastanowienia, bez zbadania tematu. Byle coś napisać. Piszecie czasem takie głupoty że się tego czytać już nie da. Ten offtop, czepianie się o każde zdanie choć nie mam racji jest takie meczące. Temat niestety już dawno zamieniliście w śmietnik. ” Nie bądź śmieszna teraz dajesz jakieś dziwne rzeczy i wykresy, i rzeczy oczywiste. Wiadomo, że jak eko prędkość idzie do góry do każdy nawet flociarz podniesie trochę…

• Jako członek drużyny nie przeszkadza mi takie rozwiązanie - mniej punktów. Za to bardzo chciałabym zobaczyć ACS Starrk i asherl

• Cytat od entro: „Ciesze się, że jesteś ze mną w drużynie ciap. ” Prawie uwierzyłam

• Cytat od Avinashi: „Sądzę, że gdyby się ktoś z wariorrsów zgłosił po terminie to kupę by dostał, a nie możliwość brania udziału w seeku. ” Popatrz w inne serwery gdzie również zdarzają się zgłoszenia po terminie i jeżeli jeszcze nie jest zrobiony podział to prawie zawsze wniosek o dołączenie jest przyjmowany. Prawie - ponieważ osobiście nie znam takiego przypadku odrzucenia.

• Cytat od Elkanen: „GF daje coś za darmo? A to ciekawe od kiedy. A przepraszam, prawie za darmo. ” Czasem daje. Np. kiedyś skanowanie moonw było jako płatny dodatek do komandora. Cytat od Elkanen: „Chyba właśnie z Tobą wymieniłem poglądy ile trzeba zainwestować w to by mieć te 30% do wydobycia. ” Moje eko + badania teraz kosztują 571kk punktów. Żeby podnieść eko o 30% z samych kopalni, plazmy i astro musiałabym mieć 1.433kk punktów w eko. Jedynie 862kk punktów. Te koszta które trzeba ponieść są ś…

• Cytat od Avinashi: „To, że wpisałam się ostatniego dnia nie znaczy, że nie pamietalam o zapisach....... ” Spoko ale mówisz że miałam 1,5 tygodnia na zapisy choć samemu się zapisało ostatniego dnia. Jakbym wiedziała że będę mieć jutro mały wypadek losowy i całkowicie zapomnę o ogame to pewnie zapisałabym się wcześniej. Ale niestety nie przewidziałam tego że jutro będzie ciężki dzień. Cytat od Avinashi: „Będę stwarzać problemy ” Hmm W poprzedniej edycji po terminie zgłosił się Cayin - nie robiłaś …

• Cytat od Apofis: „Zakładając, że robisz cały czas kopalnie a nie każdy tylko eko klepie. ” Jeżeli ktoś nie klepie tylko eko to też ma inne źródło surowców więc albo dojdzie szybciej do górnej granicy albo po prostu nie będzie robić eko bo większe zyski będzie mieć gdzie indziej. Cytat od Apofis: „Nawet zakładając eko wyjdzie ci 13 lat to pozdro to trochę coś nie tak jest. Sama widzisz. ” Całkowicie nie o to chodzi w tym wykresie. W dwa lata robimy 42% a w kolejne 11 lat robimy 8%. Bardzo szybko …

• Cytat od kermit: „wersja 1 - 1667 pełzaczy + satki dawało +50% wydobycia ale stanowiło łatwe kąski dla flociarzy co napędziłoby troche ruch flot na uni ” 1667 pełzaczy zachowuje się jak 1667 MT? Chyba że cena się zmieniła od kiedy ostatnio sprawdzałam. Cytat od kermit: „wersja 2 - poziom kopalni= ilosc pełzaczy *0,36% - przynajmniej osiągalne 50% w mniej niż 30lat ” 92233c6513aaa.png Na osi X - dni Na osi Y - % Typowy logarytmiczny wykres, na początku szybko potem wolno Po 1 roku gry na speed x7…

• żałosne jest robienie problemów za 20 min spóźnienie gdy samemu się wpisało ostatniego dnia.

• - Dagusia - Sami Swoi [SaS] - 245 Flota: Lekkie Myśliwce Ciężkie myśliwce: Krążowniki: Okręty Wojenne: Bombowce: Niszczyciele: Gwiazdy Śmierci: 145 Pancerniki: 100 Proszę o zgodę udziału w SD.