Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 521-540 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Muniek: „Miliony surki z floty która jest sprzedawana na rynku. Floty z ekspow. ” Twierdzisz że ktoś na ekspedycji zdobył flotę wartą 30kk punktów?

• Cytat od Muniek: „Miliony ze sprzedawanej floty z ekspow po 90% wartosci na rynku ” Nikt w dwa dni nie zebrał milionów floty na rynku. Sprzedawana jest flota która zrobili wcześniej i która była niepotrzebna. Żeby to było po 90%... :X

• Cytat od arts: „z prostu Arta wynika i na rynek i flotę . Tam gdzie opisuje wersję nową i cechy klas ” Wersja 7.1 Na dole 1 postu: Cytat od Art: „Rynek i sloty flot zostały rozdzielone (ilość slotów na rynku = poziom technologi komputerowej + sloty klasy zbieracz) - (zmiana w beta 5) Rynek działa ze slotami na rynku, tym samym dwa dodatkowe sloty od klasy zbieracza zostały usunięte ”

• Cytat od Molibdenowy Mateusz: „Ciap w komórce AP14 jest błąd , ustaw na =LICZBA.CAŁK(10*F14*(1,1^ F14)*(-0,002*(G14*2-40)+1,36)*$D$7) ” Ogólnie to nie liczy dobrze dexu. W ogame pokazuje mniej. Sprawdziłam z innymi kalkulatorami i wzorem - wszystko pokazuje tak jak ja mam w excelu. W grze jest inaczej od aktualizacji.

• [NM] 12.12.2019 08:45:29 - Dagusia [Trolle] - 277,47% Atak na księżyc12.12.2019 08:45:29 Od: dowódca floty Flota z 02 [2:260:8] dotarła do księżyca planety Księżyc [3:20:10]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 25.46 % Szansa na zniszczenie GŚ: 41 % [NM] 12.12.2019 07:32:23 - Dagusia [Trolle] - 271,84% Atak na księżyc12.12.…

• AntiGameReborn

powyginany drucik - - Zadawanie pytań

discord.gg/7bgfBQ Tam pytaj

• Cytat od Art: „Cytat od Apofis: „@Art nie można karać graczy za coś co jest legalne, nie wyobrażam sobie, że kupię coś tanio w rynku a sprzedam sobie w normalnym handlu według zasad 3:2:1 i mam być za to ukarany. Nonsens, należy zmienić zasady - przeliczniki. ” Także wychodzę z tego założenia. W tym momencie to gra decyduje o przelicznikach i nie mogę zbytnio wpływać na rynek. Pytanie co ja mam zatem zrobić z przelicznikami w zwykłym handlu ”

• Cytat od Winter: „i tak skasują bo nie można udostępniać treści ticketów ” Wklejali wyżej cytaty Arta z tym samym

• Trzeba czekać na dopasowanie antigame do nowej wersji.

• Aktualizacja bo był mały błąd ciapka.cba.pl/Eko.xlsx dzięki @Baju @memento-mori Hmm Nie przewidziałam że ktoś może chcieć mniej pełzaczy Za to ciągle mam pytania o max ile trzeba dlatego dodałam max. Dodałam również bonus z klasy Zbieracz - miałam o to pytania Który zawsze pokazuje gdy nie mamy zbieracza - tak informacyjnie.

• Cytat od Avinashi: „rozumiem że to na jedną planetę tak? czy tak ogólnie ” Na każdej. Cytat od _Pawelos_: „Nie mozliwe przecież to zwykli słabi gracze, którzy wystawiają oferty z nadzieją, że ktoś im pomoże na początku gry w ogame. Prawda @ciap ” Niczego takiego nie napisałam. Dałeś jako przykład ofertę z u68 która ta oferta jest liczeniem na znalezienie głupka który to kupi.

• Cytat od EasyBot: „Cytat od ciap: „@EasyBot Jakie masz lvl kopalni? ” 41/36/36 / z czego 6 planet 42/36/36 i sytuacja dzieje sie na planecie gdzie mam eko 42/36/36 ” Czyli potrzebujesz max 912 pełzaczy Resztę możesz zezłomować/sprzedać.

• @EasyBot Jakie masz lvl kopalni?

• Cytat od EasyBot: „ta nowa aktualizacja to jakis niewypal na uni libra pomimo ze zrobilem 2k pelzaczy nie dodalo mi wydobycia ani nie zabralo energi pomimo ze na innej planecie zrobilem np 300 odrazu po dodaniu klasy zaraz jak weszla nowa aktualizacja i dzialalo poprawdnie teraz lipa ;/ tak samo wchodze w ustawienia surowcow pokazuje mi 912 pelzacza pomimo ze mam 2k ;/ ” Nie wszystkie pełzacze pracują. Suma kopalń * 8 = potrzebne pełzacze

• Cytat od ale cios antynazista: „NIE ZROBILISCIE NIC JAKO POLSKI TEAM BY CZEMUS ZAPOBIEC ” Miałam pojechać do Niemiec i zagrozić strajkiem głodowym? Opinię swoją wyraziłam na temat niektórych elementów nowej aktualizacji gry. Kto by się przejmował głosem jednego gracza. Tym właśnie jestem graczem. Do zmian trzeba więcej osób i czasem się udaje. Np, był jakiś pomysł żeby limit urlopów był - to głosy graczy zablokowały zmianę. @_Pawelos_ Wygląda mi to na normalnego gracza, słabego, szukającego okaz…

• Cytat od _Pawelos_: „za 4 h mogę zejść z urlopu @ackra naprawdę chcesz zobaczyć raporty ze sprzedaży takich flot i podobnych ofert, wtedy nie będę potrzebował screenów 420bff82f2695.jpg Bo będę mógł wklejać raporty z wykonanych zakupów. ” Top 674 więc raczej liczy że mu to ktoś kupi?

• Aktualizacja o nową wersję :o Pewnie błędy gdzieś są

• [NM] 10.12.2019 09:44:30 - Dagusia [Trolle] - 241,09% Atak na księżyc10.12.2019 09:44:30 Od: dowódca floty Flota z moon 01 [2:82:8] dotarła do księżyca planety Księżyc [3:471:6]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 28.28 % Szansa na zniszczenie GŚ: 40 % [NM] 10.12.2019 09:26:33 - Dagusia [Trolle] - 269,84% Atak na księżyc10…

• Cytat od ackra: „Napisz ticket, może Ci przeniosą. ” Raczej nie liczyłabym na to. Za mały koszt floty żeby takie coś robić.

• 400kk deuteru za 500kk metalu...