Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rozmówki u68
PostKlasę idzie sprzedać? Znalazłam. :o
-
Cytat od ackra: „Cytat od psycho: „A to nie moge miec otwartej karty ktora wplywa na gre? odczep sie od moich zakladek ” Nic nie pisałem o Twoich zakładkach i nie wspomniałem w ogóle o Tobie w odpowiedzi.odpowiadałem innemu graczowi na zupełnie inny problem który zgłosił więc nie rozumiem Twoich pretensji. ” Trolluje Cie Ja na moją ciapkę też musiałam mieć zgodę od GF żeby móc udostępniać link. Pewnie tu również kwestia bezpieczeństwa wchodzi w grę i tyle.
-
Cytat od memento-mori: „@ackra kto mi teraz odda kase za anty, jak znerfilicie ekspedycje a specjalnie dla nich zmienilem range w niedziele rano ? czy przed znerfieniem nie mogliscie napisac na forum ze zmieniacie to ? - przeciez to nie był mały szczegół.... ” GF nie pracuje w niedziele to na pewno zmienili Ps. W sobotę też!
-
Cytat od ---Webber---: „tak, wyślesz ekspedycje, będą 2 opóźnienia i nagle flota wraca sobie np. 4 rano i jej nie odbierzesz, to też jest plus dla flociarzy bo sobie takie flotki będą móc wyłapywać ” Jeżeli wracałaby mi flota o 4 nocy to jednak wolałabym się wyspać niezależnie od tego ile bym grała.
-
Cytat od dexPL: „Zbieracz ma bonus pasywny. Loguje się raz dziennie na 5 min, zabiera zasoby na fsa i idzie pić. Odkrywca musi cały czas pilnowac ekspedycji. Co chwila jakieś opóźnienie, spowolnienie - ciężko zaplanować. Oczywiście - możesz logować co 90 min - ale wtedy masz zysk mniejszy. ” Z tym pilnowaniem to nie przesadzajmy. Również to możesz ograniczyć do 1-2 minut co godzinę.
-
[NM] 15.12.2019 10:31:08 - Dagusia [Trolle] - 294,11% Atak na księżyc15.12.2019 10:31:08 Od: dowódca floty Flota z moon 06 [3:440:15] dotarła do księżyca planety Księżyc [4:212:5]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 22.63 % Szansa na zniszczenie GŚ: 42 % [NM] 15.12.2019 10:30:54 - Dagusia [Trolle] - 291,70% Atak na księżyc…
-
Cytat od Muniek: „Cytat od ciap: „Twierdzisz że ktoś na ekspedycji zdobył flotę wartą 30kk punktów? ” Kto cos pisał o 30kk pkt ? Ja mowie co daje odkrywca z ekspow z infi znajomych. Zwykle wysylanie samych ekspow ma 2-4 RAZY wiekszy zysk niz farmienie idlakow od porannej kawy do wieczornego piwa. ” Tak. Wyżej ktoś napisał o 30kk na co Ty że to z ekspedycji Cytat od justvroum: „Śmieszne, że kiedy ktoś używa kilku multikont, kilku gsówek, skupuje konta i potem je złomuje to tylko nieliczni mają z …