Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 481-500 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Leonidas: „Ale widząc takie anomalie jak te w tej wersji to można chyba próbować interweniować wyżej, w końcu jesteście jakimiś tam pracownikami-niewolnikami za kilka kuponów za antymaterię to macie większą siłę przebicia. ” No właśnie nie można. Jakie to wszystko w Waszych słowach jest proste. Piszę wiadomość do głównego CoMa a on mnie słucha. Pisałam ja .

• Cytat od NowyLepszyYossarian: „Mi chodzi tylko o to, że z jednego dnia widac ruchy na kontach za 20kkk. Na koncie założonym 14.12. ” Jeżeli znasz takie przypadki zgłaszaj do GO. Nawet jeżeli czegoś nie jesteś pewny - na pewno pomoże.

• @NowyLepszyYossarian Tam jest ostatnie 24h a nie cały czas. Przecież nikomu nie rozkazuję przeglądać moich statystyk. Jeżeli komuś pomoże, skorzysta super. Jeżeli uważasz za zbędne to olej post. Ja nigdy nie robiłam rzeczy komercyjnych, dla wszystkich.

• Cytat od NowyLepszyYossarian: „brawo. Oczywiscie ze masz prawo bo to twoja stronka. Nic nie musisz robic, widac to na stronce mmorpg. W poscie widac nerwa. I nic dziwnego. Na twoim miejscu tez bym mial nerwa. ” Na tamtej stronie nie mam sumy przyrostów ujemnych. Jeżeli gracz będzie mieć 20 punktów jutro 10 a kolejnego dnia 30 to strona pokaże przyrost 10. Suma ujemnych za to pokaże -10 bo jednego dnia miał ujemny przyrost. Tego tamta strona nie pokazuje. Cytat od wampek: „Jeśli ktoś jest na tyle…

• @NowyLepszyYossarian I co z tego że pokazałam? Miałam prawo do wygenerowania to sobie wygenerowałam. Miałam również prawo do pokazania to je pokazałam. Robisz jakaś nadinterpretację tego. Jeżeli na podstawie statystyk ktoś uzna że jakiś gracz mógł złamać Zasady Gry. Super! Niech zgłosi. Teraz sobie generuję statystyki dla innych krajów. Dlaczego? Bo mam do tego prawo.

• Cytat od NowyLepszyYossarian: „To teraz ciap powiedz jeszcze ” Rozumiem że jak piszesz "jeszcze" to powiedziałam coś przed. Od Twojego poprzedniego posta dałam tylko post z przyrostami. Dlaczego piszesz "jeszcze" jeżeli dałam tylko statystyki żeby każdy sam sobie przeanalizował? Cytat od NowyLepszyYossarian: „Doskonale wiesz, ze gdyby wrum i aduch robili przyrosty o jedno zero mniejsze to pies z kulawa noga by sie tym nie zainteresował. ” To są inne osoby które mają dziwne przyrosty: * serwer * …

• Cytat od Koloc: „Co do magicznego mnożenia surowców i floty to już kilka dni po akcji wruma na różnych uni nagle się pojawiają jakieś top1 na wcześniej nie znanych kontach a to tylko wierzchołek bo ile jest surowca przemielonego bez przyznania się do tego na boardzie? Odpowiedzcie sobie sami ” przyrostyogame.cba.pl/Dobowe.xlsx Przyrosty od aktualizacji. Hmm

• Cytat od Avinashi: „ciap a moze gracze nie b9jkotowali bo i po co skoro gf ma nas (graczy) w pupie? ” Ja tu raczej na forum widziałam spam niż bojkot. Próbować zawsze trzeba. Choć wiedziałam że mój pomysł ugrzęźnie i przepadnie - spróbowałam. Wiem że zrobiłam wszystko żeby dokonać zmiany na ile mogłam. Wersja 7.0 jest faktem. Przecież serwerów każdemu graczowi nie cofną o 2 tygodnie.

• @ale cios antynazista Kiedyś napisałeś dlaczego nic nie robię jako team. Ostatnio jak miałam jakiś pomysł do Gry (nie związany z wersją 7.X ale było tok ok 3-4 tygodnie przez wejściem wersji 7.0) wysłałam PW do każdego członka teamu każdej wersji językowej. Żeby nie było "to tylko pomysł jakiejś ciap". Nie można powiedzieć że nic nie zrobiłam dla swojego pomysły - Bardzo dobrze go opisałam (dziękuję za pomoc osobą które pomagały mi tłumaczyć) i miałam poparcie innych osób. Czego mnie to nauczyło…

• Z lewej strony "Płeć Kobieta". Proszę nie pisać do mnie "zrozumiałeś" a "zrozumiałaś"... Do moich obowiązków nie należy komunikacja z graczami w kwestii nowej wersji gry. Nową wersję miałam okazję przetestować dopiero gdy ruszył serwer testowy dla graczy. O kolejnych zmianach dowiadywałam się gdy zostało to ogłoszone w tematach o wersji 7.0, 7.1 - wtedy gdy gracz. GF to firma która działa od 13 lat, prowadzą ją dorośli ludzie którzy zarabiają na swoje życie. Ja jestem na wolontariacie więc nie p…

• @Nonick Dlaczego mam za kogoś przepraszać? Co do przekazywania info to pamiętajcie że między finalnym tłumaczeniem i przekazaniem info do graczy jest również poinformowanie Adminów/Coma o tym że coś mają ogłosić. Więc nawet nie jest mi oceniać czy ktoś się ociągał w tłumaczeniu czy miał po prostu mało czasu na ogłoszenie.

• Cytat od Nonick: „@Ruda problem negatywnego odzewu, również skierowanego personalnie w stronę Adminów / Modów bierze się stąd, że powinniście jasno i wyraźnie napisać "guzik możemy, nie mamy wpływu, my tu tylko tłumaczymy (czasem poprawnie) na polski" i zrobić to jasno i publicznie, jednocześnie poprawnie wypełniać te zadania. Wtedy wydźwięk Waszej roli byłby inny. ” Pisane było to wiele razy. Nigdy to w niczym nie pomogło. GO i SGO są TYLKO od pilnowania porządku czyli sprawy typu multi, bash z…

• Cytat od dexPL: „Cytat od Mordi: „Na nowym UNI, które ma 2 dni i gram bez anty puściłem pierwszą ekspę i mt. Przywiozła 4999 kryształu (każdy wie ile to jest warte na "początku". Dzisiaj puszczam już 2 równolegle i zebrałem 200 k krychy i 220 k mety plus 30 cm i koło 50 mt. W drugim dniu gry. Jak wszystko jest w porządku to spoko ” Na starym uni zyski zbieracza potrafią być wyższe niż zyski z ekspedycji. A jak generał trafi większy cel to będzie miał zysk z klasy (różnica w mniejszych stratach, …

• [NM] 20.12.2019 10:20:43 - Dagusia [Trolle] - 235,25% Atak na księżyc20.12.2019 10:20:43 Od: dowódca floty Twoja flota z: 11 [6:402:9] dotarła do księżyca planety Księżyc [5:95:7]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie księżyca: 36.37 …

• [NM] 17.12.2019 10:56:52 - Dagusia [Trolle] - 278,92% Atak na księżyc17.12.2019 10:56:52 Od: dowódca floty Flota z moon 06 [3:440:15] dotarła do księżyca planety Księżyc [4:471:4]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 31.18 % Szansa na zniszczenie GŚ: 41 % [NM] 17.12.2019 10:55:26 - Dagusia [Trolle] - 286,75% Atak na księżyc…

• Arkusz do liczenia eko Trochę rozjazd jest w eko deuteru bo się zmienił wzór Ale pokazuje bonus jaki jest lub byłby z klasy

• Falanga

powyginany drucik - - Zadawanie pytań

board.pl.ogame.gameforge.com/i…87-a-czego-nie-od-a-do-z/

• Cytat od Usagi: „Właśnie w soju napisałem, że za starych czasów (Epic Blue), to na święta nie zakładano nowych serwerów, a nawet na okres świąt były stosowane blokady ataków, by ludzie odpuścili i mieli czas na rodzinne święta. Ktoś jeszcze pamięta te czasy? ” Gram od 2006 roku i nie pamiętam blokady ataków w święta. Za to bardzo pamiętam jak ktoś atakował w wigilię, święta czy sylwester i był obrażany od nolife.

• Laboratorium badawcze Poziom 0 Mogę budować wszystko poza GS bo na GS nie mam wymaganej stoczni.

• Błąd znany i zgłoszony Jak nie chce się ładować pomaga przełączenie planety (do czasu aż nie naprawią).