Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ziutek_17: „Pozdrowienia z krainy cudów Odpaliłem sobie wczoraj technokratę czy jak tam się to nazywa, ale rozumem on wcześniej zaczętych badań nie skraca i dalej było 3 dni do końca. A dziś użyłem brązowego robota od badań (akurat wypadł na ekspie). I magicznie do końca badania został 1 dzień. Miał ktoś z czymś takim do czynienia? Pozdrawiam. ” Wydłużenie czasu badania Wynika z tego, choć nie u każdego czytając posty w temacie wyżej, przy skróceniu czasu o dodatki ponownie jest przelic…
-
Cytat od Starrk: „Eee, trzeba było mówić, że grudnia liczyć nie będziesz, to bym się klikał ostatniego listopada... Ale z drugiej strony sama nie wiedziałaś o tym wyśmienitym wynalazku, jakim jest v7 ” Masz rację. Nie planowałam takiego rozwiązania ale jedyne co mi przyszło do głowy to rozdzielenie statystyk przed i po wersji 7. Cytat od Starrk: „No i wnioskuję o zmianę nazwy tematu, gdyż obecny wprowadza graczy w celowy błąd! Otóż nie są to przyrosty roczne, a jedenastomiesięczne!! ” Pfff! Czep…
-
Przyrosty roczne 01.01.2019-01.12.2019 To już 4 edycja moich przyrostów. W tym roku postanowiłam zrobić dość nie typowo ponieważ do 1 grudnia. Miesiąc grudzień zostanie doliczony do roku 2020. @everyone Na wstępnie pragnę zaznaczyć że nikogo nie zmuszam do korzystania z moich podliczeń. Jeżeli zdenerwowało Cie to że zawołałam to przepraszam. Celem moim było żeby każdy zainteresowany trafił w temat. Trochę pracy to kosztowało np. dziennie zapisywałam informację o urlopach więc mam nadzieję że wyb…
-
Planeta na pozycji 15 nadal się opłaca. Trochę większy koszt rozbudowy trzeba ponieść z pelzaczami ale zależnie od lvl kopalń planeta zacznie zarabiać na siebie po ok pół roku.
-
Błędy czatu
PostBłąd znany i zgłoszony. Na chwilę obecną jedynie można wyłączyć czat w ustawieniach. Nie kasuje to możliwości rozmowy z graczami.
-
Cytat od buleon: „@cerm3r uważaj z ciap, czepiaj się każdego słówka. Ona napisała m.in. to: Cytat od ciap: „@buleon Jako ex członek powinieneś to wiedzieć Zasady są międzynarodowe więc żeby je zmienić trzeba napisać posta na forum board.origin.ogame.gameforge.com/index.php/BoardList/ ” Tylko nie dodała, że zasady może tak, ale ich interpretacja, która zmieniła przeliczniki, zlikwidowała słupy i zasilacze, już nie jest międzynarodowa. Gdybym wiedział to wcześniej, to pierwsze, co bym zrobił, to z…
-
@cerm3r Masz racje nie musisz mi podawać. Pytam ponieważ sama z chęcią bym porozmawiała z tamtą osoba i wymieniła spojrzenie na pewne sprawy. Jak członek teamu do członka teamu. Wiesz z graczem nie można tak otwarcie popisać np. o tym co się widzi w logach. Na chwilę obecną ciężko mi uwierzyć żeby jakiś członek teamu (który pracuje na panelach) wyśmiewał osoby z innego teamu za ich hmm głupotę(?). Może możesz przekazać tej osobie żeby się ze mną skontaktowała? Cytat od cerm3r: „nie mowie o polsk…
-
Cytat od Crion: „Cytat od ciap: „Chcesz wymienić jedną z ważniejszych osób w GF? ” Zdecydujcie się w takim razie.. Raz piszecie, że @Art nic nie może, sugerujecie, że jest tylko pionkiem i pośrednikiem, teraz jest jedną z ważniejszych osób..? To jak jest taki ważny, to chyba ma jakiś głos? Czy nie? Bo już nie wiem kto z Was ma racje, kogo słuchać? i jak żyć? ” Wyżej pisałam o głównym CoMie, PM czy jak go tam sobie nazwiecie.
-
Cytat od ale cios antynazista: „to zmienic pasożyta jak, ktos tu na nas żeruje niemieckim kosztem sami zgadajcie sie na dsc i zróbcie nam ten prezent i na forum rozpiszcie konkurs na nowego CoMa .. ten jak widac olał po bandzie ” Chcesz wymienić jedną z ważniejszych osób w GF? (O zwolnieniu kogoś takiego chyba decydują inne czynniki niż głosowanie...) Zdanie teamu, tak samo jak zdanie graczy, mogą wziąć pod uwagę. Jednak jeżeli ktoś uważa że jeżeli napiszę coś i GF to zrobi tylko dlatego bo ktoś…