Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Crion: „Jak Ty będziesz handlować z kimś i ktoś sprzeda Ci surowiec z rynku, Ty wrzucisz sobie astro/kopalnie, czy co tam będziesz chciała -> przeklikasz to za anty i za tydzień, dwa ktoś Ci odpisze to badanie bo pochodzi z surowców z rynku? a wydane pieniądze na anty ktoś zwróci? ” Czemu mają mi cofnąć badanie? Przecież nie zrobiłam tego świadomie więc to nie jest moją kara a jedynie odsyłka. Jeżeli nie bedzie mnie stać to oddam budynek albo obronę - to budujesz się szybko i wymaga mał…
-
Cytat od Muniek: „Cytat od ciap: „Cytat od Muniek: „Dostaniesz bana ? ” "surowce muszą zostać zwrócone przez końcowego odbiorcę". ” spoko jak kttos dostanie nakaz to sie szybko przehandluje jeszcze, problem spadnie na kolejnego ” Przehandlowanie surowców nie zmienia tego że Ty je nadal masz. Wymieniasz po prostu na inny surowiec - nie zwalnia Cie z obowiązku oddania.
-
Cytat od Art: „Uzyskanie surowców od osoby, która pozyskała je z naruszeniem Zasad W momencie stwierdzenia przez Obsługę, że darowane surowce pochodzą z naruszenia Zasad (np. z pushu) otrzymane surowce muszą zostać zwrócone przez końcowego odbiorcę, nawet gdy zostały one otrzymane zgodnie z Zasadami (tzw. paserstwo). ”
-
@LSD Nie odpisałam bo za bardzo nie rozumiem o co Ci chodzi. Gdzie napisałam że są złe i lepsze cele? Napisałam jedynie że cześć z celi jakie gracze sobie stawiają jest w odniesieniu do innych osób np. wejść do top200, zrobić coś jako pierwszy. Ciągle słyszę "nie gram dla punktów", z drugiej strony sporo osób piszę "muszę zrobić to i to" w odniesieniu do innych osób. Jak chcę coś zrobić jako pierwszy, drugi, wejść do jakiegoś top to jest to forma punktów. Obecna forma rynku trochę przewraca to. …
-
Cytat od Crion: „@ciap Czyli jeśli ktoś zrobił ST na którym zarobił 50kkk sury, to chcesz mu teraz powiedzieć - trudno, cofamy Ci to wszystko? Jeśli ktoś od xxx czasu polował na kogoś i wreszcie się mu to udało, to teraz chcesz mu powiedzieć - trudno, cofamy to starcie, kombinuj od początku? ” Jak pisałam sytuacja ta nie ma dobrego wyjścia a jest jedynie wybór między mniejszym złem. Cytat od Crion: „W jaki sposób znajdujesz się na obecnej pozycji w statystykach? Nie wykorzystałaś do tego możliwo…
-
Cytat od LSD: „Wyobraź sobie, że celem pewnego gracza było postawienie w ciągu ostatnich 2 tygodni zarąbistego bunkra/floty, udało mu się i to samo w sobie było CELEM, nie patrząc na punkty bo te zawsze mają względną wartość zależnie od Uni i jego warunków w zestawieniu z innymi. ” I tu się nie zgodzę bo CELE w grze mogą być różne np. mogę chcieć jaki pierwsza zrobić 1kk CDL na uni. I to czy je zrobię jako pierwsza nie zależy tylko do tego jak dobrze gra a również od tego jak inni wykorzystali b…
-
Cytat od LSD: „Ale punkty to nie wszystko, chyba to rozumiesz? ” Rozumiem jednak nadal nie widzę nic złego w rywalizacji, w stawianiu sobie celów w grze. Nie muszę grać żeby mieć kontakt z pewnymi osobami, mogę siedzieć nadal na sojuszowym discu. Nie wiem dlaczego tak dużo osób negatywnie ocenia gdy ktoś ma jakiś cel w grze.
-
@Apofis Czy Ty uważasz że to że gram eko znaczy że się loguję na 5 min by zrobić zwózkę? Otóż nie moja gra zajmuje mi dziennie ok 1,5h. W okresie świątecznym było to więcej czasu. Często od innych graczy, również od topowych flociarzy, słyszę że jestem jednym z najaktywniejszych graczy. Jestem bo styl gry który mam wymaga aktywności a podsumowałeś mnie "wejdzie, zrobi zwózkę, wyloguje po 2h zaloguje kliknie kopalnie".
-
Cytat od Apofis: „niech banują i naprawią rynek a nie backa robić do zeszłego roku ” Nie chcesz bakcupa bo to strata Twojego czasu? Hmm Żadne rozwiązanie obecnej sytuacji nie jest dobre. To wybór między mniejszym złem. Jako gracz (tak jestem aktywnym graczem) mam do wyboru skasować mój czas który poświęciłam na grę w świątecznym okresie lub grać nadal. Tylko ile moje punkty, które wyrobiłam w święta, obecnie są warte? Odpowiem Ci > NIC. Więc różnica nie jest w straconych punktach/ czasu który po…
-
backup ?
PostCytat od Crasher: „na zagranicznych ogejmach jest info ze ma być backup 10 stycznia i cofniecie do 27 grudnia . ” Możesz podrzucić jakiś link?
-
Cytat od Mirmir: „Ciap czy GF dało Ci upoważnienie czy nie,czy marny z Ciebie przedstawiciel czy nie,nic to zmienia fakt zostaje faktem .Pracuję i mam kontakt z klientami ,nie jestem upoważniony do niektórych spraw ,ale klientów to nie obchodzi ,oni rozmawiają ze mną i ode mnie oczekują rozwiązanie spraw lub wyjaśnienia sprawy z osobą kompetentną ,nie oni będą szukać dochodzić co nie gra i kto za to odpowiada,jak to naprawić itp. Dla mnie jest to logiczne i sensowne. Podsumowując ,wszyscy narzek…
-
Teraz mam hejt bo zacytowałam Zasady Gry? Z jednej strony piszecie że to dobry sposób na zalegalizowanie surowców z złamania Zasad Gry i Wam to nie pasuje. Jak daję cytat że są już w Zasadach Gry zapisy że surowce mają historię to wielkie oburzenie? Naprawdę już nie wiem czego Wy chcecie. Szczerze mam tego serdecznie dość.
-
Cytat od KristoXYZ: „Cytat od wSCIEKŁY: „No to czekamy jaka będzie decyzja i co z tego wyniknie, bo jak nie będzie wyciągniętych adnych konsekwencji to będzie trzeba zakończyć przygodę z ogame, nie po to człowiek gra uczciwie, żeby przez taki rynek inni dorobili się w kilka dni na oszustwach, a samemu trzeba było to ciułać przez kilka lat. w końcu dobra zmiana nastała by z tym skończyć ” Tutaj próbujemy przedstawić, że bez backupu to raczej niemożliwe, bo jeśli gracz X sfarmil kogoś nieświadomie…
-
Cytat od Mirmir: „Co do stwierdzenia ,że nie ma tu winy teamu PL , otóż jest .Czasy gdy Polak pracował jak ten niewolnik za miskę ryżu od Morawieckiego, się skończyły ,jak coś ci się nie podoba zmieniam pracę lub mówię o tym otwarcie. ” Jak ktoś mnie pyta o bycie w Team to odpowiadam że Teamu nie można traktować jako pracy. To jest forma gry. Inny poziom wtajemniczenia ale nadal to jest rodzaj gry. Tak samo jak w grze to w team nie wszystko musi się podobać. W grze i w team coś trzyma pomimo że …
-
Cytat od Duch Szerszenia: „Pozostaje przepalenie tego w licytatorze. Ciapka też sugerowała tą metodę w przypadku braku innego sposobu. ” Nieeee @_Pawelos_ Jak pisałam trzeba zagadać najlepiej swojego GO. Jak widzicie przybyło trochę GO na niektórych serwerach > https://ogamepl.comastuff.com/ Oczywiście GO nie jest z gumy ale więcej osób będzie teraz do jednego serwera jeżeli coś pilnego wyskoczy.