Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• OKA: Dzień 22

powyginany drucik - - Pytania

* Pancernik - * 100 * OW - * efekt odbicia * Niszczyciel - * 49 * Rozpruwacz - * 36 cfane cfane

• @john malkowitz007 Forum przyjęło Twojego posta jako drugiego. I tu raczej wpływu nie ma team a bardziej to jak idzie po kablu i co pierwsze zakolejkuje system. [ciach] Super Moderator Ruda:Komentarz do usuniętego posta ciach

• OKA: Dzień 21

* 12632

• Zgłoszone trza czekać

• Cytat od Muniek: „Ja chce wiedziec na pewno. Kto nie wie mi nie pomoze. ” To się nie dowiesz bo wszyscy dowiadują się od GA w dół o jednym czasie -> Gdy pojawi się na forum.

• Cytat od Muniek: „Rozumiem ale nie chce wiedziec czy TTERAZ jest ta promocja. Ja chce wiedziec czy p[ojawi sie ona do 31.12,2020. wskazania miejsca gdzie BYC MOZE bedzie mi nie pomaga. ” Nie pojawi. A jak pojawi to będziesz mieć miłe zaskoczenie w dziale > Płatne udogodnienia / Antymateria

• W sumie to od razu można było zrobić samo typowanie i tak o wygranej zadecydują tylko typy. Xd

• OKA: Dzień 20

13499

• Cytat od m fox: „Proponuję nagrodę pocieszenia. Każdemu , kto nie wygra tabliczkę czekolady dla osłody. Ja stawiam - czekolada realna nie wirtualna. Wysyłka kurierem na mój koszt. ” OK! Tylko proszę jakaś dobrą!

• OKA: Dzień 19

2.900 Nie, za mało punktów.

• Cytat od Muniek: „Ilość graczy na Q jest taka sama od wprowadzenia cmentarza ” A jaka ma być? W statystykach "Nowe konta na cmentarzu:" widać że przenoszą średnio 100 kont dziennie. W statystykach "Statystyki serwerowe - według nadanych banów" widać że skrypt leci na sporej ilości serwerów więc jeżeli macie do kasacji (zródło: Wersja 7.x - dyskusja ) 3.469 kont to nawet ten max z de105 230 nie zrobiłby różnicy. Muszą skończyć się testy / przenoszenie po 100 dziennie na wszystkie serwery żebyście…

• Cytat od Muniek: „sory ciap ale ja nie rozumiem co ty wklejasz. Pytam normalnie o quantum i strzelasz jakies fochy + podajesz spis tabel ktire nie sa opisane. spoko... ” Każde konto przed przeniesieniem dostaje bana. Chyba teraz powinno być jasne wsio.

• Cytat od Avinashi: „Cytat od powyginany drucik: „To dwie osoby odebrały DOK 16 (jakby komuś nie chciało się szukać -> 7,6kkk punktów). ” a gdzie ; data-verified= "> ” Najbardziej pasujące wyniki: Nick - Sojusz - Kraj - Serwer - Przyrost DOK 16 - 7.629.394.531 * Bozcaada * ALLSTAR * tr * 131 * 7.629.401.176 * Ceyyar * ALLSTAR * tr * 131 * 7.629.395.119 DOK 15 - 1.525.878.906 * radison * HSM * tr * 137 * 1.525.947.865 * RED SPOOKY GHOST * - * nl * 130 * 1.525.910.243 Tu dojdzie jeszcze nasz ale ci…

• Cytat od NowyLolek: „@powyginany drucik Podziel się wiedzą ” Wiesz że jak czytam jego posty to jakoś średnio mi się chce cokolwiek mu dawać i odpowiadać? @Muniek szkoda że z fajnej osoby zrobiłeś się upierdliwcem: Statystyki według nadanych banów na konta których nie ma minimum 60 dni: * 2020-11-30 * 190 * 2020-12-01 * 92 * 2020-12-02 * 94 * 2020-12-03 * 95 * 2020-12-04 * 97 * 2020-12-05 * 97 * 2020-12-06 * 70 * 2020-12-07 * 84 * 2020-12-08 * 90 * 2020-12-09 * 103 * 2020-12-10 * 91 * 2020-12-11 …

• Cytat od ackra: „Cytat od cichah2o: „Ciekawy jestem ile ekspedycji dziennie musiałbym wysłać, żeby przekroczyć zysk ze zbieracza. ” Ja wysyłam ponad 70 dziennie, ile na tym zarabiam nie liczę. ” Fajnie że napisałeś ile wysyłasz ale chyba nie licząc zysków nie jesteś w stanie odpowiedzieć na zagwozdkę @cichah2o

• To dwie osoby odebrały DOK 16 (jakby komuś nie chciało się szukać -> 7,6kkk punktów).

• Czyli dałam niepoprawną odpowiedź. Życie. Cytat od ackra: „Cytat od powyginany drucik: „Pełniejsza wersja nie znaczy że nie jest pełna. ” Ale również nie znaczy że taka jest. Może brakuje uściślenia że oprócz planet i księżyców graczy na urlopie i własnych (wiem, czepiam się). ” Pytanie było o zasięg rakiet. Nie było to pytanie kiedy możemy wysłać rakiety. Dlatego urlop (własny lub innego gracza) nie ma wpływu na zasięg rakiet.

• Cytat od ackra: „Cytat od powyginany drucik: „Podałam pełniejszą wersję odpowiedzi bo było za 2 punkty. ” Jakby była za 3 punkty podałabyś już całkowicie pełną? ” Serio? Nie macie co robić? Nudzicie się? Pełniejsza wersja nie znaczy że nie jest pełna. Jak jest błędna to trudno. Dostanę zero i żyjemy dalej. Plus dla Was bo jedna osoba mniej w zawodach.

• Cytat od Muniek: „Tiiaaaa. Ok. ” Co tia? Podałam pełniejszą wersję odpowiedzi bo było za 2 punkty. Ale organizatorki zaliczają samo 49. Tyle w temacie.

• Cytat od Muniek: „Czyli mozesz odpowiedziec czemu dopiałas tam "ubezpieczenie" malutką nieśmiałą czcionką czy nie ? ” Bo miałam do tego prawo.