Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 82.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• [PUSH_1] vs [LaOrden]- 1946,1% vs 0% Podliczenie zrobione, proszę nie edytować powyższych rw

• Wersja 7.x - dyskusja

Drakean - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Munio_Uni 1: „Cytat od ciap: „Cytat od Munio_Uni 1: „Tak tylko na te 50% ze statków potrzeba 83 000 energii ” A to jakiś problem? ” Bede przenosił planety na 15stki i jeszzce nie liczyłem tego ale chyba sama fuzyjna + energetyczna powinny dać radę zasilić kopalnie i te statki ?:) ” uwierz mi że jak tylko liczby poziom jednego i drugiego zacznie być odpowiednio ładny to i liczba bardzo szybko się zaokrągla Pozdro, Thanatos ze starego Q

• 1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: Sojusz PUSH KONTA [PUSH_1] wypowiada wojnę sojuszowi Dom Lila Stavarna [LaOrden] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: --- 3. Preferowany system liczenia: b) system procentowy bez niszczenia księżyców 4. Warunki zakończenia wojny: b) data, do której prowadzone są działania wojenne. Po upływie wyznaczonego termin…

• Dżem dobry, pozdrawiam PUSH oraz wszystkie inne misiaki które chciałby zostać pozdrowione Historia RW dość dziwna- poleci ticket do GO bo wygląda to dziwnie, ale nie mi oceniać. Obrońca wyskanowany na akcie- jako że mam blisko to szybki lot, akta nie znika, gdzie indziej się pojawia- ewidentnie siedzi, patrze na fali- farmi idlaki. No nic, dex wydany, obrońca nie pisze nie podnosi- lecę dalej. Patrze w dalszym ciagu na falę żeby zawrócić jak podniesie- pojawia się 200 recków lecących na pz (wpad…

• Cytat od nowynick: „@kermit ciekawa uwaga o informacji w NN w grze dot. nowych statków, tego nie widziałem. Może jeszcze jakieś drobne smaczki już gdzieś przemycili? Komuś chce się poszukać? co do tego co napisałeś, to może faktycznie jet w tym logika, jednak wciąż są to dość daleko wybiegające teorie ” nic innego, pisałem w temacie jakies 5stron temu że wrzucili to przy NN, przy niczym innym niestety nie ma adnotacji

• Cytat od Starrk: „Ze wstępnych strzępków informacji stwierdzam, że jedynym logicznym wyborem dla wszystkich jest Górnik. Flociarz ma śmieszne premki. % przyspieszenia statków? % zebranego PZ od razu po RW? Oba przydadzą się najbardziej na początku istnienia uniwersum, a im dalej w las tym mniejszy pożytek. No i na nieszczęście przyspieszenie prędkości omija GS... Jakby stażyści pracujący nad tą grą nie potrafili dać przyspieszenia dla wszystkich misji oprócz np Niszcz (oczywiste) lub Stacjonuj (…

• nowe stateczki będą latały na nadprzestrzennym, to chociaż szybkie to będzie ustrojstwo

• gratki a w sam był temat że praktycznie nic nie ma ciekawego

• Gratki, przetapiaj na satelity! Jak już wrócisz z urlopu znaczy się

• Jakiś hakier się wbił w cel w międzyczasie stąd dofarm taki dziwny Pozdrawiam sojusz, buziaczki dla @Ulissess On 16-08-2019 15:25:43, the following fleets met in battle: Attacker Enlightenment [PUSH_1] ________________________________________________ Small Cargo 9.804 Light Fighter 333.693 Battlecruiser 2.375 _________________________________________ Defender zapisz ________________________________________________ Small Cargo 7.885 Large Cargo 5.762 Light Fighter 2.392 Heavy Fighter 14 Battleshi…

• Takie tam kanapeczki, fs odebrany bo Qui-Gon chyba zapomniał Pozdrowienia dla Pushu- może by tak urlopy pozdejmować i coś pozłomić skoro nawet mi udaje się cuś trafić i luźna nutka na wieczór, youtube.com/watch?v=wSv8FOUwE5c On 13-08-2019 22:26:38, the following fleets met in battle: Attacker Enlightenment [PUSH_1] ________________________________________________ Small Cargo 11.230 Large Cargo 12.098 Light Fighter 200.000 Battlecruiser 1.500 _________________________________________ Defender Qui…

• Pogratulowałem tam pogratuluje i tu, spoko wyszło. Grosze złomu u mnie, szkoda że szybciej nie wypatrzyłem lotki to bym ładniej wyzbierał. Za lekcje się płaci, a nie uważam żeby 3kkk było jakąś specjalnie wygórowaną ceną jak na tydzień zabawy i cenną nauczkę. Tak więc nie ma tego złego, pozdro

• @Adanio Twój ostatni raport to chyba średnio się nadaje, chyba że możemy latać też na minus

• 2019.01.30 21:46:28 Evangelion [Triss] - 407,75% Dnia 30-01-2019 21:46:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Evangelion [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 4.608 _________________________________________ Obrońca Khatakhlzm [6 9] ________________________________________________ Duży transporter 4.000 Recykler 5 Sonda szpiegowska 50 Gwiazda Śmierci 1 Lekkie działo laserowe 690 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Evangelion [PU…

• Dnia 29-01-2019 16:19:43 Evangelion [Triss] - 537.08% Dnia 29-01-2019 16:19:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Evangelion [PUSH_1] ________________________________________________ Mały transporter 2.592 Lekki myśliwiec 244.021 Krążownik 1.479 Bombowiec 200 Pancernik 4.634 _________________________________________ Obrońca Lotnia Tanskiego [KONGO] ________________________________________________ Mały transporter 4.594 Lekki myśliwiec 731 Ciężki myśliwiec 341 Statek kolonizacyjny 1 …

• 1) [NM] 2019-01-28 14:02:11 - Evanglion [Triss] - 240,19% Od: dowódca floty Flota z XXXXXXXXdotarła do księżyca planety Księżyc XXXX Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 21 % Szansa na zniszczenie GŚ: 39 % 2) [NM] 2019-01-28 12:22:41 - Evanglion [Triss] - 201,65% Od: dowódca floty Twoja flota z: XXXXXXXXX dotarła do księżyca…

• Evangelion PUSH KONTA [PUSH_1] GG: not rly Statki wojenne: 226858 Flota: Lekki myśliwiec: 216434 Ciężki myśliwiec: 39 Krążownik: 1515 Okręt wojenny: 0 Niszczyciel: 941 Gwiazda Śmierci: 1905 Pancernik: 4663 Bombowiec: 1361 Biedne unii

• Wielkie dzięki Madziu za wyskanowanie i doborowe towarzystwo podczas lotu Z Pozdrowieniami dla: @agawa @Sora @Madzia @Rising @Ulissess @Agent Brown @Elam @Supreme @Luther @szatorsk @Vito Andolini @zurekiv Oraz wszystkich pozostałych znajomych i buddy smile.png Nutka na dziś: youtube.com/watch?v=VBCYnKooC-I Dnia 03-01-2019 09:27:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Evangelion [PUSH_1] ________________________________________________ Mały transporter 60.000 Lekki myśliwiec 313.784 Kr…

• Z cyklu " znów się nie przebiłem ", % zabawny, ale jak się mieści to się mieści Z Pozdrowieniami dla: @agawa @Sora @Madzia @Rising @Ulissess @Agent Brown @Elam @Supreme @Luther @szatorsk @Vito Andolini @zurekiv Oraz wszystkich pozostałych znajomych i buddy Nutka na dziś: youtube.com/watch?v=bINcxA29QEE Dnia 05-01-2019 04:59:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Evangelion [PUSH_1] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.910 ________________________________…

• Gratki, ładnie wyszło ale następnym razem cicho liczę, że się przebijesz Pozdrawiam!