Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 43.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Handlarz w ekspedycji

Water - - DiD Leda

Przenoszenie planet na 1/2/3 pozycję zupełnie nie ma sensu . Zakładając nawet że masz 1 kkk anty i masz wywalony ile wydajesz na na tą grę , nadal się nie opłaca ponieważ produkcja deuteru jest tam tak niska iż załatwienie problemu z brakiem kryształu tworzy ci kolejny problem jakim jest brak deuteru , i pętelka się zamyka , i to jeszcze ze stratą , gdzieś już pisałem nawet o tym że musiało by to być bonus 70 % to produkcja była by dość porównywalna zakładając stosunek kryształu do deuteru 1:1 .

• Rozpad Uniwersum Leda

Water - - DiD Leda

Tak deuter zawsze ma wzięcie , ale jak byś grał eco , i miał 1kkk dexu na przykład to sprzedał byś go za 500 kk kryształu ? Czy by się nie opłacało ? Chętni są zawsze , ale nie każdy ma surowiec bazowy , a ludzie którzy mają ten kryształ sprzedają go za niemożliwe ceny , dlaczego ? bo mają go dużo i mogą .

• Teraz co miesiąc nowe Uni wychodzi xD

• Rozpad Uniwersum Leda

Water - - DiD Leda

Cytat od ---Webber---: „Waterku, kupisz konto na innym uni, gdzie jest handlarz i będziesz zadowolony, albo ryneczek znów zbugują i będziesz dostawał 25kk krisu za 100k deu? kto wie! ” Na nowym Unii nie będzie handlarza ... Weburku.

• Rozpad Uniwersum Leda

Water - - DiD Leda

Cytat od KapitnChorazyTorpeda: „Cytat od Ecc0: „Poruszałem już kiedyś taki temat w którejś dyskusji tutaj, niestety przez ilość bugów nie udało mi się przebić do szerszej publiczności. Rzucanie gównem i mieszanie ludzi z błotem przez parę osób z naszej topki na pewno nie jest tutaj pomocne - wyluzujcie trochę chłopaki, tego świata nie zmienicie swoimi wywodami/obserwacjami/przemyśleniami. Wracając do tematu - półśrodkiem wg mnie byłoby przywrócenie handlarza do ekspedycji. I tak odkrywcy są zdec…

• Rozpad Uniwersum Leda

Water - - DiD Leda

Ah kolegów nie przegadasz mają powsadzane kołki sam wiesz gdzie , nawet jak byś założył temat o ochronie środowiska to by ci wyrzygali że za dużo prądu zużywasz grając w ogame . Przywrócenie handlarza na ekspedycjach dużo by pomogło , mogło to by być nawet 1% szansy na znalezienie go .

• Rozpad Uniwersum Leda

Water - - DiD Leda

Wiem już widziałem Temat poniżej "ODDAM" jakoś mnie nie bawią sprzeczki kto szybciej , kto lepiej ,czy mocniej czy wyżej ( w statystykach ) pnie się do góry . Bardziej o to dlaczego Unii Leda zaczyna umierać ? Jedni mówią bo za słaba prędkość , inni mówią że za duże zużycie paliwa , jeszcze inni że 9 galaktyk to za wiele . Jak dla mnie to wszystko jest winą braku "Handlarz-a surowców ", był z nami zawsze gdy metal wbijał się przez posadzę do kabiny , gdy Ekolodzy próbowali powiększyć własną kolo…

• AKTUALIZACJA

Water - - DiD Leda

Jak by dali 70 % bonusu do produkcji kryształu , zakładając że kryształ równa się deuterowi [ 1 : 1 ] , to przyrost był by porównywalny , trzeba było by jeszcze uwzględnić koszty kopalni .

• Rynek - dyskusje

Water - - Porozmawiajmy o OGame

od 27 już wyszedł podobno

• Rynek - dyskusje

To nie ja sprawdzam oferty tylko ludzie podają takie oferty , jeśli masz do sprzedania 5kk dex to każdy głupi to sprzeda za pół ceny jak potrzebuje trochę kryształu .

• Rynek - dyskusje

Na Leda wszyscy zbierają kryształ dexu nie sprzedają za kryształ jak już to za mix , a na rynku to 1:2 kryształ / dex , ewentualnie 1:1 ale to tylko w sojuszu

• Rynek - dyskusje

No dex na rynku schodzi bardzo ładnie ale nie wiem czy przelicznik 1.5:0,5:1 kogoś satysfakcjonuje . za 10 kk deuteru mozesz dostać tylko 5 kk kryształu i jeszcze musisz zapłacić opłatę rynkową , śmieszne ,.

• Marco przekazuje 22.01.2020 10:18:51 Darowałem mu ten atak bo to już jego 5-ty, czy 6-sty lot i znowu miał by na pusto, zalogowałem 25 sek. przed - mój fart, a @Water doskonale o tym wie więc niech się tak nie chwali:))))

• Rynek - dyskusje

Jakiś nowy syntezator kryształu by sie przydał , teraz ludzie nawet nie kupują na rynku dexu za kryształ , no chyba że w przeliczniku 0,5:1 ( na rynku ) , aż szkoda że ludziska tak nie szanują paliwa . Gdzie Metal łokciami wpycha ci się na chatę .

• Ah Marco wszystkie statki które ci sprzedałem poszły na szrot , no ale rybka musi pływać .

• Fałszywi znajomi i tyle . Ja nie wiem jak po czymś takim ci ludzie w ogóle wychodzą z domu i mogą żyć . Dziś konto na Ogame jutro ze sklepu coś wyniosą , i powiedzą " Leżało to zabrałem " . Na początku spisek wobec mnie w sojuszu , Karlik tak ty też tam byłeś , nawet nie napisałeś , wg nie zapytałeś się co i jak . Szybki kick z sojuszu i wiadomość "ZDRADA ...!!!Hm a czemu po takim ST na urlopie ... Nari chciałcałą surkę do siebie więc by problemu nie było na urlopie ?? ... Ciekawe jaki był podzi…

• Wszyscy się cieszą impreza trwa ,a Elektro z Agrestem w Pusza gra . Najlepsze jest to że się jeszcze z tym tak afiszują , wrzucili urlop na koncie i przeczekali miesiąc żeby sie nie skapnął , że niby Nari to już zapomniał , Water stracił nadzieję . Ale dziwnym trafem po dokładnie miesiącu bo urlop wstawiony 15.12.2019 a już 15 stycznia 2020 , konto o dziwno bez urlopu i tyle surki na planecie ( dziwne , wręcz niespotykane ) . Ale nie martwcie się chłopaki was również kara dosięgnie .

• Ten już lepszy , widać że chłopak sie napracował , a nie jak @DeSiQ atakuję pierwszą lepszą planetę w układzie bo stoi 1,5 k MT .

• Klonowanie Surowców Rynek

Water - - Błędy w grze

Lepiej być nie mogło .xD 33c37d7281147727d36f6e3c50f5a27e.png

• Cytat od DeSiQ: „ Dnia 28-12-2019 05:04:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DeSiQ [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 4.036 _________________________________________ Obrońca Water [LOG] ________________________________________________ Mały transporter 1.604 Lekki myśliwiec 5 Recykler 24 Sonda szpiegowska 189 Satelita słoneczny 285 Crawler 35 Wyrzutnia rakiet 4.014 Lekkie działo laserowe 1.000 Wyrzutnia plazmy 19 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka oc…