Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-73 z 73.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
129) SOLO; Goku [IRON] vs Ruda [WIP] - 118223,79% TOP 4 SOLO uDraco + PB SOLO
Marcus - - Hall of Fame
PostWitaj Goku albo żegnaj goku , jeszcze czas na GO WIMS P.S zapraszam do dyskusji Parę moich przemyśleń
-
129) SOLO; Goku [IRON] vs Ruda [WIP] - 118223,79% TOP 4 SOLO uDraco + PB SOLO
Marcus - - Hall of Fame
Postgoku do zobaczenia na permie a wims mam nadzieje że pożegna sie z teamem , sprawa poszła bezposrednio do niemiec takze Goku pozdrawiam przegiełeś z tym , pogubiłeś sie w zeznaniach a tym co jest na pregierzu
-
Marcus i cichyPL i rufin i WinneR i I EAT YOU ALIVE [WIP] vs markus [MG42] - 147014,69% + zbiórka
Marcus - - Hall of Fame
Postdzięki za lot , dużo było okazji ale dziś się udało mam nadzieje że uda się zrealizować cel do końca. markusowi graty za postawe , ładnie sie zachował po rw przynajmniej w stosunku do mnie , i odbudowy.
-
116) ACS; Goku, Seth, Ama [IRON], markus [MG42], Protoss vs Marcus [WIP] - 369507,5% TOP 1 ACS uDraco & TOP 1 ACS speed uni x2 OGame.pl !
Marcus - - Hall of Fame
PostCytat od krzysiekr: „Cytat od Marcus: „Hmm odbudowac ?? Dla kogo ?? żaden flociarz z flotą która może coś zdziałac przeciwko mg/iron w sojuszu nie gra aktywnie i grać już nie będzie. Więc po co ? Odbudowałem sie po 2 mniejszych gongach , teraz już nie widzę sensu .” I tak trzymaj nie wracaj. Zgadzam się z przedmówcami, że niczego nie zbudowałeś. I niczego do ogame nie wniosłeś. Poza wkurzeniem niektórych graczy. Kiedyś handlowałem paliwem jedynie z twoim zojuszem... Były stare kontakty z czasów …
-
116) ACS; Goku, Seth, Ama [IRON], markus [MG42], Protoss vs Marcus [WIP] - 369507,5% TOP 1 ACS uDraco & TOP 1 ACS speed uni x2 OGame.pl !
Marcus - - Hall of Fame
PostHmm odbudowac ?? Dla kogo ?? żaden flociarz z flotą która może coś zdziałac przeciwko mg/iron w sojuszu nie gra aktywnie i grać już nie będzie. Więc po co ? Odbudowałem sie po 2 mniejszych gongach , teraz już nie widzę sensu .
-
Marcus - - Hall of Fame
PostCytat od Arek: „W końcu ktoś mu pokazał gdzie jego miejsce! Często dręczył moją planetę i moona Atakującym gratulacje, bo taki % to nie lada wyczyn Powodzenia w realu!” dzięki za życzenia powodzenia Małe pytanko gdzie jest moje miejsce ? Bo ja przynajmniej flotę wykorzystywałem w przeciwieństwie do Ciebie , To że padłem ? nie ma gracza do nie wywiezienia w reckach :)Cytat od QuiGonJinn: „ 116) ACS; Goku, Seth, Ama [IRON], markus [MG42], Protoss vs Marcus [WIP] - 369507,5% TOP 1 ACS uDraco & TOP …
-
TOP 1 ACS; PIOTR WITCZAK i cichylowca i cichyPL i WinneR i Galaktyczny_Rolnik [WIP] vs KIC [MG42] - 351347,16% + zbiórka
Marcus - - Hall of Fame
Postgraty Pany , walnęło pięknie , tyle wiadomości na sojuszowym dawno nie było. Tyle drobiu poszło w piach , a i % wyszedł mega do tego z zyskiem przetapiajcie może następnym razem i ja sie załapie :PP Obrońcy sam nie wiem czego
-
yoda, markus, sta111siu, Miech Blumkulow, Bizon [MG42] vs SANDER. [WIP] - 125869,66% TOP 2 ACS
Marcus - - Hall of Fame
Postentropio , idź do lekarza jeszcze szansa dla Ciebie , jesteś takim dzieciuchem że ładne starcie własnym sojusznikom zaśmiecasz... Jeszcze raz atakierom gratulacje , Sebastianowi SzO
-
yoda, markus, sta111siu, Miech Blumkulow, Bizon [MG42] vs SANDER. [WIP] - 125869,66% TOP 2 ACS
Marcus - - Hall of Fame
PostGraty atakierom , Sebastianowi Szybkie SzO ogarniemy
-
po pierwsze Graty dla Sebastiana , masz jaja , % piękny wyszedł , zysku szkoda ale nie tu to najważniejsze było:) Stasiowi SzO pomimo tego że jest w MG ale akurat do niego szacunek mam. Co do Entro Sięgnij Gościu po rozum do głowy , oskarżasz a nie masz podstaw , lepiej popytaj kolegów kto mi tą * palił na 6 gali to się dowiesz i ciesz się że mam mocny sen bo ani Ty ani Fisher by z tej wyprawy bez puszeczek wrócili , staram się utrzymać jakikolwiek poziom wypowiedzi , ale to moja druga rozmowa z…
-
von eliminator i szu i GRAFF i olesniczanin i pokorny [NetWars] vs Blabla vel Dargoth [Nemezis], mietek i Wims i Jarecki [Templars], Bladeripper [DoF] - 114710,17% - TOP 3 OGAME.PL ACS - OBRONA
Marcus - - Hall of Fame
PostFeniks upadł, Feniks się spalił, Feniks się odrodził, Feniks zwyciężył, to samo będzie z Wami Panowie z NW głowa do góry i do pracy.