Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 168.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje WIAARA próbowała wieczorem stąd ta obrona
-
Dnia 27-12-2018 04:31:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor centurion [WIAARA] ________________________________________________ Duży transporter 70 Krążownik 126 Okręt wojenny 40 Pancernik 20 _________________________________________ Obrońca Pasazer Na Gape [SMURFS] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 27 Lekki myśliwiec 141 Krążownik 103 Recykler 78 Sonda szpiegowska 10 Satelita słoneczny 1 _________________________________________ P…
-
Tabletka co niektórzy znów Cię oskarżą o push
-
Gratulacje Panowie! Za szkolne błędy się płaci
-
Wrzucam za sojusznika Dnia 18-12-2018 13:08:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Killuminati [WIAARA] ________________________________________________ Duży transporter 10 Lekki myśliwiec 6 Krążownik 20 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca kermit [oro] ________________________________________________ Mały transporter 8 Duży transporter 7 Lekki myśliwiec 10 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 1 Sonda szpiegowska 6 Satelita słoneczny 9 Wyrzutnia rakiet 36 Lek…
-
Gratulacje! Choć pewnie ewidentny push
-
Nie znam człowieka ale gratulacje
-
Cytat od sir0g: „Cytat od Pan Szmata: „Cytat od sir0g: „Owocna noc ” Fakt, Tabletka Was zgwałcił'a tej nocy ” Fakt. Sojusznicy trzymają się twardo ale ja płaczę do dziś. Provokator tylko mi donosi chusteczki (w postaci ST) bo łzy lecą gęsto. Jeszcze raz gratki. ” No patrząc dokąd Pani Agnieszka się przeniosła z planetami, to naprawdę będzie musiała się twardo trzymać
-
Gdzie jesteście ?
Pan Szmata - - Wspominki
PostCytat od LorD_CenTauR: „Cytat od KonewA: „Cytat od Pan Szmata: „gram na bellatrixie, supelek SHEN ” no no to dinozaury wracają po 12 latach Ja 6 dni temu na europie zacząłem :), KonewA SHEN ” heheh byłem w SHEN i po tylu latach wracam do gry heh teraz mamy smartfony to co innego pozdro ” A jaki nick miales?
-
Cytat od tyrion: „nie zawsze gra się dla zysku ” Romantyk
-
Cytat od Spamek: „Od Lemura tylko tyle, że nie jest gadułą. ” Bo co i tu gadać? CHWAŁA BOHATEROM! :))))))))))))))))