Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 381-388 z 388.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Szalejesz Papciu Gratulacje Przetapiaj i lataj dalej Obrońcy

• Ulubione--->robocop---> ciach Obrońca dobrze się pilnował ..Gratulacje Najważniejsze ze surka została w wiosce Pozdrawiam

• Pomimo ze jesteśmy wrogami nalezą się szczere Gratulacje bo to już naprawdę robi wrażenie..popieram poprzedników..Top 1 powinno być Twoje.. Tak więc kasuj flotę i ładuj w kopalnie Obrońcy Serdecznie Pozdrawiam

• Nasz Papcio od zadań specjalnych W tym ST już nie chodzi o zysk..tylko o szacunek bo domyślam się ze jest mało takich szaleńców co polecą na Risinga Gratulacje Obrońcy Szo hihihi

• Pozdrawiam cały sojusz SMURFS oraz buddy Obrońcy SzO Dnia 05-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor noname [SMURFS] ________________________________________________ Krążownik 32.825 Pancernik 6.477 _________________________________________ Obrońca Shogun3D [GLA] ________________________________________________ Duży transporter 2.093 Lekki myśliwiec 192 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 506 Recykler 1.551 Niszczyciel 7 Gwiazda Śmierci 15 Pancernik 10 _________________________…

• Zysk mały ale cieszy Pozdrawiam cały sojusz Dnia 28-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor noname [SMURFS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 40.103 Krążownik 16.995 Pancernik 5.742 _________________________________________ Obrońca Fre4kone ________________________________________________ Mały transporter 2.604 Duży transporter 2.251 Lekki myśliwiec 1.008 Ciężki myśliwiec 48 Okręt wojenny 289 Statek kolonizacyjny 8 Recykler 2.958 Sonda szpi…

• Zysk nie powala ale chodzi o zabawe. Pozdrawiam wszystkie żuczki Również gracza RPS który dodal lekkiego dreszczyku emocji skanując mi moona z ktorego leciala flota 10 sek po starciu Dnia 01-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor noname [PANZ] ________________________________________________ Mały transporter 7.000 Lekki myśliwiec 51.739 Krążownik 3.883 Okręt wojenny 706 Bombowiec 990 Niszczyciel 999 Pancernik 1.586 _________________________________________ Obrońca Drimu…

• Otrzymalem info na gg ze Moje byle konto dostalo zloma wiec wrecz musialem tutaj zawitac...tak dla informacji to juz nie gram okolo 2 tyg z powodow prywatnych...powiem tak..zal jest widziec ta flote w reckach poniewaz mase czasu poswiecilem na jej zbudowanie a nie wspomne o pilnowaniu jej..tak jak napisal dill.. mysle ze ja bym na to nie pozwolil Ale cieszy mnie fakt ze tyle osob musialo sie zgrac zeby zniszczyc to co robilem tyle czasu hihihi Wielkie gratulacje ]:-D ]:-D Ps: widze ze nadal jest…