Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 388.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Maluszek ale zawsze coś... Pozdrawiam buddy i znajomych Dnia 17-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoName ________________________________________________ Pancernik 15.423 _________________________________________ Obrońca Admiral Sol [Maruda] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Lekki myśliwiec 150 Ciężki myśliwiec 100 Krążownik 15 Okręt wojenny 15 Recykler 200 Sonda szpiegowska 20 Satelita słoneczny 4 Niszczyciel 15 Gwiazda Śmierc…
-
ehhh każdego kiedyś to czeka.. Szkoda ze kończysz bo jeszcze mogłeś trochę zamieszać na uni Mam nadzieje ze Twoje faremki zaczną tutaj wypisywać głupoty i cie zmotywują do dalszego grania Gratulacje dla agresorów..dobra organizacja i zawzięcie... trzeba przyznać ze bez litości przeoraliście te moony
-
Musiałem coś na nim zarobić ponieważ dzień wcześniej zanim Luther skasował główna flotę miałem okazje lecieć na niego ale flota była na Fs...Tak wiec chociaż na waciki bedzie Dnia 11-04-2019 13:33:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoName ________________________________________________ Niszczyciel 25.446 Pancernik 15.271 Krążownik 99.754 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca jurek2018 [JANUSZE] ________________________________________________ Lekk…
-
Cytat od Barry: „no Gratulacje na dragona troche spalilem ciesz sie ze dragon spal bo jagby tepnal te gsy co tez posiada to bys sie troche zdziwil no ale dobrze wyszlo Dragonowi szczere Szo ” Staram sie byc ostrożny wiec przed lotem skany poszły na inne moony wiec te GS miałem wliczone w TrashSimie i spokojnie bym dał rade...na szczescie oboncy sie zalogował bo juz miałem flote i załatwione recki zeby i te gąski kasowac...
-
Jak by coś to jeszcze gram Brakło recków ale udało sie na dwa razy pozbierać Obrońca ładnie pogratulował dlatego życzę szybkiej odbudowy Pozdrawiam całe buddy Dnia 07-04-2019 12:33:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoName ________________________________________________ Niszczyciel 24.489 Pancernik 15.293 Krążownik 92.734 Lekki myśliwiec 172.528 _________________________________________ Obrońca KissOfTheDragoon [S-F] ________________________________________________ Mały transpor…
-
Co do limitu urlopu to jak dla mnie kiepska sprawa...ale fajnie by było "otworzyć" konta zbanowane i wieczne U ...można by było zrobić tak ze dany gracz ma urlop i max co 14dni musi się na chwile zalogować na koncie..i ze tak powiem licznik się zeruje i znowu ma 14dni...jeśli się nie zaloguje przez te 14dni to konto automatycznie ma wyłączony urlop i dostaje status idlaka a co do kont zbanowanych to właściciela zablokować dostęp tak jak maja obecnie a z kont zrobić również idlaki...wprowadzilo b…
-
Dawno mnie tu nie było z powodu choroby wiec dodam chociaż takiego maluszka Pozdrawiam Sojusz oraz Buddy Dnia 26-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smurf NoName [SMURFS] ________________________________________________ Pancernik 15.798 _________________________________________ Obrońca konstantyn33 ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 27 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Smurf NoName [SMURFS] __________________…
-
Szczerze Pozdrawiam Cały sojusz SMURFS oraz Buddy Dnia 12-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smurf NoName [SMURFS] ________________________________________________ Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca bercik [9LG] ________________________________________________ Mały transporter 16.310 Duży transporter 4.749 Lekki myśliwiec 3.968 Krążownik 1.793 Okręt wojenny 162 Recykler 902 Sonda szpiegowska 90 Niszczyciel 69 Gwiazda Śmierci 1 Pancern…
-
Wiedziałem ze lukaszhof to twoja sprawka Szkoda bo trochę czasu mu poświeciłem Gratulacje Mega zysku Ps: Za SMURFA nie pozdrawiam
-
Widząc postawę obrońcy muszę wam szczerze pogratulować ... Zysk bardzo ładny...aż kusi zmodernizować flotę ale każdy kiedyś musi dostać złoma wiec jednak wole dalej bawić się w górnika