Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 388.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pozdrawiam Dnia 13-06-2019 20:09:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoName ________________________________________________ Krążownik 2.317 Okręt wojenny 1.195 Pancernik 13.245 _________________________________________ Obrońca hell riders ________________________________________________ Duży transporter 17.239 Okręt wojenny 6 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 14 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 2 Wyrzutnia rakiet 30.679 Lekkie działo laserowe 3.872 Ciężkie działo laserowe 388 Działo Ga…

• Lobby nie działa!

NoName555 - - Błędy w grze

Jaja sobie robicie i tyle...trzeba było odrazu zrobic blokade do 10...po kilku godz prób dostałem dostep do konta..zrobilem zawrotke Fs kilka h później niż planowałem,,a tu nagle z godz 22 zrobila sie blokada na godz 10 dnia jutrzejszego...gdybym wiedział to wczesniej to nie zawracam floty i spokojnie sobie ona dolatuje..nie musze jej pilnowac..rano wstaje i jest wszystko z planem..a tak to muszę czekać kilka godzin dłużej na flotę żeby coś pograć...jedyny minus tej gry to nie pushe, multikonta …

• Lobby nie działa!

NoName555 - - Błędy w grze

Na tą chwile jak próbuje się logowac z telefonu na gameforge to podczas wspisywania adresu e-mail okienko ucieka..próbowałem na 2 telefonach..mam nadzieje ze to chwilowe bo jak nie to się będę zegnac z ogame...

• Straty duże ale zysk myślę jest spoko Pozdrawiam buddy i znajomych Dnia 10-06-2019 12:08:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoName ________________________________________________ Niszczyciel 41.996 Pancernik 34.291 Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca wymiatacz [Mmm] ________________________________________________ Mały transporter 3.954 Duży transporter 17.626 Lekki myśliwiec 49 Ciężki myśliwiec 36 Krążownik 1 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 5.000 …

• Cytat od Ulissess: „Straty wciąż nieakceptowalne, ale spokojnie z czasem się nauczysz Czekam na jakiświększy % Graty ” Czas to pieniądz Nie każdemu się chce latać gąskami po uni

• Skomentuje to tak: Net już odzyskany wiec pora wracać bo ulubione coraz biedniejsze... Gratulacje

• Zysk bardzo ładny...pozazdrościć... Gratulacje.. Obrońcy

• No przecież cały czas jestem na urlopie No i wale we flotę.. Tylko ze w obca Adanio partyzantka musi być

• Pozdrawiam buddy i znajomych Dnia 06-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoName ________________________________________________ Pancernik 12.000 _________________________________________ Obrońca Thirdman [MDL] ________________________________________________ Duży transporter 21.535 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor NoName ________________________________________________ Pancernik 11.897 ( -103 ) _____________…

• Szalejesz Panie Chyba muszę zejść z urlopu i nadrobić zaległośći Gratulacje

• No nooo Gratulacje Super Moderator Ruda:proszę bardziej rozbudowywać swoje wypowiedzi

• Kolejna lekcja ze bunkier nic nie pomoże... Pozdrawiam znajomych i buddy Dnia 31-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoName ________________________________________________ Bombowiec 8.064 Niszczyciel 42.398 Krążownik 88.331 Lekki myśliwiec 485.497 _________________________________________ Obrońca MarkoPolo ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 1.000 Lekki myśliwiec 6 Ciężki myśliwiec 3 Okręt wojenny 153 Recykler 31 Sond…

• No i super Gratulacje

• Zysk słaby ale nie o to chodzi w tym starciu... Obrońca kiedyś mi napisał ze jestem dla niego za cienki i jeszcze dużo mi do niego brakuje... Tak wiec miałem go cały czas na uwadze.. Pozdrawiam buddy i znajomych Dnia 29-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoName ________________________________________________ Krążownik 30.000 Niszczyciel 42.470 _________________________________________ Obrońca R2-D1 [Corleone] ________________________________________________ Duży tr…

• Obrońca zalogował po wlocie i trochę złomu znikło ...ale zysk jest wiec bawimy sie dalej Ładnie pogratulował wiec życzę SzO Pozdrawiam Buddy i znajomych Dnia 27-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoName ________________________________________________ Krążownik 27.416 Pancernik 23.055 _________________________________________ Obrońca konstantyn33 ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Duży transporter 27.609 Lekki myśliwiec 764 Ciężk…

• Gratulacje Dajesz więcej Ta swawola na uni nie będzie wiecznie trwać

• Dnia 25-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoName ________________________________________________ Pancernik 23.144 _________________________________________ Obrońca martex [Corleone] ________________________________________________ Mały transporter 37.853 Duży transporter 1.036 Lekki myśliwiec 89 Krążownik 346 Recykler 5.445 Sonda szpiegowska 50 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 1.892 _________________________________________ Po bitwie... Agresor NoName ________________…

• Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma Dnia 25-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoName ________________________________________________ Niszczyciel 40.240 Bombowiec 8.218 Lekki myśliwiec 461.920 Krążownik 88.748 Pancernik 23.574 _________________________________________ Obrońca MarkoPolo ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 1.085 Lekki myśliwiec 41 Ciężki myśliwiec 20 Krążownik 1 Okręt wojenny 208 Recykler…

• Bo bunkry są beeeeee Pozdrawiam buddy i znajomych Dnia 25-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoName ________________________________________________ Niszczyciel 37.831 Bombowiec 8.233 Krążownik 92.052 Lekki myśliwiec 468.385 Pancernik 23.890 _________________________________________ Obrońca Damian Petrow ________________________________________________ Duży transporter 10.000 Satelita słoneczny 1.600 Wyrzutnia rakiet 503.970 Lekkie działo laserowe 34.151 Ciężkie dzi…