Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lot przez gale. Fake akty sie pojawialy podczas lotu, ale dolecialem :) Pozdro dla TeeRowskich lamusow Dnia 29-03-2020 05:19:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Sonda szpiegowska 12 _________________________________________ Obrońca Hesmooth [GORNICY] ________________________________________________ Mały transporter 106.040 Duży transporter 33.690 Lekki myśliwiec 624 Ciężki myśliwiec 431 Krążownik 246…
-
Kula padla dość łatwo Jestem tylko ciekaw kiedy Jaro wrzuci ST na Cupidzie w usie Relka, albo Relek pochwali sie zebranym pzcikiem po rozbitce Cupida o Jaro Do Rzeczy: Dnia 24-03-2020 06:53:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 500.000 Niszczyciel 15.614 Mały transporter 100.000 _________________________________________ Obrońca Captain Ara [ASW] ________________________________________________ Mały tran…
-
S&D - wątek dyskusyjny
Bunny - - Seek & Destroy
PostCytat od buleon: „Dlaczego nie było spamu w grze podczas ogłoszeń na Bellatrix? ” Nauczyli sie czegos nowego brawo xD
-
Keton [CAZADOR] & ICBM [CAZADOR] vs. Dua ad-Din [H_B] ~ 38490.39% ICBM [CAZADOR] & CinZano [CAZADOR] & keton [CAZADOR] vs. odddam [G_F] ~ 30737.49%
Bunny - - Starcia Norma
PostOj Dzidol tyle unlikow to chyba nie widziałem nigdy, ze bys dostał xD zamykajcie to uni. Bo z tego co słyszałem to Lumpy mistrze kontr xD
-
refil [MNS] vs. Time2Party [VEN] ~ 451409.84%, refil [MNS] vs. Time2Party [VEN] ~ 111372.16%
Bunny - - Starcia Cosmos
Postno i w koncu się wpisałem. Graty Alko. Super, ze takie mocne trafienie! Przetapiaj flo i pora cisnąć tego lamusa z Top1 co pozazdrościć Ci starcia i juz się przypushowal.
-
Uprzedzalem Maxa, ze moje stusunki co do jego stateczkow ulegly zmianie - W sumie juz po zlomie od Gonza, chociaz od tamtego momentu bylo wiele okazji, ktorych nie wykorzystalem. Wszystko do momentu, az.... Az Maxiumus nie pomogl zalatac dziuru w ulu Relka - to RW jest tego skutkiem. Do tego dziwne RW na Cupidzie,ktore nie zostalo wstawione na boarda Szkoda, ze nie cala flota, ale zawsze cos. Moglem tez przez gale leciec na reszte, ale juz nie mialem serca Wyslanie FSa 5min, kolejne odrabianie s…
-
#22 Yodeu [LUMP] vs. DeeJay [CAZADOR] & Method [CAZADOR] ~ 26002.65% TOP1 SOLO :)
Bunny - - Starcia Norma
PostCo tu sie za rzeczy wydziwiaja Dobrze, ze moje konto zostalo juz "oddane". Chcialbym zrobic tylko konkurs kto pierwszy trafi po sciagnieciu urlopu xD Ja obstawiam, ze tam wchodzil grubszy bajt z podstawka na 20min przed. Kunsz i finezja. Bye Bye Norma
-
Cytat od KissOfTheDragoon: „Cytat od Bunny: „Ale GF wprowadza kolejne gowno jakim jest boost do wydobycia 40% za $$ a rynek dalej dziala jak dzialal - czyli no ni.... nie dziala ” bo oni teraz dopiero beda zbierac kase na to zeby to naprawic;d mechanik tez ci za darmo auta nie naprawia nie? takze pany spokojnie. do konca roku moze sie z tym ogarna (patrz jak zbiora odp ilosc eurosow xD) ” Tak to jest jak daje sie do naprawy samochod do Januszy. Jakby dali do ASO to dawno byloby po problemie
-
Przyjemnie dziala dalej ten ryneczek lidla 10kk dexu wystawilem za 18kk krysztalu z tolerancja 5% - leci 10kk krysztalu. 1kk dexu wystawilem za 1.8kk krysztalu z tolerancja 1% - leci 1kk krysztalu. Ale GF wprowadza kolejne gowno jakim jest boost do wydobycia 40% za $$ a rynek dalej dziala jak dzialal - czyli no ni.... nie dziala
-
Cytat od Ghost in the Shell: „aha to @Inchangee się Tobie żali po tym jak ją złomowałeś? Pewnie znasz jeszcze więcej swoich ofiar ze syndromem sztokholmskim. No szkoda, że nie podasz pełnej listy. Ktoś kto jeszcze skanuje codziennie to widzi wyraźnie jak dużo jest push-kont na uni. To, że Ty temu zaprzeczasz to też coś znaczy, bo dobrze wiesz, że jest tak jak mówię. np. 5-6 kont z planetami zlokalizowanymi w 7 gali od 7-50 do 7-150 codziennie loguje się raz dziennie miedzy 9:30 a 11:30 chciałeś …
-
Cytat od amen88: „Cytat od Terry: „Graty kontry, zysk ladny. Jakieś grajki piszą o push silencie ale przecież nie wiedza ze parka schodzila tylko z urlopu jak my nie mogliśmy zdjąć ot caly skill druzyny pierscienia. Grajki tez nie wiedza ze jak pl wisial na banie za zwyzywanie Ciap i mieli mu zdjąć urlop na banie na 1dzien( sam pl mi mowil ze art zaproponowal taka opcje) to nasz pro gracz prosil mnie czy zagadam z silentem żeby się podstawil do niego na moona żeby ocalić flotę, bo wtedy zwyzywal…