Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-87 z 87.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS; markus i blood [MG42], Szturman [KAC] vs Sill [IRON] - 85043,38% + farming + zbiórka TOP 6 ACS
SETH - - Hall of Fame
PostJak sama nazwa naszego sojuszu wskazuje, wiadomo co mnie spotkało. Nie mówcie tylko, że to u mnie w układzie:p Dawno nie było tutaj takiego starcia, gratuluje
-
SOLO; Fisher i sta111siu i markus [MG42] vs SANDERisBACK [WIP] - 346963,44% Top 1 solo speed x2
SETH - - Hall of Fame
PostRyba przydzwoniłeś solidnie, szkoda że nie miałeś nikogo do pomocy;p Graty procentu i odbudowy:)
-
129) SOLO; Goku [IRON] vs Ruda [WIP] - 118223,79% TOP 4 SOLO uDraco + PB SOLO
SETH - - Hall of Fame
PostCoż Ruda miała pecha, bo w taktyce Goku jest mistrzu i jeden push kosztował ją całą flotę Graty Goku procentu, PB i zysku, Brawo! Rudej SZO:)
-
Marcus i cichyPL i rufin i WinneR i I EAT YOU ALIVE [WIP] vs markus [MG42] - 147014,69% + zbiórka
SETH - - Hall of Fame
PostMarek odbudowy, ładuj w staki i obierz drogę zemsty
-
116) ACS; Goku, Seth, Ama [IRON], markus [MG42], Protoss vs Marcus [WIP] - 369507,5% TOP 1 ACS uDraco & TOP 1 ACS speed uni x2 OGame.pl !
SETH - - Hall of Fame
PostDariusz, za to Ty nadajesz się do tarcia chrzanu. Mimo, że nie mówisz o mnie to widzę, że ciemność w Twojej czaszce przesłania Ci rzeczywistość
-
116) ACS; Goku, Seth, Ama [IRON], markus [MG42], Protoss vs Marcus [WIP] - 369507,5% TOP 1 ACS uDraco & TOP 1 ACS speed uni x2 OGame.pl !
SETH - - Hall of Fame
PostDodam, że Marcus zalogował się parę minut po wlocie, wiele szczęścia, ale też nasza decyzja o starcie podjęta w odpowiednim momencie. Ekstra emocje podczas 50 - cio minutowego lotu