Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 87.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
GramBezInternetu [RETRO] & Oddam-ppiwo [RETRO] vs. Clemensoo [Syndycat] ~ 35099.5% + GramBezInternetu [RETRO] vs. Clemensoo [Syndycat] ~ 15229.94% TOP 1 SOLO TOP 3 SOLO
SETH - - Starcia Aquarius
PostGratuluję Panowie mega starcie i to że 2 razy obróciłeś Zysk kosmos Obrońcy SZO
-
Witam. Takie skromne 1 ST dla tym nowym dla mnie uniwersum. Po pierwsze jest to niejako przywitanie, po drugie jakiś tam zarobek Pozdrawiam sojusz RETRO ! Obrońcy szybkiej odbudowy Dnia 10-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Seth_Draco [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 2.696 Okręt wojenny 1.835 Pancernik 1.520 _________________________________________ Obrońca Wojcich [Shogunat] ________________________________________________ Duży tr…
-
Seth [KAC] vs. Przykry ~ 510.02% & Seth [KAC] vs. Przykry ~ 1028.59% & Seth [KAC] vs. Przykry ~ 985.98% & Seth [KAC] vs. Przykry ~ 1055.29% & Seth [KAC] vs. Przykry ~ 2065.18% & Seth [KAC] vs. Przykry ~ 494.9% & Seth [KAC] vs. NoDark ~ 623.39%
SETH - - Starcia Draco
PostTo znowu ja.... Dziś miałem tylko przetopić to, co ostatnio zarobiłem wyłącznie na pancerniki, bo to najbardziej użyteczne statki i zarazem moje ulubione. Przy okazji gdy byłem w trakcie przewózki do wysokich nanitów wziąłem się do skanowania minutek i natknąłem się na aktę u przykrego. Okazało się, że flotki powróciły mu na kilka moonów. Więc szybko zacząłem wysyłać ataki z różnych galaktyk i ogólnie kilka godzin ciągle wszystkie sloty zajęte. To co mogłem to wywiozłem, trochę zostało Hogan gd…
-
Seth [KAC] vs. Juventus ~ 12085.27% + Seth [KAC] vs. Juventus ~ 952.84% + Seth [KAC] vs. Juventus ~ 369.04%
SETH - - Starcia Draco
PostNie sądziłem, że dziś wejdzie do moich recków coś jeszcze, ale jednak! Pozdrowienia dla sojuszników z KAC, sojuszników z Mafii i dla tych, których nie ma już dzisiaj z nami Sorry Szturman, że nie na wasacie ale widocznie tutaj dziś było moje przeznaczenie Nuta: youtube.com/watch?v=wOBnq0Ewz5k 1. Pierwsze wloty: Dnia 03-08-2018 19:26:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Seth [KAC] ________________________________________________ Pancernik 2.000 _____________________________________…