Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Starrk [WINTER] vs. androg [WarriorS] & Therion [WarriorS] ~ 185 845.23% czyli lameriada na całego
Starrk - - Starcia Libra
PostZima idzie, komary umierajo :c No Starrka akurat te trzy minuty nie było. Jak zwykle, gdy coś się dzieje Nauki @Yossar się sprawdzają - jednak te 70% pz z LM i OW to dobra sprawa jest. Szkoda tylko, że z moich Ciekawi mnie tylko, czy obrońcy liczyli jednak na coś z pzta. Bo gdyby coś z tego wyszło, to nie byłby temat tylko jako ciekawostka dla potomnych, a w sumie LaMeriada najwyższego poziomu Starrk to jednak wieszczem jest. Mówiłem, że będą śmiechy na forum
-
Cytat od Ciamajdek: „w roha mi wjeżdża świnia ” Roh paliwa sprzedać nie chciał, więc samemu po niego poleciałem Takie już chyba nawet nie podlegające pod "szmaconko" Następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starrk [WINTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.001.561 Krążownik 100.000 Okręt wojenny 50.000 _________________________________________ Obrońca rohu [knury] ________________________________________________ Mały transporter 1.983 Duży transporter 40.…
-
Zauważcie, że ludzie nie wieszają psów na teamie za to, co obiecał i wywalczył, a za to, że gdy znowu się coś papra, to oni znowu umywają ręce. Gospodarze, co mieli wcześniej darmowe relokacje, teraz nie dostali żadnych, za to przyjezdni, prócz relokacji za zmianę pozycji planet, dostali jeszcze po 2 ekstra, które miały być tylko dla gospodarzy. Dalej się dziwicie tym wszystkim negatywnym postom w stronę teamu? To cyrk po prostu jest i tak jak w cyrku należy z tych państwa się śmiać i klaskać im…
-
@chemikos dlatego wartość ładowności recyklera nie zostanie zastąpiona stałą liczbą, a równaniem uwzględniającym %PZ uni
-
Starrk [WINTER] & Kefi666 [WINTER] vs gazik [TEREFERE] - 28801.38% wesoła ekipa bombowca :)
Starrk - - Starcia Libra
Post@Ruda bo my uczciwie złomujemy, w przeciwieństwie do teamu Graty agresorom i przetopu
-
Grats, w końcu wziąłeś przykład ze mnie i z Malacka - po co mieć zapas paliwa na moonie, skoro można przetopić wszystko co jest pod ręką? Zysk powala, mimo że dzielony na trzy (moja działka za bycie Twoim osobistym trenerem i polecenie budowy CM. Gdyby nie one, to tego RW by nie było, więc... 33% zysku moje)
-
maniek0121 & blokers & markus [KAC] & Fisher & entro [MG42] vs. Dzik [NoM] ~ 304088.2%
Starrk - - Starcia Libra
PostŚpieszmy się otwierać konserwy, bo tak szybko są otwierane przez innych [*] Zarobku dużego nie macie, bo z samego bilansu strata 1kkk dexu, minus lot recków i floty - swoje jednak pali nawet w trybie FSowym Niemniej floty przewietrzone, procent zrobiony, Markus o dziwo przeżył. Czego chcieć więcej? Graty i przetopu