Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Itemy wydobycia

Starrk - - Zadawanie pytań

Cytat od Muniek: „Item to przedmiot. Pytał o przedmiot 100% surki. Nie ma czegos takiego. ” Zg6KqXv.jpg jak na moje to ewidetnie jest przedmiot tudzież item

• Zysk w tych czasach znowu konkretny Graty i lataj dalej

• W teorii na ten momoment by wystarczyło, żeby 20 graczy powyżej 1kk pkt wybrało wspólnie jedno uniwersum, a stałoby się ono "więzieniem" dla większości topek OGame, bo byłoby to jedyne uniwersum, na którym by nie byli w top 20, czyli de facto jedynym uniwersum, na które mogliby się przenieść

• Patrząc na statystyki to nawet Tobie brakuje 4kk pkt, żeby mówić o poziomie, kiedy latanie PC jest uzasadnione W tym wypadku jedynym uzasadnieniem jest fakt, że PC mogą mieć inne zastosowanie niż CM/DT

• Cytat od prepare ur anus: „duże RW po obu stronach na minus ” do tego piłem No i latanie PC to marnowanie surowca, jako że realny PZ spada z 20% do 16,47%. 3,53% mniejszy PZ na każdym jednym RW zrobionym PC w porównaniu do slotów metal/kris.

• Duże Piraty są zyskowne dla odpowiedniego składu u Odkrywcy. A jak obecnie zarabiać na RW u Odkrywcy to wam wyjaśnię, jak trochę jeszcze odskoczę w punktacji i się dowiemy, jak będzie wyglądało uf E: Również zauważyłem u siebie znaczny wzrost w ilości występujących opóznień, ale... za wcześnie jeszcze, żeby mówić o statystyce tutaj

• Pragnę zauważyć, że trolowałeś o zakończeniu ekspów w momencie, gdy kwitły najbardziej. Więc skoro wtedy nie było żadnych wyliczeń, które by miały odzwierciedlenie w rzeczywistości, tak i teraz można znalezć odpowiednie zastosowanie i się adaptować do nowej sytuacji

• Ja się dalej śmieję I dalej zarabiam.

• Cóż, piratów wyłączyli to teraz uniwersa płoną Rabój, pal i gwałć dalej!

• angielskie uni

Starrk - - Zadawanie pytań

Bo zapewne tak zdecydowała większość głosów

• Kurcze sorry, nie dogadaliśmy się Przetapiaj i klep kolejnych!

• No a mówiłem @DeKi, że teraz moja kolej na złomowanie tych GSów. A tak to przed kolejkę się wepchałeś i cały misterny plan w pi... Teraz już wiedzą, czyje to konto... Gratulacje, poprzeczka zawieszona wysoko. Przetopu no i współczucia somsiadom od jutra

• Wersja 7.x - dyskusja

Starrk - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Fake_Taxi_u_ Turka: „Analizując zmiany, dochodzę do wniosku, że wystarczy zmienić klasę na inną niż odkrywca aby uniknąć redukcji dotyczącej piratów i obcych. Co prawda nie będziemy mogli budować np. pionków ale czy będziemy mogli zebrać złom z ekspedycji inną klasą niż odkrywca lecąc tam w ciemno? ” Tak, będziesz mógł latać w ciemno. Różnica polega na tym, że Zwieracz/Generał mają 10 RW po 10%, a Odkrywca 5 RW po 20%.

• Mam zaszczyt przedstawić Wam, drodzy czutelnicy, szczyt kunsztu i myśli strategicznej - crème de la crème WINTER. Starrk wypatrzył lot Rozpruwaczy, wyliczył powrót i postanowił rekreacyjnie skrzyknąć ekipę na kontrę. Efekt przedstawiamy poniżej. Cytat od ciamajdek: „Ave Winter ” Cytat od AmstelL: „Rozporków nie ma, ale i tak może być Pozdro dla Winter Dedki dla Rudej ” [ciach] Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ Okręt wojenny 420.000 Pancernik 333.333 ______…

• @edes ściągneli urlopy na wszystkich idlerach, nawet na tych co miały flotę. Raban był i przez dobre 4-8h po fuzji można było bić flotowe zidlowane konta, ale w miarę szybko to wyłapali i ponoć za dużo krzywdy nie było. Floty idlerów, które spadły miały wrócić, a sura agresorów wyparować.

• Gratulacje Vani! Opozycję trzeba dokarmiać, bo jest na skraju wyginięcia

• @Dobrygracz Panie, z czym do ludzi? Team nawet nie bierze udziału w dyskusji My, tutejszy plebs, tak sobie po prostu teoretyzujemy. I będę się twardo trzymał wersji, że podstawowym kryterium fuzji powinna być prędkość floty. Jeżeli zasób ludzki by pozwolił to bym zrobił x1 30%, x1 70%, x2 30%, x2 70%, x3 70%, x5 80%.

• PZ z obrony powinni wprowadzić na każde uni @TaurekGary nie rozumiem w Twoim planie czynnika, który pchnął Cię do modyfikowania ustawień obecnie najstarszego uniwersum x2 70%, zamiast zrobić go bazą docelową prędkości x2.

• Wersja 7.x - dyskusja

Co do pieniążków i antymaterii to sprawa jest prosta. W regulaminie masz wzmiankę o tym, że płacisz za dostarczenie antymaterii i za nic innego.

• Wersja 7.x - dyskusja

Jak tak widzę tych wszystkich ukontentowanych ludzi to kojarzy mi się z tym: Adnotacja-2020-08-09-103142.jpg I wez tu teraz tłumacz wszystkim nosaczom sundajskim, że wyłączenie klasy to nie to samo co balans...