Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@Hahohe większości górników nie interesuje falanga, a czasami nawet teleport @Nonick ale każde zakończenie rozbudowy kopalni mety i krisu powinien mieć kilka procent szans na zniszczenie księżyca Nie zapominajmy, że księżyce powstają właśnie z Pola Zniszczeń, tzn luzem latającego metalu i kryształu - kiedyś ich wydobycie powinno naruszyć stabilność księżyca
-
Cytat od Forumowy As: „Ewentualne zmiany? Gdybym mógł o tym decydować, to zorganizowałbym turniej na najlepszego gracza. Turniej składałby się z pojedynków między nominowanymi przez społeczność graczami. Zwycięzca pojedynku przechodziłby dalej, a przegrany odpadał (system play-off). Sam pojedynek polegałby na tym, że dwóch walczących ze sobą graczy ma za zadanie skomponować swoją flotę, w taki sposób aby nie przekroczyć ustalonego w regułach budżetu. Następnie gracze przesyłają składy tych flot …
-
Cytat od sheaker: „Adanio ma wiele wad, choćby to, że kibicuje dziwnym klubom z Ekstraklasy, ale niezwykle bawi mnie kwik banowanych wielokrotnie Graczy typu Whisky czy Starrk, to chyba jednak znaczy, że ktoś robi dobrą robotę. ” Kwik no niezle popłynołeś Cytat od .:czubulus:.: „Cytat od Bad.Whisky: „nie zapominajmy o Migotce zaatakowałam ja a nastepnego dnia dostalam za to bana ” Ja też dostałem za nią bana na 14 dni według AGO wmanewrowałem ją w wymuszenie push'u ” eee, bana to dostałeś bo AGO…
-
@Dobrygracz skoro nie wiesz, dlaczego bana dostało tylko konto wystawiające a nie farmiące, tzn że nie bardzo znasz mechanikę OGame. Nawet GA by tu nic więcej nie zrobiło, bo tak po prostu spartaczyli sprawę programiści GF, a nikt o "byle push na jakimś zapyziałym polskim uni" nie będzie zwoływał działu technicznego GF, żeby przeanalizować co tam się stało. Niektórzy GO/SGO to kretyni jakich mało, ale... 99% przypadków niebanowania to po prostu skutek korzystania z panelu zaprojektowanego 15 lat…
-
Nie ma nigdzie obowiązku uzasadniania głosów Ale skoro zostałem już oznaczony to łap odpowiedź "głosujcie na wszystkich uniwersach bo musi być minimum 20 głosów".. Nie znam franka, mój wybór na niego to zwykła ruletka tak jak i na całej reszcie uniwersów. Jednemu modkowi już tłumaczyłem, że ten konkurs jest debilny bo to jedynie pokaz kolesiostwa. Ankieta w grze też by nic nie zmieniła, bo multi są wszędzie. Jakby team chciał coś zrobić dla graczy to lepszy byłby konkurs na najlepszą obelgę w st…
-
Prawie milion procent to jednak jest coś godnego pochwały nawet w czasach post-pirackich Nie sądziłem, że w tych czasach jeszcze komukolwiek chce się wykręcać takie finezyjne akcje, ale oto i jesteś, więc należy się szacunek!
-
jumek1916 [Veto] vs. nimlien [BHW] ~ 6762.88% - Farming bez zbiórki (TANKOWANIE POD KOREK)
Starrk - - Starcia Nekkar
PostJak bez zbiórki to nie ma lajka. Słabizna, mizerne ilości dexu przejętego, słaby skład floty, fatalne badania. Generalnie to trzy na szynach. Popraw się a najlepiej to w ogóle naucz się grać
-
jumek1916 [Veto] vs. rokon [GILDIA] ~ 13643.86% - FARMING + ZBIÓRKA (TANKOWANIE)
Starrk - - Starcia Nekkar
PostNo za krwistymi nie przepadam, ale co kto lubi Komu jak komu ale chyba Tobie znerfienie odkrywcy wyszło na dobre