Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 821-840 z 990.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od dziób: „ Ciągłe narzekanie na Borysiuka to lekka przesada. Choćby na ostatnim meczu ze Śląskiem, zaraz po Gizie największą burę na krytej zbierał właśnie on. Ten sam co w wieku 17 lat był nazywany perełką i wiązano z nim przyszłość. Mi akurat jego gra przypada do gustu, jakby go tak wyszlifował i więcej myślał na boisku, to mieli byśmy naprawdę wartościowego gracza tuż za Iwańskim. Dziś był wyraźnie lepszy od Jarzy i należało mu się zostać w drugiej połowie na boisku. ” Moim zdaniem ta …
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostJa się nie zgadzam z twierdzeniem, że że Legia grała najpierw tragicznie, a potem świetnie. Obie drużyny zagrały kapitalny mecz, a gole stracone i strzelone są po prostu elementem widowiska. - widowisko było wręcz wspaniałe jak na naszą ligę, już nie pamiętam kiedy widziałem mecz polskich drużyn toczony w takim tempie - nie kumam tego jęczenia na Kapsę, mówi się trudno, futbol to gra błędów. Gdyby Kiełbowiczowi i Astizowi się procesor nie zawiesił w 40 sekundzie to pierwszej bramki by nie było -…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od Gentleman: „Urban od samego poczatku pobytu w Legii byl jedna wielką pomyłką...” Krytyk i eunuch z jednej są parafii, obaj wiedzą lepiej, żaden nie potrafi. Cytat od Kar(L)ik: „ Jak oglądasz ich grę widzisz odrobinę zaangażowania ?? ” U jednych większe, u drugich mniejsze, ale nie odbiegające od zaangażowania innych polskich ligowców. Cytat od Kar(L)ik: „ Urban nie potrafił do nich dotrzeć przez 3 lata, nie potrafił iść do zarządu powiedzieć, że potrzebuje wzmocnień nie powiedział kupci…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
Postkarlik, nie bądź hipokrytą, jeszcze kilka dni temu pierwszy obarczałeś Urbana o całe zło, a teraz piszesz że to nie w trenerze problem. Polonia ma droższego trenera, więcej kadrowiczów, większy budżet i jakoś są tam gdzie są, a Legia wciąż jest w czołówce tabeli. Zwolnienie Urbana było błędem, on wyciskał z tych zawodników 80% ich możliwości. A Białas? Na litość, co ten człowiek ma za zalety oprócz tego że był najtańszy i kiedyś zostawił zgliszcza po Cracovii?
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostMichniewicz aka polski mourinho nie bez powodu jest bezrobotny. Zarówno w Lechu jak i w Zagłębiu zdarzało mu się nagrywać krzywe akcje i teraz nie siedzi w celi jedynie dlatego, że w zeszłe wakacje poszedł na pełną współprace z prokuraturą we Wrocławiu. Takim panom stanowczo dziękujemy. Ja bym widział kogoś z zagranicy raczej.
-
TS Wisła Kraków.
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostJa myślę, że Wisła jeszcze będzie wygrywać, i to pod kierownictwem Skorży nawet. Pytanie czy tych zwycięstw wystarczy na majstra? To co w Wiśle nie funkcjonuje to jest moim zdaniem konstrukcja ataku. Nie ma pomysłu na klepę, na przyspieszenie akcji, na odważne wejście skrzydłem, szybką prostopadłą. Nie ma w pomocy zawodników którzy "robią grę", którzy wiedzą już jak zagrać jeszcze na sekundę przed otrzymaniem podania. Inną bajką jest Pawełek. To jest koleś który umiejętności czysto bramkarskie m…
-
Tylko że w UK problemu nie rozwiązano dzięki wieloletnim karom więzienia dla hools'ów, jak chcieliby to widzieć niektórzy Tam federacja wymusiła na klubach drastyczne podniesienie cen biletów, przez co trochę inni ludzie zaczęli stanowić większość na trybunach. Psychologia tłumu - ludzie dostosowują się do zachowania większości, a w Anglii większość na trybunach stanowią statusiali panowie z klasy średniej, często z rodzinami. U nas na takich mówi się "popcorny". Dodatkowo obowiązują tam horrend…
-
Liga typerów - dyskusje
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od *ThoR*: „Wtorek: Arsenal 2:0 Porto Fiorentina 1:1 Bayern” Może jednak nie róbmy sobie jaj EDIT ja kumam że brak czasu i nie można się skupić, ale typowanie w odcinkach po 2 mecze...?
-
TS Wisła Kraków.
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostZagłębie nie należy do czołówki, to Ruch póki co jest średniakiem. Byli w gazie jesienią, mieli Sadloka i Wtorka w szczytowej formie - ale co ma szczyt ma też dołek, i przyjdzie na Niebieskich kryska. Są w naszej lidze przynajmniej 4 lepsze zespoły - Wisła, Lech, Legia i Bełchatów. 5 miejsce po ciężkim boju ze Śląskiem Tarasiewicza to jest ich realna pozycja.
-
TS Wisła Kraków.
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostLiga będzie ciekawsza [size=6]M. Skorża[/size]
-
Liga typerów - dyskusje
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostJako osoba pomagająca podliczać ligę typerów mam dwie prośby od siebie do typujących: 1. usuwajcie daty do kiedy można typować ze swoich postów, w momencie podliczania nie są do niczego potrzebne, a tylko mnożą niepotrzebne cyferki na ekranie 2. nie kolorujcie wyników na ciemne kolory (Siners!!!) bo to jest masakra dla oczu i mózgu
-
Nowe Filmy
PostSiur że norweskie? Ale potwierdzam, film daje radę.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od Yamato Damashi: „Pod względem sportowym Legia była o wiele gorsza, lecz szczęście w obronie, a potem mecz życia Szałachowskiego zdobył dla was 3 punkty. Szczerze, to Cracovia powinna wygrać ten mecz i to co najmniej 2 lub 3 do zera. W zasadzie jedna bramka więcej Cracovii i zdołowana Legia nie dałaby już rady. Ah ten futbol :)” Legia nie była wiele gorsza, biorąc pod uwagę że grali 10 na 11 to nie było jakoś tak strasznie. Optycznie wyglądało to marnie, szczególnie w środku, bo Ajwen je…
-
Cytat od **PIMP**: „chcialbym sie doczekac ekranizacji "Wiedzmina" przez jakiegos dobrego rezysera amerykanskiego ” Ja bym nie chciał żeby hamerykanie dotykali się do tego. Skończyło by się tak, że Yennefer miałaby silikonowe cycki, Jaskier byłby rapującym murzynem, a Geralt rozwalałby swoich wrogów z kuszy maszynowej. Reżyser może być z Polski, byleby realizacja nie była tak potwornie żenująca jak ostatnio.
-
Cytat od Sadysta: „ Czytał ktoś "Diunę"? Jakie wrażenia? Z recenzji myślę, że tak, ale jeśli można zasięgnąć po dodatkową opinię, to czemu nie? ” Diuna to pozycja obowiązkowa, zaraz za LOTRem. Dzieło jest bardzo epickie, z fantastycznie opisanym światem, niektóre opisy (czerwie!) dosłownie zapierają dech w piersiach. Wady niestety również te same co u Tolkiena - bohaterowie są płytcy jak kałuża na przystanku, albo szlachetni i dobrzy och ach, szczyt cnót, albo podli i złowrodzy. Jak kogoś nie dr…
-
No i koniec. Szkoda medalu, ale i tak całe mistrzostwa oglądało się świetnie. Kapitalna drużyna, kapitalny Szmal, a w dzisiejszym meczu najbardziej mi się podobały te trójskoki Krzysztofa Lijewskiego, który potrafił na jednym odbiciu przesadzić całą obronę przeciwnika. MVP turnieju dla mnie zdecydowanie Balić. Typ ma takie umiejętności, że potrafi w ataku nie dotykając piłki po prostu stanąć w takim miejscu, aby zdezorganizować całą obronę przeciwnika.
-
Cytat od One Blood: „To jest nasz poziom, kurde ludzie przejżyjcie na oczy to nie nasz turniej... ” Większość reprezentacji na świecie chciałoby mieć taki "nie nasz turniej" i zająć miejsce w TOP 4. Ale jak znam życie zaraz się zacznie polskie jęczenie "mega kompromitacja" "wypalili się" "zwolnić Wentę".
-
@Kreon - faul jest niedozwolony zawsze, bo faul to przekroczenie przepisów. Widać na sporcie znasz się tak samo jak na polityce. Kończę z Tobą dyskusje i życzę równie radosnego nastroju jak ten w który Ty mnie wprowadziłeś.