Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 801-820 z 990.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od Kar(L)ik: „ czyli już szukanie sobie usprawiedliwienia. Swoją drogą po tylu klęskach Miklasach każdy normalny Pracodawca by go zwolnił, a w Legii żyć nic nie robić i jest ok. ” Co by Miklas nie powiedział i tak byś znalazł kija aby mu przywalić. Akurat teraz mówi całkiem z sensem, wymiana najważniejszych zawodników może spowodować problemy ze zgraniem. Miklas jest prezesem, a nie trenerem. To trener odpowiada za wyniki sportowe. I trener poleciał. A prezes został, bo widocznie wyniki fi…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostMuszę powiedzieć, że naprawdę cieszę się z przyjścia tegozawodnika. Pisałem od wielu miesięcy o tym, że Legia potrzebuje takiego silnego drwala, który trzymałby środek pola i co? I szefostwo Legii go kupuje, dosłownie przecieram oczy ze zdumienia. Nie zgadzam się z twierdzeniem, że boczna obrona jest do bani. Wawrzyniak radził sobie w grającym w LM Panathinaikosie, ten typ naprawdę daje radę jak jest w gazie (oby nie jechał tylko na koksie). Rzeźniczak jest trochu za wąski, ale z drugiej strony …
-
TS Wisła Kraków.
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostAle panowie, luzujcie, to tylko spekulacje tureckich tabloidów. Nie ma i nie będzie takiej oferty za Głowackiego. Jest z brudnego palucha wyssana, Głowacki zostanie w Wiśle do końca kontraktu a potem być może poleci na Cypr dorabiać do emerytury. Za Sadloka i Sobiecha Ruch sobie śpiewa 7,5 mln złotych. Tyle nie da nawet Lech, z tego prostego względu że nie są tyle warci.
-
TS Wisła Kraków.
Thorgoth - - Piłka Nożna
Post1,5 mln ojro za obrońce z polskiej ekstraklasy? W dodatku 31-letniego? W tej Turcji słoneczko musi ostro przygrzewać.
-
TS Wisła Kraków.
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostPolityka transferowa Wisły. Nie przymierzając, jak w Legii
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od Black Grucha: „2700 karnetów przecież to jest śmiech na sali i 5k to nadal będzie nędza ” Po takim sezonie? Wbrew pozorom ludzie przychodzą oglądać piłkę nożną, a nie stadion.
-
Liga typerów - dyskusje
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od Stefanos: „ stary sezon sie skonczyl juz konczy sie LM i zaczyna sie nowy sezon MS powinny byc w nowej EDYCJI!” Tak tak tak. Jak świat światem nowy sezon zaczyna się w wakacje kwalifikacjami do europejskich pucharów, a mistrzostwa są zwieńczeniem sezonu poprzedniego. Decyzja wolfa jest słuszna i konsekwentna.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostZrujnowany Białas pierniczy jak potłuczony. Pracowali w trudnych, bardzo ciężkich warunkach, ale władze klubu zapewniły im świetne, naprawdę znakomite warunki. Niech przyjdzie Skorża, silny defensywny pomocnik, szybcy skrzydłowi i bramkarz. Albo niech ktoś zgasi światło.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od piciak: „Gdyby legia może wygrała to by jeszcze miała szansę na mistrza, bo ruch też stracił punkty, a przegrać z ostatnią polonią, która broni się przed spadkiem... ” Jakby przed meczem kupili dużo zawodników, ale takich młodych, nie starych, to by zdobyli potrójną koronę. For siur.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostO'rly? Ja naliczyłem 3, w porywach do 4, z czego tylko jeden grał regularnie w pierwszym składzie. Jak się popatrzy po czołowych klubach na całym świecie, to tam weteranów gra dużo więcej. Problem Legii nie polega na zbyt starych zawodnikach, tylko na czymś zupełnie innym.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od piciak: „Z Ruchem o europejskie puchary? Nie ma szans, Ruch już ich nie odda. W legi jest potrzebne odmłodzenie składu, no bo takie dziadki grają, że nawet Mourinho by z nimi nie awansował do europejskich pucharów. Co do meczu to żałośnie on wyglądał. legia grając u siebie, wystawiła jednego napastnika - Grzelaka. W okienku transferowym znowu kupią jakiś murzynów z afryki, trzeba stawiać na swoich, na polaków” Jakie odmłodzenie składu? Średnia wieku w Wiśle jest wyższa żeby daleko nie s…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostBul i rzal, o ile przy wcześniejszych porażkach widziałem chociaż odrobinę walki, o tyle teraz to była kaplica. Na wstępie wielkie gratulacje dla Wisły - zagrała jak na mistrza przystało, zdeklasowali naszych grajków. A nasze grajki: - Jano Mucha - należą mu się wielkie podziękowania za ten mecz, i za całą jego karierę w Legii. Żegnamy najlepszego bramkarza tej ligi, dobrze będzie jak jego następca będzie miał połowę jego skilla. - Kiełbowicz - pamiętam jak dziś, że 10 lat temu był to taki średn…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
Postjęczenie, marudzenie, ITI patataj i kiełbasa z keczupem na trybunach - kibice Legii ad 2010 Pojechaliśmy do jednego z 5 najlepszych klubów w kraju i polegliśmy, wcale nie po tragicznej grze, tylko nieznacznie. W anglii taka sytuacja przyjęta byłaby jako normalna, ot, football ale nie, to polskie piekiełko, tu są inne standardy. Zabrakło szczęścia, zabrakło umiejętności, zabrakło dobrych transferów i team spirit w drużynie. Trudno, trzeba pogratulować Niebieskim wyniku i jeszcze zawalczyć o co si…
-
Nowe Filmy
PostByłem na Shutter Island Martina Scorsese. Jeśli miarą tego, jak dobry jest film jest to jak długo o nim rozmyślamy po seansie, to jest to jeden z najlepszych filmów w tym roku. Ciężki, klimatyczny, po prostu dobry. Polecam, szczególnie w kinie.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostWisła też ostatnio gra bez szału, poza tym mecz meczowi nierówny. Domyślam się Pimp, że będziesz nam kibicował w tym meczu?
-
Liga typerów - dyskusje
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostTrue, nie zwróciłem uwagi że u Ruskich wcześniej grają. Zresztą i tak się zagapiłem i puściłem posta po 20:45, więc wczorajszej LM nie należy mi liczyć.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostVuko gra obecnie bardzo marnie w bardzo marnej wiosną Koronie Kielce. Edson tankuje gorzałę gdzieś w Brazylii. Kto i dlaczego ma pluć sobie w brodę?
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostTak, szczególnie w ostatnim sezonie Edsona chciało mu się grać, nawet na treningi dojeżdżał o 2 w nocy żeby zdążyć przed wszystkimi no i nie zapominał regularnie uzupełniać płynów w organizmie.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostSzanuje twoje zdanie, ale pozostanę przy swoim. Niezależnie od tego ile minut Borysiuk się stara i walczy to nie jest człowiek na właściwym miejscu. Defensywny pomocnik musi być kawałem przechuja, skurczybykiem na którym opiera się gra defensywna zespołu. Borysiuk nie jest takim piłkarzem, i nie sądzę aby nim został. Kiedyś może będzie z niego jakiś rozgrywający dobry, podkreślam może, bo utalentowanych i zdolnych było w ostatnich latach u nas na pęczki. Natomiast wystawianie Borysiuka dziś na t…