Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 721-740 z 990.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Punkt wyszarpany na ciężkim terenie w Białymstoku cieszy, mimo niedosytu. Ja rozumiem że zawód komentatora TV jest trudny, można się pomylić, można pierniczyć od rzeczy... ale jak typ stwierdził że Ljuboja i Rado są partnerami nie tylko na boisku wymiękłem i dźwięk wyłączyłem

• TS Wisła Kraków.

Thorgoth - - Piłka Nożna

Ja nie rozumiem dlaczego Wisła mając tak gigantyczną przewagę techniczną (Iliew-Biton-Genkow) zamiast grać klepe, zamiast puszczać prostopadłe piłki między drewniaków to grali do skrzydła i wrzucali jakieś dziwne zawiesiny do bramkarza. Albo Robert nie panuje nad taktyką drużyny, albo (co gorsza) panuje i to on ten kretynizm wymyślił.

• TS Wisła Kraków.

Thorgoth - - Piłka Nożna

uid_def3de200a4e461615d4415d4cede1bf1306769947776_width_800_play_0_pos_3_gs_.jpg Żeby z Pasami przegrać to trzeba było tęgiego fachury. Robert jednak dał radę

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Bardzo fajny mecz z Lechem za nami. Plusy: - Kuciak. Facet ma dwie konieczne cechy świetnego golkipera: jest zajebisty i doskonale wie o tym że jest zajebisty. Ma skila, ma formę, ma charakter. Dziękuje, misja poszukiwania następcy Muchy zakończona sukcesem. - Komor, ile on dziś piłek przeciął, wykopał, trącił, wybił...mastah - Walka, dali się zgnieść Lechowi przez pierwsze 20 minut drugiej połowy... ale to był naprawde świetny Lech, dużo lepszy niż w zeszłym sezonie. Poza tym walczyli aż kości …

• TS Wisła Kraków.

Thorgoth - - Piłka Nożna

Ja wypatrzyłem w meczu z Podbeskidziem prawdziwą perłę. Nazywa się Łukasz Garguła. To jest drugi Messi nieledwie, piłkę gasi na siedem kontaktów. O ile dobrze pamiętam to był taki sezon gdy ten asior razem z drugim paralitykiem (Matusiak) o mały włos ligi we dwóch nie wygrali z Bełchatowem. A jeśli tak było, to coś z tą ligą było (jest?) mocno nie halo.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Plusy: - Maciuś fajnie ich przygotował fizycznie. Już nie pamiętam takiego sezonu żeby praktycznie w każdym meczu potrafili zamęczyć przeciwnika. W naszej lidze (i nie tylko) zwykle jest tak, że wygrywająca drużyna w końcówce broni wyniku. Legia zaś im bliżej końca meczu tym ma większą przewagę, niezależnie od wyniku - Prawie nie ma w tym sezonie kontuzji. Jeśli to porównać do innych drużyn, czy nawet minionych sezonów w Legii - progres jest ogromny. To też musi być efekt tego, że piłkarze są go…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Wole Traore w ostateczności Saidiego z Craxy 11 porażka Widzewa z rzędu. Szkoda mi ich... ale tylko troszkę

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Ten mecz to były szachy taktyczne dwóch wytrawnych strategów. Wygrał Skorża bo miał więcej atutów. Plus za walkę, plus za ambicję. Skorża zgrywa blok defensywny do bólu, może to jest jakiś pomysł. Ariel jak w meczu żółtka nie wyłapie to jest święto. Wczoraj święta nie było

• TS Wisła Kraków.

Thorgoth - - Piłka Nożna

Aktywne blokowanie tak, natomiast stać w polu bramkowym przepisy nie zabraniają.

• TS Wisła Kraków.

Thorgoth - - Piłka Nożna

Cytat od !Pete: „ Zreszta, bramkarz w polu bramkowym jest nietykalny, wiec wtedy z Odense tez sedzia powinien byl gwizdnac, podobnie jak w tym meczu z Jaga.” Nie, myślę że nie powinien. Z Odense to Pareiko się wpierniczył na stojącego zawodnika, tu gruby Holender siłą rozpędu wtłacza wątłego Ptaka do bramki. Co oczywiście nie zmienia faktu że bramkarz Jagi jest brocha i tyle. Z Borucem by ten motyw nie przeszedł

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Cytat od Redyplomowany: „Pewnie nic, skoro piłkarze nie dostają pensji od 3 miesięcy. Zaznaczam, info niepewne.” Mam Redyplomowany dla Ciebie kilka info z tego samego źródła. KLYK KLYK2 KLYK3 A tak poważniej rzecz ujmując to gdzieś dzwony biją, ale to nie ta parafia. Piłkarze Legii od 3 miesięcy nie mają płaconych premii a nie wynagrodzeń, a jest to związane z nowymi zasadami premiowania. Cytat od Bagin :D: „Thorgoth, Biton nie jest juz taki mlody, ani tez nie sadze by byl taki swietny. Albo ina…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Ciekawy wywiad z Beretem. Będzie zawodników Lecha i Wisły kupował Chociaż swoją drogą jest taki zawodnik który mógłby być w zasięgu i jednocześnie do wyjęcia. To Biton. Jest wypożyczony i po sezonie wraca do Charleroi, bo w Wiśle raczej nie wyłożą 1,6 mln ojro za jego transfer definitywny. A Legia, jakby tak awansowała z grupy w LE, zarobiła trochu grosza... i położyła na stół 1,5mln ojro płatne od razu w jednej racie... to byśmy mieli świetnego młodego (23lata!) strikera otrzaskanego z naszą li…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Sądzę że Maciuś ma traumę, bo wiosną jak go zwalniali to akurat Astiz robił błędy. Inna inszość że Żewłakow ma lat 36 i to jest albo jego ostatni sezon, albo w najlepszym razie przedostatni. Jak Miklas teraz puści Astiza bo "przecież jest drogi i nie gra" to... będę zły. Choto też ma zostać. @Karlik - Borysiuk i Kucharczyk też wracają po kadrze. Zresztą ten ostatni jest ostatnio bez formy i niedawno zaleczył kontuzję. Sądzę że zagra Ohayon albo któryś z młodych. Cholera, tęsknie za ligą te patał…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Cytat od Belit: „Jak dla mnie na lewej obronie powinien grać Komor, a w środku Astiz + Żewłakow.” Eeee, nie. Przychylam się do zdania kolegów z drużyny; Komor to solidny stoper i przeciętniutki lewy obrońca. Na boku obrony trzeba mieć choćby minimalne przyspieszenie i potrafić wrzucać. Komor nie potrafi. A Wawrzyniak jest ok, tyle tylko że gra non-stop liga-puchary-kadra po '90 minut. W końcu mu się tlen skończy.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Cytat od Insane5517: „W ogóle nie rozumiem czemu Maciuś ciągle stawia na Komora. Gdy Astiz dojdzie do formy będzie od niego 3krotnie lepszy, ale tu jest problem, bo do formy nie dojdzie jak Skorża nie będzie na niego stawiał.” Z tego co ja widzę i jak ja rozumiem, to Maciuś stawia na dwa atuty, czyli komunikacja plus siła. Byłeś kiedyś na treningu lub chociaż widziałeś wideo? Żewłak ma taki styl gry że non stop krzyczy, ponieważ nie jest już super szybki (zresztą nigdy nie był) to stawia na asek…

• TS Wisła Kraków.

Thorgoth - - Piłka Nożna

Czy Kew Jaliens dogoni kontuzjowanego emeryta Franka? Huh, w następnej kolejce będzie prawdziwy pojedynek demonów prędkości

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Świetny mecz i świetny wynik. Szkoda że chłopaki nie pocisnęli w końcówce bo była szansa na sporą masakrę. Kilka uwag: - Kuciak miodzio. Chłopak zrobi trochę masy, siły fizycznej i będzie najlepszy w lidze. O ile już nie jest. - Obrona monolit, Żewłak profesor. - Bez defensywnych pomocników okazuje się też jest życie (Borysiuk pauzował, Ivica niewidoczny, Gol grał bardziej z przodu). - Rybus kreuje 50% naszej gry w ataku. - Drużyna żyje, formacje współpracują, chłopaki się asekurują. - Gra młodz…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Z urlopem Bereta to było chyba trochę inaczej. Zarząd jasno powiedział, że kadra zespołu jest zamknięta i więcej kasy ani na zakupy, ani nawet rozszerzenie kadry zespołu (listy płac) o darmowych graczy nie ma. Więc jak się wyjaśniła sytuacja z Borysiukiem (że zostaje), to Jóźwiak mógł jechać na urlop bo i tak nic tu po nim. Za darmo nikt grać nie przyjdzie. Cytat: „a taki Miklas mówi, że kadra jest SILNA !!” A co ma mówić? "Dałem tyłka, kadra zespołu jest słaba"? Każdy prezes każdego klubu tak m…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „Napastnicy: odkąd przyszedł Ljuboja to tylko on gra na szpicy. Kucharczyk już jest skrzydłowym ( lewa skrzydło) nie pamiętam kiedy grał w ataku. Żyro podobnie niby napastnik, ale częściej gra w pomocy. Kosecki bardziej prawy pomocnik.” To fakt, ale rozmowa wyszła od tego, że w klubie nie ma napastników. Otóż są, a to że nominalnego napastnika Skorża wystawia na skrzydle to już jest inna bajka. Zgadzam się z Tobą że zasadniczym problemem jest w Legii brak kreatywnych graczy of…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „Tak kibic musi wymagać dostali stadion za free mają kasę z biletów( najdroższych w kraju), karnety, reklamy( tutaj nadal nie potrafią znaleźć na koszulki sponsora), pepsi arena, i na transfery nie ma kasy ?? Sam sobie odpowiedz na pytanie.” Klub przeszedł na samofinansowanie w tym sensie że nie ma dobrego wujka jak Cupiał czy Wojciechowski który po prostu daje. Obecnie wszystkie wydatki KP Legia opłaca z własnych przychodów. Co do sponsora na koszulkach to się zgadzam, tylko …