Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 990.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TS Wisła Kraków.
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostNatężenie fartu który dziś spotkał Wisłę mnie poraziło. 1. Gol Garguły - co to wogóle było? Co robił bramkarz Holendrów? Jakiś paralityk-dance? Założę się że przez 5 najbliższych lat takiej szmaty nie puści 2. Gol Genkowa - obrońca się obciął jak w a-klasie 3. Gol Odense w ostatniej sekundzie meczu w Londynie - bez komentarza Ale cieszę się z awansu, życzę sobie i Wam polskiego ćwierćfinału,
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostManu to świetny chłopak był. Szybki, waleczny, pracowity, sympatyczny. Tak w zasadzie to miał tylko jedną drobną wadę, ni cholery w piłkę nie potrafił grać. A poza tym - cud miód. Ja tam mu życzę w tych Chinach wszystkiego dobrego.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostŚląsk, co za farciarze Odnośnie wczorajszego meczu Legii: - pechowy terminarz, gdybyśmy trafili Cracovie kilka tygodni wcześniej to byśmy ich ogolili niemiłosiernie. A na koniec roku ich ten Pasieka posklejał, niestety - Saidi mastah. Nawet Holendrzy z PSV nie wkręcali w ziemię Jędzy tak jak on - nasze największe gwiazdy najsłabsze na boisku. Ljuboja był cały czas na spalonym, za to Wolski na Teneryfie (myślami) - ostatni marny mecz nie powinien jednak przysłonić całokształtu; to była dobra jesi…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostManu w Chinach
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostJasiu Urban może mieć wątpliwą satysfakcje. Za jego kadencji Zagłębie było po prostu słabe. A teraz to już jest kabaret. Druga bramka vyborna, tam Kuciak by zdążył dobiec i strzelić.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostTaki trójkąt w układzie Hubnik jako profilic stricker, z lewej cofnięty Ljuboja a z prawej cofnięty Radovic operujący między sobą i zmieniający się pozycjami to byłoby ciekawe rozwiązanie na przeciwnika klasy Cracovii. Ale taki układ to 3 ludzi wyjętych ze strefy w obronie. Dlatego nigdy się tego nie doczekamy.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostOd końca - nie wchodząc w szczegóły w nowoczesnej piłce odchodzi się od klasycznego 4-4-2 z dwoma napastnikami w lini. Z wielu powodów, między innymi dlatego, że jak przeciwnik wpuści do środka pola 3 zawodnika to kończy się gra ofensywna takiej drużyny. Jak Cię to interesuje to poczytaj na ten temat, internet stoi otworem a mi się nie chce produkować. Dlatego Legia, Lech, Wisła i pierdylion innych drużyn będzie grało 1 napastnikiem w najbliższych latach. Możesz się na to obrażać, może Cie to na…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od Kar(L)ik: „Mamy taki potencjał wśród napastników cały 1 ( słownie jeden) napastnik jest w kadrze zespołu ( nie zaliczam tu Kucharczyka, który jest chyba największym regresem spośród wszystkich graczy). Brawo Jóźwiak super transfery ;)” Ljuboja, Hubnik, Kucharczyk a także Kosecki, w kadrze napastnika gra Żyro. Mało? Owszem, brawo Jóźwiak. A teraz zagadka dla Ciebie Karlik; wyobraź sobie że Beret kupuje oprócz Ljuboji jeszcze 20 napadziorów. Jak sądzisz, ilu z nich w sezonie Maciej Skorża…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostSzkoda tej porażki. Być może mecz by się inaczej ułożył gdyby Legia wyszła na prowadzenie, ale teraz można tylko gdybać. Trzeba obiektywnie przyznać że Holendrzy byli lepsi, dojrzalsi i pozamiatali nas w pełni zasłużenie. Dwie rzeczy mnie denerwują bardzo. Pierwsza to jest przyspawanie Skorży do swoich koncepcji, jego miłość własna nie mająca granic. Z ciekawości przejrzałem składy Legii w tym sezonie i wyszło mi że nasz trener stosuje rotacje na JEDNEJ pozycji. Jeżeli nie ma kontuzji i kartek t…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od Redyplomowany: „Prawda jest taka, że Śląsk to nie Jagiellonia, by sobie tak łatwo odebrać lidera i jeśli Lenczyk nie dostanie na łeb w przerwie zimowej i po niej, to o Mistrzostwie możecie zapomnieć.” Eee tam. Ja jestem ogólnie człowiekiem małej wiary i w Śląsk nie wierzę wcale. Ten zespół nie ma jakości. Oglądałem na początku ich mecz z cienkim Bełchatowem i GKS ich zmiażdżył, starł na chrzan. Dostali 3:0 i powinni się cieszyć że tylko tyle. Inne drużyny z czołówki też przegrały po kil…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostJa też uważam, że Śląsk nie będzie na wiosnę głównym rywalem Legii. Oni spuchną, w tej drużynie brakuje jakości. Może to patrząc na sytuacje w tabeli zabrzmi dziwnie, ale potencjał na niegorszym niż my poziomie ma Lech. I jak się w Poznaniu ogarną (nowy treneiro?) to będą w lidze grzmocić równo, mam tylko nadzieję że ogarną się gdy już będzie pozamiatane. Jeżeli ogarną się wcześniej, to z nimi stoczymy morderczy bój o mistrza. Wisła ma kilku dobrych grajków i na samej rutynie wygra jeszcze nieje…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostMost średnicowy w wawie: 12mostsrednicowy_barwy_f1.jpg Kolejny mecz, kolejna trójka (jakby trochę bardziej pocisnęli to piątka minimum...), kolejne zero z tyłu. Tylko się cieszyć. Teraz dwa mecze trudniejsze; z PSV o zwycięstwo w grupie LE oraz wcześniej z łamignatami z Korony. Oby bez kontuzji, nawet 0:0 w Kielcach przeżyje.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostManu pierwszy skład nie grozi, spokojnie natomiast mógłby się wyleczyć, wzmocniłby rywalizacje o miejsce w meczowej 18. Przynajmniej by pieniędzy za darmo nie pobierał, bo kontrakt ma 3 najwyższy w drużynie (po Ljuboji i Vrdoljaku, tyle co on ma jeszcze Rado). Cieszą 3 punkty, cieszy zero z tyłu, cieszy to że grając na pół fajerki potrafią wygrać 3:0. Gdyby nie Śląsk to już dawno bylibyśmy liderami.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostAle kto ma 29 lat? Traore ma 22 EDYTKA my tu chyba nie o tym Traore mówimy
-
Nowe Filmy
PostMoonset - jesteś twardziochem. Czerwone słodkie, białe słodkie musujące, potem wysiedź jeszcze w cieple na takim dziadostwie 1,5h i się nie zbełtaj. Jesteś pro i mastah. Ja byłem na nowym Koterskim czyli na Baby są jakieś inne. Znakomity reżyser, znakomici aktorzy i... bardzo średni film. Być może gdybym miał niższe oczekiwania to wyszedłbym z kina usatysfakcjonowany, ale poprzeczka wisiała wysoko, a najnowsze dzieło się do niej nawet nie zbliżyło. Cały film to jest rozmowa 2 facetów siedzących …
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostPiłkarz to jest zawód. Tak jak zawodem jest lekarz, śmieciarz czy inżynier budowy mostów. Być może tutejszy śmieciarz będzie opróżniał śmietniki z większym sentymentem, a śmieciarz-najemnik z mniejszym, ale nie sądzę aby wpłynęło to na jakość ich pracy. Tak samo zarówno tutejszy śmieciarz jak i przyjezdny pójdą do konkurencji jeżeli ta zaoferuje im wyższą pensję. Traore w Legii grałby na maksa, bo gra tu to szansa na wypromowanie się i lukratywny kontrakt na zachodzie. A jeśli tak nie będzie to …
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostA ja wolę takich którzy potrafią grać od kopiących się po czołach "legionistów z krwi i kości". Jankowski to jest poziom Kucharczyka, tego samego Kucharczyka który nie zawsze załapie się do 18 meczowej. Jaki milion? Jakie 2,5 miliona? Lepiej aby pograł Kucharczyk, Kosecki czy nawet Jagiełło. A Jankowski może przyjść jak mu się skończy kontrakt w Ruchu z kartą na ręku. O ile będzie dość dobry rzecz jasna.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostMurzynek ma 16 czy 17 lat i on raczej ligi nie zdominuje A co do kasy z reklamy na koszulkach to na co by nie poszła i tak lepiej że jest niż gdyby miało jej nie być. Legia ma dług wobec ITI i 5-letni harmonogram spłaty. Jak spłacą wcześniej to tym lepiej. A co do transferów to też niech lepiej nie będą aż tak bardzo hej do przodu. Ruch krzyczy za takiego Jankowskiego 2,5mln ojro co można jedynie skomentować gromkim śmiechem. Wg mnie albo Saidi, albo Traore, albo niech już lepiej grają młodzi.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostRzeźnik miał sporo odbiorów, tyle że z przodu było średnio. Wywiad z Walterem klyk.