Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 681-700 z 990.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostOwszem, różnimy się. To co Ty proponujesz to jest [kononowicz mode] czyli rozdupczmy wszystko bo coś nie pasuje, może będzie lepiej. To jak wygląda obecna Legia z jej wadami ORAZ zaletami to zasługa właściciela. Gdyby nie ITI to nie byłoby stadionu, akademii, nie żałowalibyśmy Rybusa i Borysiuka bo ich by tu po prostu nie było - to pracownik ITI ich znalazł i na Łazienkowską ściągnął odpowiednio z Łowicza i Białej Podlaskiej. Oczywiście taki właściciel ma swoje wady, wyciąganie pieniędzy z klubu…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostAni świat nie jest czarno-biały ani ITI nie jest okupantem/zbawicielem. Właściciel jak właściciel, były lepsze czasy to wykładał środki, teraz są gorsze to środki wycofuje. Natomiast bez ITI nie byłoby na Legii ani tej drużyny, ani tego zaplecza włącznie ze stadionem. Polityka koncernu wobec klubu mnie wkurza. Natomiast jestem pewien że wole Legie taką jak teraz niż tułającą się po niższych ligach.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostLegia to nie jest skrzynka cebuli żeby pojechać na targ i ją wystawić na straganie. Gdyby ktokolwiek chciał ją kupić to by się do Waltera zgłosił, tym bardziej że problemy finansowe grupy ITI nie są tajemnicą. Zgłosił się ktoś? Hmmm, czyżby nikt? KLYK - wywiad z Beretem jakby ktoś jeszcze nie czytał.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostLudzie którzy najpierw rzucają starą robotę, a potem dopiero zaczynają szukanie nowej dość często kończą z ręką w nocniku. Mimo wszystko nie chcę aby Legia skończyła z ręką w okręgówce. Nie widzę obecnie sponsora który jednocześnie miałby kasę oczekiwaną w Legii oraz opłacałoby mu się wejście w klub piłkarski w PL. Może jestem pesymistą, ale Legia po wyjściu ITI będzie takim ŁKSem. Dobre chęci ziomów z żylety nie starczą na przyzwoitych grajków.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostDobrze, i co po ich odejściu? Powtórka z Pogoni Szczecin czyli lądowanie w okręgówce? Już widzę jaką radochę by mieli w innych klubach jak kraj długi i szeroki. Legia jako jedyna w powojennej historii Polski nigdy nie grała w drugiej lidze. I tak ma zostać.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostOdszedł Borysiuk, teraz sprzedają Rybusa. Obaj byli kluczowymi zawodnikami, od tego pierwszego Skorża zaczynał ustawianie jedenastki, ten drugi był najlepszym asystentem w całej lidze, obaj są w takim wieku że mogą grać o 3 klasy lepiej. Żal i bezsilność mnie ogarnia. Po długim czasie wreszcie w Legii rodziła się drużyna na naprawdę wysokim poziomie. Mądrze budowana, bardzo młoda i grająca w sposób przyjemny dla oka. I zarząd ją konsekwentnie rozwala. Rozumiem prawa rynku, rozumiem prawa właścic…
-
Nowe Filmy
PostCytat od istarii: „ Musisz jeszcze zagrac wszystkie postacie ;)” Kiedyś w zerówce w przedstawieniu grałem halabardę. Albo halabardnika. Nie wiem, niechcący zahaczyłem o dekoracje i koleżance grającej księżniczkę zamek przewrócił się na głowę. Potem już mnie nie chcieli. Dziś obejrzę hamburgerową wersję, choć trochę się boje po wczorajszym seansie. Gdyby nie to że David Fincher firmuje to nazwiskiem to nie zbliżyłbym się na odległość kija. Cytat od ^MoonSet: „Pytanie tylko ile w tym wszystkim win…
-
Nowe Filmy
PostA ja jestem zdruzgotany skandynawskim oryginałem który właśnie obejrzałem. Nie było mroku, tupotu troli i pomruku niedźwiedzia polarnego. Była farsa z operetkowymi postaciami i do bólu liniową, przewidywalną fabułą. Bo dobra księżniczka musi być blond-włosa, a antyspołeczna hakerka musi mieć "stłaśny" tatoo i kolczyki. Ten motyw gdy ona się włamuje do laptopa Blomkvista... zabrakło tylko paska postępu "hacking in progress". Ta głębia psychologiczna złego Martina gdzieś na poziomie między Gargame…
-
Nowe Filmy
PostKtoś był na Millenium hamburger edition? Warto? Lepsze niż oryginał, gorsze?
-
Nie wiem czy ktoś ogląda Dania-Szwecja, ja oglądam. To co wyprawia bramkarz Duńczyków, Landin jest nieprawdopodobne. Piękny, wspaniały mecz Skandynawów. Sport bywa piękny, nawet gdy nasi odpadają.
-
Dzisiejszy mecz to jest rzeź Bieleckiemu należy się medal, buzi-buzi i emerytura. Jemu piłka w grze przeszkadza.
-
Super mecz. Ale co by być obiektywnym - mieliśmy masę szczęścia. I Wicharego. Nasz największy atut: chłopaki są silne i twardo grają w obronie, o ile się akurat nie rozejdą przed przeciwnikiem jak Morze Czerwone przed Mojżeszem (co im się zdarzyło ze dwa razy). Indywidualny plaster dla lidera Duńczyków sprawił że przestali grać, w parę minut wynik zmienił się (o ile dobrze pamiętam) z 12:17 na 21:21. Może to jest subiektywne, ale wciąż mi się nie podoba nasze rozegranie, chodzi mi o grę piłką w …
-
Cytat od =SinneR=: „logika w sporcie to obyczajowy skandal,” kto mi wytłumaczy o co chodzi w tej wypowiedzi? Nie podoba mi się nasze rozegranie piłki. Jest elektryczne, szczególnie pod presją.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od dragonartur: „mam pytanie, czemu kibice Wisły i Legii dostali tylko 7k biletów? A reszta? Skoro jest 50k miejsc no to pozostała ilośc jest dla tych "neutralnych" kibiców? Tak, wiem nie znam się, nei chodze na mecze dlatego zadaję to głupie pytanie.” Te 7k jest dla grup zorganizowanych kibiców obu stron, na trybuny za bramkami. Na tych sektorach ma być oprawa. A jak chcesz mecz obejrzeć w piknik mode to dla Ciebie jest to 50k biletów na pozostałe sektory.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostA'propos zmian w zarządzie to ja nie do końca pewną rzecz rozumiem. Jest napisane że Miklas został nowym dyrektorem sportowym. Ok, a co ze starym (Jóźwiakiem)? Beret wyleciał? Zmienili mu stanowisko? Będzie 2 dyrektorów sportowych teraz?
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostDobra, nie wnikam. Pewnie duch Ozjasza Szechtera opanował umysł Starucha kiedy składał wniosek o tą karę i taką linię przyjmie przy składaniu odwołania
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od Kar(L)ik: „Wyrok surowy zapewne Staruch się odwoła.” sugerujesz że Staruch ma schizofrenie i odwoła się od kary której sam chciał? Czerska istotnie szaleje, z radości oczywiście. Idiota na wolności znów może coś wywinąć i polecą kolejne minusy dla kibiców, dla pisiaków. Wyborczej tylko w to graj
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od krecik10: „Thorgoth śnieg dwunastym zawodnikiem? :D” Trzynastym. Dwunastym będzie publiczność. Chociaż Legii ostatnio w przewadze jakoś nie idzie. Jeżeli grać z technicznymi południowcami to właśnie w zimie. U nas będzie szansa na dobry wynik. Szkoda tylko że potem jeszcze jest rewanż w Lizbonie
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostMetalist Charków? Noł noł noł. Żadnych ruskich w lutym. EDYTA Sporting Lizbona - napewno mocniejszy klub niż my. Aczkolwiek mogło być gorzej. Mam nadzieje że w lutym spadnie śnieg.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat: „Polskie drużyny, które zajęły drugie miejsca w swoich grupach Ligi Europejskiej w piątkowym losowaniu mogą trafić na: Manchester United, Valencię, Manchester City, Olympiakos Pireus, Anderlecht, Twente (tylko Legia), Schalke, Metalista Charków, Athletic Bilbao, Besiktas Stambuł, Sporting Lizbona, PSV (tylko Wisła), Standard Liege, Atletico Madryt, Club Brugge oraz PAOK Saloniki.” Standard lub Brugge. Ewentualnie PAOK. Reszta to masakra. A najbardziej nie chce Hiszpanów.