Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 641-660 z 990.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Cytat od Redyplomowany: „W pogrubione wątpię. Nie ma się co oszukiwać, fanatycy są dla właściciela jak wrzód na dupie, bo widzą i wytykają mu błędy, które on celowo popełnia, by zarobić.” Z perspektywy właściciela to nie są błędy. Ot fabryka jak każda inna, ma zarabiać. Fanatycy są jak wrzód na dupie dlatego że poczuwają się do odpowiedzialności za klub czy nawet współzarządzania klubem. Nie wiem jak na Lechu, ale u nas okrzyk Legia to my był swego czasu bardzo popularny. Z biznesowego punktu wi…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „Thorgoth uprzedzając Twoje pytanie kto miał by kupić klub: Najbardziej medialny klub w Polsce, z nowoczesnym stadionem i zapleczem, mający rzesze kibiców/fanatyków napewno jest łakomym kąskiem.” Jakim łakomym kąskiem? Mimo nowego stadionu, przychodów z LE i drogich biletów i tak się ledwo samofinansuje. A jak przyjdzie gorszy sezon to trzeba będzie dokładać do pieca. W mediach mainstreamowych masz obraz naszej ligowej piłki nożnej taki jaki masz. Czyli co, ani nie zarobisz, a…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Za nami mecz o mistrza (który to już? przynajmniej trzeci, poprzednio "o mistrza" graliśmy we Wrocku i z Grodziskiem Konwiktorskim). Niby nic jeszcze nie jest przesądzone, ale tych kolejek zostało już bardzo niewiele. Gdyby Legia przegrała teraz mistrza to zasłużyłaby na jakąś specjalną nagrodę: frajerzy roku czy coś takiego. Na pięćset metrów przed metą liderujący kolarz minimalnie wyrwał się z peletonu. Teraz zostało tylko się nie wywrócić. - nie zgadzam się z opiniami że to będzie ultra-słaby…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „Zarząd zawsze słynął z ,,błyskotliwych pomysłów" nic nie pozostaje jak tylko bić brawo. ITI będzie musiało sporo biletów rozdać żeby trybuny wyglądały na zapełnione w 10% pojemności. Swoją drogą to łączność magicznie się naprawia by zaraz znowu dać dupy.” Ale Ty nudny jesteś do granic niemożliwości z tą obsesją na punkcie ITI Walter Ci się w nocy nie śni? Albo jak otwierasz lodówkę to tam Miklas z półki nie wyskakuje? NCS czyli goście od Stadionu Narodowego organizują mecz, L…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Chciałbym w tym miejscu uhonorować piłkarza Legii nagrodą za wypowiedź roku 2012. Cytat: „Janusz Gol: Nie jesteśmy pewni awansu do finału, ponieważ przed nami jeszcze finał.” źródło Ale o co chodzi...? Co poeta miał na myśli?

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

@!Pete Wisła nie grała jakoś szczególnie słabo. Ja się zgadzam, że jak na swoje możliwości zagrała zwyczajnie. Bez fajerwerków ale przyzwoicie. Chodzi o to że możliwości, potencjał Wisły jest marny. Za Kasperczaka, ba! nawet za Maciusia Skorży Wisła jeżeli przegrywała u siebie w lidzie to były okoliczności. Albo grajki zlekceważyły po maksie przeciwnika, albo sędzia skręcił, albo był jakiś pech nieziemski czy coś w tym stylu. A teraz przegrywacie te mecze jakoś tak zwyczajnie, jeśli wiesz co mam…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Ja się nie przyłącze do chóru malkontentów. Mecz nie był słaby, był po prostu partią piłkarskich szachów. Owszem, gdyby obrońcy popełnili więcej błędów i obie drużyny mniej zacieśniały pole gry pewnie przyjemniej by się to oglądało ale no cóż... nikt nie chciał przegrać. - sędzia się pogubił. O ile część kartek słuszna, o tyle ta dla Rzeźniczaka czy druga Jędzy kompletnie z dupy. Wycięcie nam dwóch (czyli wszystkich) prawych obrońców w klubie przed meczem o mistrza wygląda mi na celowy sabotaż. …

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Sląsk ogólnie ma takich killerów w obronie że jak mają swój dzień to klękajcie narody Pietrasiak, Fojut, Celeban - wszyscy siebie warci

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Zły jestem jak diabli bo podejrzewałem że tak to będzie wyglądało. Zgadzam się z Karlikiem co do braku żółtej dla Gola - to był równie duży cios co bramka wyrównująca. Mam nadzieję że teraz na Wisłę wyjdą na wielkiej (...) i zrobią 3 punkty na wyjeździe.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

I Janusz Gol w pierwszym składzie Jak bardzo-ultra-mega-do dupy musi grać aby Maciuś go posadził na ławie?

• Arizona dream to dla mnie przede wszystkim TEN KAWAŁEK

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „ITI będzie mogło dopisać do karty swojej historii obok Stali Sanok Gryf Wejherowow( szkoda, że nie wygrali)” Już tak nie ciskaj na ten ITI na siłę przy każdej okazji, przed ITI też mieli blamaże. Jak mnie pamięć nie myli to ekipę z czasów ligi mistrzów Dolcan Ząbki powiózł. I wyeliminował z pucharu, a nie postraszył. W telewizji Żyro mówił jakoś mniej gramotnie. Mniejsza o większość, mam nadzieję że do meczu z Bełchatowem się ogarną. Tym bardziej że ciekawa kolejka ligowa się…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Mi Żyro po meczu podniósł ciśnienie: "Wyszliśmy maksymalnie skoncentrowani, błędy zanalizujemy w szatni". Jak chłopak nie ma nic mądrego do powiedzenia to po grzyba do mikrofonu podchodzi? Pocieszam się tym, że polska drużyna musi tak średnio raz w miesiącu zagrać padlinę. A jak już musi, to lepiej że dziś niż w lidze.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

I po derbach. Ludzie piszą w internecie że obie drużyny grały tragicznie - nie zgadzam się. Obie grały bardzo uważnie, większość sił skupiły na obronie i skracaniu pola gry więc efekty były takie jakie były. Taka piłkarska wojna pozycyjna, oglądało się to ciężko. - w takim meczu szansą na bramkę są stałe fragmenty a kornery w wykonaniu Wolskiego to był dramat. Może niech on mniej opowiada o Barcelonach a więcej trenuje - Janusz Gol jedzie na opinii z meczu we Wrocławiu. Wczoraj był zdecydowanie …

• TS Wisła Kraków.

Thorgoth - - Piłka Nożna

Panowie, ale to nie trzeba Sherlocka żeby rozkminić co się dzieje. Bednarz przyszedł żeby spokojnie ogarnął sytuację w klubie i przygotował się do zajęcia latem posady sport-dyra. A Basałaj poleciał, bo Holendrzy to był jego projekt.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Co do Ljuboji to myślę że "aferę" robią głównie nieprzychylni Legii dziennikarze chcący na siłę znaleźć problem i popsuć atmosferę. Dlatego bardzo profesjonalnie zachowuje się Skorża który tego typu uwagi puszcza mimo uszu. Daniel ma 34 lata i jego się już nie wychowa ani nie utemperuje. Będzie albo taki jak teraz albo nie będzie go wcale. Że macha rękoma? To niech macha, przynajmniej mu zależy, a nie odpieprza pańszczyznę tak jak Rudniew czy Biton którzy już najwyraźniej lache na polską ligę po…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Legii już tylko 3 wyjazdy zostały. Do końca sezonu. Zapach mistrzostwa powoli zaczyna się unosić na Łazienkowską

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Legia wygrała z PBB. Bardzo ważne 3 punkty które bardzo przybliżają nas do tytułu. Takimi meczami się sięga po mistrzostwo. - Skorża posłał na boisko skład nie do grania w piłkę tylko do walki, taki fizyczno-biegający. Tylko dwóch zawodników było od grania w piłkę - Wolski i Ljuboja. Ale... starczyło - Gol tragedia. Taki murzyński futbol (bez obrazy dla czarnoskórych), biegał radośnie po placu bez składu, ładu i pożytku dla drużyny - Vrdoljak strasznie ślamazarny. Może ten bośniacki znachor na b…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Machowski Machowskim, ale nikt Hubnikowi nie kazał przejść na dietę czipsowo-browarną. Jak przyjechał po nowym roku to był po prostu gruby jak wieprz. Teraz troszku schudł po obozach przygotowawczych, ale dynamika u niego taka że lepiej opuścić kurtynę milczenia.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Mecz z ŁKSem za nami. Garść refleksji: - czasem nie lubię mieć racji. Parę miesięcy temu się spierałem z Karlikiem w tym temacie o to czemu gramy jednym napadziorem. Karlik twierdził że gramy tak bo musimy gdyż złowrogi Beret nie kupił Skorży napastników. Ja twierdziłem, że gramy tak jak gramy bo taka jest Maciusia taktyka i żelazne założenia. I w sobotę mieliśmy profilic strickera Ismaela Blanco dreptającego smętnie pod linią środkową osobiście wolałbym aby to jednak Karlik miał racje. Znaczyło…